Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

HOPLIT

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la HOPLIT » 14 jun 2015, 00:21

Ne razumijem tu pricu oko sabotaze od strane saveza. Pa valjda je savezu u interesu da rwprezentacija redovno ucestvuje na velikim takmicenjima posto se.na taj.nacin ubire velika lova. Prilicno ste.neozbiljni sa tim pricama.o kvalitetu na papiru, ja gledam kvalitet na terenu kojeg jednostavno nema. Ni slucajno se ne slazem da je.ova generacija talentovanija od Anticeve.
Manite se tih teorija zavjere i prica o skandalima, pa i u HNS imaju skandala na odmet ali ipak se radeovno plasiraju na velika takmicenja uz tek dva izuzetka ako me sjecanje.dobro sluzi.
YNWA!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jun 2015, 00:21

Paradajz je napisao/la:Dokle ce vise ljudi da pominju taj prokleti papir i imena ?
Šta misliš da li bi Edin Višća imao mjesta u rosteru Srbije, da li bi uopšte dobio poziv?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 jun 2015, 00:22

Tribalian je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
Perisic, Badelj, Brozovic.

Ne vidim nista kvalitetnije. Al' nebitna prica uglavnom.
E yebi ga . Nije bas da je to neki svetski kvalitet, ali nema veze, i ovako nismo u istoj grupi, pa nema ni razloga za uporedjivanje . Vi idete na EP , ako vas ne izbace, mi ne idemo i to je cela prica. Bolje ste organizovani i vasi igraci na terenu , za razliku od nasih, igraju fudbal.
bola' i mi cemo kuci ostat.
ako ne sad, onda poslije Bugarske :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2015, 00:24

HOPLIT je napisao/la:Ne razumijem tu pricu oko sabotaze od strane saveza.
Ne sabotira savez, nego neko drugi. Savez je nestrucan, nesposoban i poltronski. I taj isti savez je je uzrok te sabotaze.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 14 jun 2015, 00:30

HOPLIT je napisao/la:Ne razumijem tu pricu oko sabotaze od strane saveza. Pa valjda je savezu u interesu da rwprezentacija redovno ucestvuje na velikim takmicenjima posto se.na taj.nacin ubire velika lova.
Ah druze, zar ti ne razumes nas mentalitet ? Pa nama ce uvek brza i laka lova biti prvi izbor umesto dugorocnog plana. Lakse je npr ubaciti veliki broj menadzerskih igraca, prodati ih kada dobiju na ceni i uzeti mizeran procenat od iste, jer zasto se muciti, praviti neke planove (koje uzgred niko i ne moze napraviti jer strucnih ljudi nema) kada se lova moze zaraditi na ovaj nacin. Nikome nije u interesu da fudbal napreduje kod nas, jer ostali od ovog jada doista profitiraju, sam napredak bi znacio da se sistem postojeci (ne znam ni da li da ga nazovem "sistemom") srusen i da vise nema lake love za mafije i menadJere.

I to nije samo najvisi nivo fudbala, to krece od samih petlica, gde se potezu kumsko-rodbinske veze, i gde je korupcija na delu najveca. Nestrucne trenere i ne zanima napredak u tom nivou, smesna plata im govori da moraju leba preko pogace da bi egzistirali u struci i da ne bi dobili otkaz, a preko grane znaju da nemaju sta da traze, jer 90% trenera u Srbiji uci iz Bata Djorinih skripti i gde je najveci uspeh analiza meca Zvezda - Marseille iz 91, dakle takav nivo znanja nije dovoljan.

Za sve je kriv FSS, jer su oni napravili takav sistem, zapravo, bolje je reci da nisu napravili nista.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2015, 00:36

Jednostavno, najgori ste
Pet do 12 je davno bilo. Još malo će da nas lažu, pa ćemo opet ukrug. Srbija neće igrati na Evropskom prvenstvu, biće ovo treće veliko takmičenje zaredom koje ćemo propustiti.

