Ako onako budu igrali protiv Borca tu nema zahebancije, a jedino ako sudija bude sudio onako kao protiv Slavije onda se ima šta reći na Suđenje. Ono je bilo direktno uticanje na rezultat i igru.
Može sudac malo naginjat na Borac, ali željo treba imat povezanu igru, da malo razvuče a ne samo da u napadima Želje učestvuje Golman i Navalni red, dok sredina miruje. A najveći apsurd u svemu tome je što u takvoj igri crveni karton dobije igrač sredine terena...Sjajno.
nemam ništa protiv Amara, da nebi to neko tako protumačio, jer znam da će amar naći pravo rješenje.
Čak mogu i da shvatim zbog čega igra igru, Golman-Napad. To je vrlo racionalno razmišljanje, jer, dok bi lopta došla do navalnog reda Želje, kroz neku normalnu akciju, sudija bi najmanje 5 puta svirao neki prekršaj... a ovako je mislio da će nešto i uspjeti.
Međutim, izgleda da za svako taktičko iznenađenje Amara, sudije imaju riješenje...

Ma yebem ti našu ligu, yebem mamu ilji dominkoviću i njegovom bratu koji se bavi suđenjem profesionalnih utakmica, yebem im svima redom mamu... Osim Ćire i Zmajeva.
najbolje je kalaša nabavit, pa pred savez i čekat ove krvne neprijatelje da izađu iz te neosvojive utvrde kriminala, nemorala, laži, lopuvluka i t.d.
Nekad je Đoni Štulić pjevao pjesmu:
"Hladan kao led, ubilo me beznađe"
Situacija u našoj PL BiH je i omogučila da mi ova Štulićeva pjesma bude jedna od onih koje me pogode, pa se moram napit ko stoka...