GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Neka,ovo je prva Zdravkova pogreška siguran sam da će mu navijači oprostiti.A sljedeća godina je ta godina,evo već sad imam osjećaj.Ulazimo u LP i prezimljavamo.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ti pas mater
U qurcu sam, yebo te
U qurcu sam, yebo te
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- gerdmuller
- Kontakt:
Nema Lige prvaka za nesposobnjakovica 
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 03:27, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Sad će morat dić kredit.Ili prodat kojeg igrača.Da se osigura financijska stabilnosti,jeli...
I onog brata nabijem na kuratzSiamoNoi je napisao/la:Sad će morat dić kredit.Ili prodat kojeg igrača.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Ali kakvu oni rade sprdačinu od sebe to nisu istine.Valjda najvažniju utakmicu sezone njima vodi Zoki Mamić 

Sprdacina je ostavit Kljunu na klupi da vodi pripreme
valjda su mislili da ce nam opet naletit neki Malmo, ali sta je najtuznije siguran sam da je ovaj razbojnik sjedio umjesto Qurcica na klupi u ZG da bi prosli dalje, iako boli me qurac iskreno
makar nece bit brukanja.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Kamo srece da je Zoki vodio i prvu utakmicu. S onim izmjenama je pokazao da nema pojma, ali po prikazanom u ove dvije utakmice, Zoki je za Kljunu sir Alex Ferguson i Matt Busby u jednom.SiamoNoi je napisao/la:Ali kakvu oni rade sprdačinu od sebe to nisu istine.Valjda najvažniju utakmicu sezone njima vodi Zoki Mamić
Nitko ne spominje crveni karton Soudanija. Nije mu to trebalo. Mrsko mi trazit pravila, a u glavi mi jos uvijek sve bruji. Jel se ti kartoni iz kvalifikacija brisu ili ce s tribina odgledati 1-2 utakmice u grupi EL?
EDIT: Da bi bili 100% u drugom sesiru sutra se smje desiti da samo jedan od navedenih ispadne: Zenit(dobio 4-1 prvu vani), Lyon(izgubio prvu kuci 2-0), Celtic(izgubio prvi 2-0 vani), Plzen(dobio prvu 3-1 kuci). Prema svemu sudeci dva ce nas zezanuti (Celtic i Lyon), ali sam i dalje optimista, jer ce sigurno barem jedan favorit iz play offa EL da ispadne. Najbolje Stuttgart
Grupa za pozeljeti: Standard Liège, Dinamo, Legia i Sheriff Tiraspol
Najgora opcija: Tottenham, Dinamo, Betis i Rapid.
Inace, u ovoj trecoj bas ima zafrkanih. Trabzon, Anji, Sociedad, Betis, Partizan, Wigan, Swansea, Freiburg, Frankfurt, Vitória Guimarães, Feyenoord i Legia. Tako stvari stoje za sad, ali ce biti izmjena sigurno. Nadam se da ce veliki broj favorita ispasti i time nam olaksati posao.
Zadnja izmjena: Signore, dana/u 28 avg 2013, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
- Consigliere
- Kontakt:
Da se citiram... Ovo je napisano nakon utakmice u Zagrebu. Steta, malo je falilo.Consigliere je napisao/la:Kljuno odmah dobio nogu![]()
Mozda sam lud ali mislim da jos nije gotovo za Dinamo. Vec se i ranije pokazalo da je Maksimir samo teret za ove igrace a i pored lose partije veceras uvjeren sam da Dinamo ima mnogo talentovaniju i bolju ekipu. Trojac Fernandes-Sammir-Soudani mogu puno toga, naravno ako su svi fit. Husejinovic los. Povrijedeni Sammir je pokazao vise u 20 minuta igre...
Rukavina!!![]()
Po meni prestrogo,ali eto... Bit ce YT zvijezda nekoliko dana.
Ovoj ekipi treba jedan dobar defanzivac i trener. Velika sansa sa ovom ekipom da se napokon izbori to proljece u EL.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Celtic prolazi! Biće dva crvena za goste i laganih 4-5 nula.Signore je napisao/la: EDIT: Da bi bili 100% u drugom sesiru sutra se smje desiti da samo jedan od navedenih ispadne: Zenit(dobio 4-1 prvu vani), Lyon(izgubio prvu kuci 2-0), Celtic(izgubio prvi 2-0 vani), Plzen(dobio prvu 3-1 kuci). Prema svemu sudeci dva ce nas zezanuti (Celtic i Lyon), ali sam i dalje optimista, jer ce sigurno barem jedan favorit iz play offa EL da ispadne. Najbolje Stuttgart![]()
[youtube][/youtube]
NAPRIJED NARODE!