Otkako se lopta zaktorljala na ovim prostorima i otkako postoji ova naša reprezentacija kako god da se zvala i koju god himnu, dres ili grb da je imala, nikada nije bila toliko nesposobna da tri puta zaredom propusti veliko takmičenje. Osim na početku devedestih kada zbog sanckija nije ni mogla da igra.

To su činjenice i tako će istorija jednog dana kazivati. Tako će se pamtiti Tomislav Karadžić. Njegove jagnjeće brigade što proputovaše ceo svet i njegovi selektori samoubice iza kojih se on kukavički krio godinama dok nam je sahranjivao fudbal. I na kraju, tako će se pamtiti ova generacija igrača. Kao zvanično najgora u istoriji fudbala na ovim prostorima. Gori od njih nikada nisu igrali fudbal za ovu državu. Oni su navikli da ih nema u albumima sa sličicama. Možda zato i igraju dobro po klubovima, jer uglavnom prvi i sveži dođu na pripreme. Oni se svako drugo leto pošteno odmore i nagledaju fudbala na TV.

Teorija još postoji. To su neke kombinacije da moramo da pobedimo Albaniju, Portugal i Jermeniju, pa da Albanci onda gube kao što to radi naša reprezentacija itd. To je teorija i nije isključeno da će neki bestidnik da zavapi i pozove se na nju.

Srpski fudbal je i zaslužio da mu se presudi baš u Albaniji. Da se baš tamo stavi tačka na ovo mračno doba koje traje evo već petu godinu.

Do tada, ko zna šta će biti. Dok je nedavno pušio tompus i igrao karte u svom hotelu na Paliću, Toleta su pitali: Dokle ćeš više čoveče?
„Dok dišem“, odgovorio je uz ciničan kez valjda svojstven rimskom imperatoru koji će sve podanike baciti lavovima i zapaliti grad čuvajući presto.

Ne vidi se ni perspektiva od onih što hoće da ga smene. Pošteni i finansijski obezbeđeni fudbalski ljudi su se distancirali od srpskog fudbala kao od gubavca. Stankoviću, Vidiću i kompaniji ne pada na pamet da se vraćaju. Oni što su ostali u Srbiji uglavnom nešto menadžerišu, a makar nam toga ne fali u reprezentaciji. U fudbalu nažalost nema hrabrih ljudi kao što je Sale Đorđević.

Ako ništa drugo, makar ovi klinci s vremena na vreme vrate neku nadu. Učine nas ponosnim, pokažu da Srbi umeju da igraju fudbal i da ovde ljudi vole fudbal. Vole ga i kada je u tri ujutro.

I koliko god je normalno i prirodno što nestrpljivo čekamo da zaigraju u A timu, tolika je i bojazan da će nam i njih pokvariti. Sada će ovi najgori početi da se kriju iza klinaca. Isti oni što su govorili da rezultat u omladinskim kategorijama nije prioritet jer tobože mi kao imamo neki projekat sa A timom.

Ostaju nam ovi najgori. Valjda će se posle Albanije zaglaviti u močvari koju prave godinama. Jedan pod jedan. I Tole. I dizači ruku što na gostovanjima dremaju dok traje utakmica od silnih i obilnih obroka na račun kuće. I selektor „dobar čovek iz Javora“ Ćurčić koji ih slepo sluša. I splavari što ih najviše pamtimo po slikama De Nira i Tajsona na majicama kada se okupe u Toletovoj kući fudbala.

Samo još do Albanije. Tada će se upisati u istoriju kao najgori. Do tada im ostaje da se sakriju u utakmici protiv Jermenije kada će svi zajedno bežati na neki stadion gde će ih najmanje izviždati.

Selektor Ćurčić: Nemamo čega da se stidimo, šanse još postoje!

???

:clap:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2015, 00:53

Pocelo je po medijima sve i svasta. :mrgreen: Vecina napada Toleta i trazi ostavku, ali ima i onih koji smatraju da je Karadzic poslednji mohikanac srpskog fudbala. :urnebes: Moguce je da ce Tole zbog ove izjave smeniti Curcica i postaviti za "novog" selektora ovog fudbaalskog znalca koji nas je predvodio na jednom SP-u , ne tako davno. :mrgreen: ( nije Antic u pitanju , naravno)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jun 2015, 00:55

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 jun 2015, 00:57

Ne fali ovoj reprezentaciji kvalitet (ko misli drugačije samo nek pogleda imena timova u kojima igrači igraju i njihove igre u tim ekipama). Oni jednostavno nisu TIM (i tu se priča završava) kao što su Island, Sj.Irska, pa i Albanija i neke druge repke koje briljiraju u ovim kvalifikacijama. Plus nema kontinuiteta, strpljenja javnosti (sad komotno možemo plakati za Mihajlovićem pa i Drulovićem), vjere u selektore koji se mijenjaju bez ikakvog plana... Znamo ko je za to kriv, a ja bih još dodao i medije.

Kad pričamo o sinoćnjoj utakmici, enormna količina gluposti u odbrani u prvom poluvremenu i nedostatak sreće u završnici su nas koštali poraza. Danci su nas iskusno izdominirali. Dali gol u početkom utakmice, povukli se, išli na kontre i na kraju otišli na ep, zasluženo reko bih. Bane ispadao ko iz autobusa, Nastasić napravio debilan penal (naklon do poda za Stojkovića i dva odbranjena penala u kvalifikacijama). Nije da nije bilo htjenja, želje, igre i šansi, ali stvari očigledno ne štimaju, to je valjda svima jasno osim onih kojih se to najviše tiče.

Nakon 5 utakmica, 0 pobjeda, jedan remi, tri poraza i 1 bod. U ovakvoj konkurenciji i sa ovakvim igračima, to treba znati za izvesti. Počinjem da vjerujem da je po srijedi i nekakva sabotaža, što reče @trib.

Još da nas u oktobru Šiptari kvaliteno nabiju, pa da A tim i zvanično rasformiramo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 14 jun 2015, 02:21

Nije tu poenta više ni da li vi imate kvalitetne igrače ili nemate, nije tu poenta ni da li imate igrače koji igraju u svojim klubovima ili ne igraju, poenta je da Srbija nema TIM. Neću da ulazim u to koliko su kvalitetni igrači Srbije jer klubovi u kojima oni igraju su svakako pokazatelj da Srbija ima kvalitetne igrače, ali niko me ne može i neće ubjediti uz respekt prema protivnicima da ova Srbija nema kvalitet da pobjedi Albaniju, Armeniju pa i Dansku ?

Problem Srbije je što na terenu nema 11 reprezentativaca državnog tima, nego 11 igrača, 11 igrača koji ne znaju šta, gdje i kako. Srbija koja na klupi nema trenera koji to razumije, koji ne zna šta, kako, gdje. Nije tu problem ni Kolarov ni Matić ni Ljaljić, oni igraju kako im selektor kaže, nije problem ni selektor jer on radi kako zna, jedini problem reprezentacije Srbije zove se Tole. FSS ne razumije ili ne želi da razumije neke stvari, i sve dok se lični interesi budu stavljali ispred interesa reprezentacije imat ćete ovakve situacije, veliki je novac u igri koja se zove nogomet, veliki je novac u UEFA-i i veliki novac ti ljudi u savezu primaju i imaju, nema tu ni vjere ni države ni patriotizma, Srbija sa ovom garniturom još dugo neće imati TIM a najgore od svega što Srbija već godinama nema TIM a imate mlade reprezentacije koje ostvaruju respektabilne rezultate u svjetskim okvirima ali šta vam vrijedi kada će ti igrači za godinu dvije kada dođu u A selekciju proći kroz istu priču kroz koju Srbija prolazi sada, već godinama niste uradili prelaz generacija, a već godinama imate mlade repreznetacije koje imaju toliko tih "nadolazećih" zvijezda i zvijezdica.