Jok. Ja vjerujem da ce Vosa proci i nadam se tome, ali sam to uradio prema trenutnoj tablici koja predvidja prolaz klubova s vecim koeficijentom. Vidis da sam i Sociedad nabrojao tu, a vjerujem da ce oni presisat Lyona. Najpametniji cemo biti u cetvrtak navecer, kad se sve odigra. Tad cemo si slagat kockice kako zelimo, a onda ce nas onaj celo u petak razocarat ko i uvijekDANTES je napisao/la:@signore ti vidim već otpisao Vosu protiv Serifa
šta misliš ako i mi prođemo, Partizan, vi budete u drugom mi u trećem i eto veselja.... volio bih to...Signore je napisao/la:Jok. Ja vjerujem da ce Vosa proci i nadam se tome, ali sam to uradio prema trenutnoj tablici koja predvidja prolaz klubova s vecim koeficijentom. Vidis da sam i Sociedad nabrojao tu, a vjerujem da ce oni presisat Lyona. Najpametniji cemo biti u cetvrtak navecer, kad se sve odigra. Tad cemo si slagat kockice kako zelimo, a onda ce nas onaj celo u petak razocarat ko i uvijekDANTES je napisao/la:@signore ti vidim već otpisao Vosu protiv Serifa
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Plačem.Isti Kljuno.
Pravo dobar je Dinamo, al' ga ubila izmjena sa Antolićem, pa i siptar je loše odigrao u polju, u pol sekunde im probiju prednju liniju, a tako ne može. Onaj supak osječki bjelica tamo Bog, strašno. Leko je morao uči nakon 3:1 što je logično, al' Antolić, to je najlošiji potez koji sam vidio u zadnjih godina, preglup je zoki. Sada im ostaje uefa liga da namjeste koji preokret, +-golova i to je to. Halilović vanserijski.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Iskreno, volio bi i ja. Bio sam mali, nemam pojma kakvo je ludilo vladalo prije 15tak godina i zato se uvijek nadam Zvezdi ili Partizanu, pa sta bude da bude, iako bi iz treceg ipak mozda malo vise pozelio neki tim s kojim nece biti vecih problema. Sve u svemu, da se to desi, bez obzira na sve probleme Partizana i Dinama mislim da bi te dvije utakmice bile nesto posebno za navijace. Vosu nebi zelio, da je u trecem sesiru onda da, ali kako ce biti u cetvrtom onda ne. Ipak zelim tu nekog koga se moze dobiti obe utakmice bez puno muke i tenzija.DANTES je napisao/la: šta misliš ako i mi prođemo, Partizan, vi budete u drugom mi u trećem i
eto veselja.... volio bih to...
- M. Scofield
- Kontakt:
Dinamo će bit u drugom 100 %, Udinese će ispasti sigurno, a vjerujem da će i Celtic na kraju proći
Audere est Facere
Dinamo me sinoc odusevio sa onim sto su pokazali na terenu. Moram priznati da nisam mnogo puta gledao Dinamo u zivotu, ali ono sto sam sinoc vidio je za svaku pohvalu. Ako onako igrate i u HNL-u, onda se i ne cudim sto je ta liga za vas smijurija vec par godina. Gledao sam tekmu sa rajom i svi smo zeljeli da prodjete, ali nije se dalo, Previse ste izgubili u prvoj utakmici i ono sinoc je bilo neminovno.
Zelim vam puno srece u Evropskoj ligi.
Zelim vam puno srece u Evropskoj ligi.
gospodin maminho"Ako za išta, treba me optužiti za izbor trenera. Dobio sam potvrdu da naši kvazi-trenerčići nemaju pojma".
nema potpisa
Mudar čovjek i "gospodin", nema šta. Tri puta dovodio Jurčića, kojekakve Čačiće, Lončareviće i slične trenerske antitalente i onda dođe do ovakvog mudrog zaključka vrijednog divljenja. Trebalo mu je dugo.Admir_Sa je napisao/la:gospodin maminho"Ako za išta, treba me optužiti za izbor trenera. Dobio sam potvrdu da naši kvazi-trenerčići nemaju pojma".
Doći će Jurčić i po 4. put.
Može on dovesti stranca, ali koliko će taj stranac dugo biti na klupi i trpjeti njegovu samovolju, odlaske u svlačionicu i miješanje u sastav. Zato su mu najbolji ti naši kvazitrenerčići jer ih može vozat kako umije, a njima to odgovara jer ovaj masno plaća. Vuk sit, ovce na broju.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.