Srbijo meni je žao, ali vama je u nogometu ugašeno svijetlo, a sve dok ne očistite vrh nećete ga još dugo ni vidjeti.

Lijep pozdrav
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jun 2015, 07:49

@Trib pa Karadžić definitivno jeste Indijanac zar ne?

nemam ja nikakav komentar... savez obara sve nedostižne rekorde i fiks ideje RSS, a ako igrači sabotiraju nabijem i njih... ćurčić neću komentarisati... umjesto da krene sa 4-4-2, sa kostićem i markovićem na bokovima u sredini matić i ljaljić, mitrović i škuletić u napadu, jer yebi ga zadnji voz je već otišao i mi trčimo za njim, ne on to taktički sa 300 zadnjih saveznih i 500 bekova... što je najcrnje niđe istih kod golova nije bilo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 14 jun 2015, 08:12

SDG je rekao sve kako jeste.

Ja vjerujem da ne postoji osoba u drzavi koja sada nije protiv Toleta, ali njega realno boli ona stvar. Sjecam se da mu je cijeli stadion u NS protiv Welsa (kada smo dobili 6-1) skandirao "Tole lopove", a on posle izjavljuje kako mu je bilo zanimljivo.. ajde, ako nista, barem su se sada mediji malo pobunili. Vidim da sada svi objavljuju tekstove protiv njega.

Curcic nas pravi budalama, ko da smo retardirani, sa izjavom: "Zasluzili smo vise, dok ima teorijske sanse mi cemo se boriti".. zasluzio si ti jednu ku*cinu sabane. Kolarov me cesto nervira sa svojom kurcoboljom, ali njegova izjava je bila na mijestu.. covjek fino rekao, iako ima teorije, on ne vjeruje da ce pobijediti sve do kraja a Albanija gubiti.

Sto se tice u 20.. bolji smo, samo jos da ga umuvamo.. najvjerovatnije ode u produzetke.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 14 jun 2015, 08:30

Paradajz je napisao/la:Dokle ce vise ljudi da pominju taj prokleti papir i imena ? Samo se nabrajaju neki igraci, a velika vecina, veliku i jaku utakmicu na vecem nivou nije odigrala ko zna od kada, da ne pricamo o prikazanom kvalitetu u istim mecevima. Zasto se stalno u kontekstu klasa i odlicnih igraca u repci poput Baneta i Matica, i hajde Nevena koji je povredjen i ne zeli da bude deo cirkusa, dodaju Ljajic veciti talenat, Markovic, Mitar i trenutni Kolarov koji je evidentno propao igrac i ostatak druzine ?

A sto se Antica tice, on je svoj posao odradio korektno i uklopio one momke onda savrseno, ali se i njemu toliko toga poklopilo, kao i najgora Francuska ikad, da je sve doslo na svoje na utakmicama u Nemackoj.
Onaj tim je itekako bio bolji od ovog, i individualno, a o kolektivu da ne pricamo. Odbrana na vrhuncu sa sve Vidicem na celu, ali svi igraci, gotovo ceo napad je bio u formi zivota, Krasic i Lane limitirani premasili 100% svojih mogucnosti, i ono najvaznije, to je ekipa koja je davala maksimum svaki mec.
Ove danas boli ona stvar, tako da pustite pricu o "talentovanijoj" generaciji ili jacoj po kvalitetu, generacija koja je toliko fizicki nespremna da ne mogu da trce posle 70 minuta igre, porazavajuca istina.
Prvi bold - Sta ti se podrazumjeva pod velikom i jakom utakmicom. Finale LS? Ono sto ja znam jeste da su Matic i Ivanovic u jednom od najboljih klubova u Evropi, isto kao i Kolarov. Da Ljajic nije vise vjeciti talenat, nego igrac koji je pokazao sta zna u Firenci, a i ove godine u Romi. Basta i Djordjevic kakvi god da su igraci, standardni su u trecoj ekipi Italije. Isto kao i Maksimovic, samo u Torinu. Mitrovic je prvi strijelac Belgije (ispravi me ako grijesim). Subotic, Nastasic i Kostic standardni u Njemackoj. Milivojevic igrao LS sa Olijem i prosao u knock out. Tosic vec godinama razbija u Rusiji. Tadic vec veze nekoliko odlicnih sezona i imao je sasvim solidnu debitantsku u Sautemptonu.. da ne nabrajam dalje. Poenta je da svi oni igraju dobro u dobrim timovima dobrih liga (izuzev Kostica koji igra u slabijem timu) i ako su vec u slabijim timovima, svakog vikenda igraju jake utakmice.

Drugi bold - Mene zanima koje su to velike utakmice iz tog tima imali (probacu nabrojati neke startere) Pantelic, Zigic, Kuzmanovic, Jovanovic, Krasic, Lukovic, Milijas..? Jer ako igraci iz ove generacije sto sada imaju bod u pet utakmica, nemaju jake i velike utakmice, na visokom nivou, sta reci za ove igrace sto su bili nosioci reprezentacije tada? Mislim individualno, za tim kao tim je jasno kakva je situacija.

Treci bold - To jednostavno nije istina. Ne pricas ti o Cakiju Stojanovicu iz Zvezde.

Saponjic promasi nepromasivo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jun 2015, 09:16

oca vam yebem umalo da crknem :-D
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 jun 2015, 09:18

Toooooo breeee!!!! Srbijaaaa :opaopa:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 14 jun 2015, 09:19

TO JE TO, POLUFINALE!!!!!

Bravo momci, bravo svi od Rajkovica do Saponjica!! Guraj sad do zlata, ja vjerujem da mozemo.. Zasluzeno smo prosli i sada je vrijeme da Mali ponovo dobije dva komada. Jos jednom, veliko BRAVO MOMCI!!

Bravo i za publiku.. kakva podrska na drugom kraju svijeta, to stvarno nisam ocekivao.

Srijeda, pola 10, polufinale.

@dantes

Vala, ja sam umro kad je Veljkovic promasio.. pomislio sam stice kazna, ali ipak generalno gledajuci, ovo je pravedno :D

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 jun 2015, 09:27

Ajmooooooooooo :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Bili smo bolji, zaslužili smo da prođemo. Mali nas čeka u polufinalu, a njih smo lagano odradili u grupi, znači.... :D

dscile je napisao/la:Srijeda, pola 10, polufinale.

valja to sad dočekati :crazy:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jun 2015, 09:43

@dscile imao sam neki nadrealni osjećaj da će promašiti penal mandić ili šaponjić, te veljković ili stevanović... šaponjić bi ga promašio glavu dajem, srećom ne dođe do toga... maksimović momački...

više bih volio njemačku, ovi su već naučili kako igramo, fizički su jači, odmorniji... a već smo ih dobili... švabe su nam ostale dužne još na EP.... onaj gol za 2:2 u 92 minutu, a malu djecu im pravili živković, pantić, jović
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 jun 2015, 09:45

DANTES je napisao/la: više bih volio njemačku, ovi su već naučili kako igramo, fizički su jači, odmorniji... a već smo ih dobili... švabe su nam ostale dužne još na EP.... onaj gol za 2:2 u 92 minutu, a malu djecu im pravili živković, pantić, jović
Slazem se! Plasim se one: tesko istu ekipu 2 x dobiti na jednom turniru + su u ovom momentu vjerovatno svjeziji i spremniji od nas!

Nijemci su nam ostali duznici sa proslogodisnjeg EP, ali eto, sta da se radi... :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 jun 2015, 10:55

slika

:zviz:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []