FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AYAN
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AYAN » 26 sep 2009, 13:05

Protiv Rudara su igrali ko babe imali dvije tri šanse i ćao.

Ako onako budu igrali protiv Borca tu nema zahebancije, a jedino ako sudija bude sudio onako kao protiv Slavije onda se ima šta reći na Suđenje. Ono je bilo direktno uticanje na rezultat i igru.

Može sudac malo naginjat na Borac, ali željo treba imat povezanu igru, da malo razvuče a ne samo da u napadima Želje učestvuje Golman i Navalni red, dok sredina miruje. A najveći apsurd u svemu tome je što u takvoj igri crveni karton dobije igrač sredine terena...Sjajno.

nemam ništa protiv Amara, da nebi to neko tako protumačio, jer znam da će amar naći pravo rješenje.

Čak mogu i da shvatim zbog čega igra igru, Golman-Napad. To je vrlo racionalno razmišljanje, jer, dok bi lopta došla do navalnog reda Želje, kroz neku normalnu akciju, sudija bi najmanje 5 puta svirao neki prekršaj... a ovako je mislio da će nešto i uspjeti.
Međutim, izgleda da za svako taktičko iznenađenje Amara, sudije imaju riješenje... :lol:

Ma yebem ti našu ligu, yebem mamu ilji dominkoviću i njegovom bratu koji se bavi suđenjem profesionalnih utakmica, yebem im svima redom mamu... Osim Ćire i Zmajeva.

najbolje je kalaša nabavit, pa pred savez i čekat ove krvne neprijatelje da izađu iz te neosvojive utvrde kriminala, nemorala, laži, lopuvluka i t.d.

Nekad je Đoni Štulić pjevao pjesmu:
"Hladan kao led, ubilo me beznađe"
Situacija u našoj PL BiH je i omogučila da mi ova Štulićeva pjesma bude jedna od onih koje me pogode, pa se moram napit ko stoka... :lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 26 sep 2009, 13:09

napadima Želje učestvuje Golman i Navalni red
Ja inace volim duge postove koji imaju smisla i redovno ih citam, a tvoj sam procitao do gore citiranog i odustao... :roll:
010 ISN'T JUST A CODE

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 sep 2009, 13:17

golman - napad kazes...hmmm...proslu tekmu seha mogao gulit jabuke koliko je zaposlen bio, ne znam je li ijednom degazirao....da tako preskacemo sredinu mozda bi imali vise sansi, obzirom na Xavijevu formu :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 sep 2009, 13:19

Neznam ja gdje ste vi bili, ali ja kolko sam vidio, 60 % situacija je bilo, Golman-Napad...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 26 sep 2009, 13:21

Ma bgmi sto se tice Zelje i njegove igre i igraca, ono je katastrofa. U Zelji trenutno ima igraca koji kod Osima od prije 5-6 godina ne bi igralo 60 - 70 % ovih koji su trenutno u Zelji. Neki od onih koji bi bili u sastavu, bili bi u prvih 25 i eventualno bi isli na pripreme. Po mom misljenju ovom Zelji da pobjedi rudara sa 3-4 gola razlike kuci i da publika uziva u igri i rezultatima, i da se napravi neki rezultat u evropi treba: golman, 3 igraca u vezi(pored culuma koji bi bio zadnji vezni) i jedan ekstra spic (koji bi pomagao Alenu i davao po 20-25 golova u sezoni. Odbrana je dosta dobra, cak i Seha bi mogao proci na golu, ali on mi je nekako nesiguran, ima nekih svojih gluposti.

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 26 sep 2009, 13:28

fali igrac zadnjeg pasa i golgeter koji trpa da smo ugrabili rajovica i pelaka ima li bi kompletnu ekipu za titulu ovako nista jbg

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 26 sep 2009, 14:23

Fali Bekrić na klupi.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 sep 2009, 17:17

obzirom da nema na TV biće tekstualni prenos najzanimljivijih detalja večerašnje utakmice na SportSport.ba.

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 26 sep 2009, 18:07

Glupost prava :evil: cuj nema prenosa - tripanje u 16
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 26 sep 2009, 18:36

cijeli dan se peglao na poslu,al mi je neku utjehu pružao tv prenos iz Banja Luke,i sad i to propalo.pa ljudi dođe mi da izađem napolje i bacim se u Miljacku.ja se ipak nadam da će do prenosa doći.tako je isto jednom bilo kad je bio derbi Sarajevo Željo.cijeli dan govorili neće biti prenosa i onda 5 minuta prije početka tekme objavili da će ipak biti prenos.da su u zadnju sekundu obezbjedili
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 26 sep 2009, 18:40

Ovo samo kod nas može, ali jedini krivac za ovo sve je Euromedia..ustvari samo ogledalo države :roll:
Ja bih bio zadovoljan sa tri boda :D

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 26 sep 2009, 18:43

-SanaFCŽ- je napisao/la:Ovo samo kod nas može, ali jedini krivac za ovo sve je Euromedia..ustvari samo ogledalo države :roll:
Ja bih bio zadovoljan sa tri boda :D
Ovim su se srozali da nisu mogli više! Ako su samo zbog duga za par prenosa odustali, onda su stvarno dno!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 26 sep 2009, 18:48

ja im j.... svu familiu... :evil: :x .....i euromediji i bhrtv.....debili ne mogu prenosit.....a i cim su juce objavili da nema prenos sarajevo-celik vec da ce biti borac-zeljo nisam vjerovao jer je bilo previse dobro da bi bilo istinito....i drug TMovac hajd zajedno cemo se bacit u MILJACKU nemoj sam... :)
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 26 sep 2009, 18:52

Pojma oni nemaju umjesto da prenose barem 2-3 tekme oni nemogu jednu jesu jade jadne fuj gade mi se vopra
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 26 sep 2009, 18:56

forza je napisao/la:ja im j.... svu familiu... :evil: :x .....i euromediji i bhrtv.....debili ne mogu prenosit.....a i cim su juce objavili da nema prenos sarajevo-celik vec da ce biti borac-zeljo nisam vjerovao jer je bilo previse dobro da bi bilo istinito....i drug TMovac hajd zajedno cemo se bacit u MILJACKU nemoj sam... :)
ma joj drug sjebo sam se skroz kada sam ćuo da nema prenosa.cijeli dan brojim sate minute do tekme i sad ovo.malo morgen ću im ja više plačati pretplatu.kad je u pitanju LP ili tamo neka lijeva liga sve može.samo se ne može naše prenositi. :evil:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 sep 2009, 18:58

ma dajte ba kakvi dugovi i bakraci za sta da plati za valjanje i igranje na silu,jbt trebaju nasi klubovi da plate da ih neko prenosi sami jad i cemer ne mozes vidjet 5 vezanih dodavanja 2 maximalno i onda izbijanje lopte...nego pocelo je polako stimanje prenos je bio jedina prepreka(ne mislim samo na ovu utakmicu)sljedecu polusezonu nikog nece prenosit i vidjet cete opet nasta ce to licit
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 26 sep 2009, 19:04

Ima li neko link za radio prenos

Emir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Emir_tm87 » 26 sep 2009, 19:09

nick je napisao/la:ma dajte ba kakvi dugovi i bakraci za sta da plati za valjanje i igranje na silu,jbt trebaju nasi klubovi da plate da ih neko prenosi sami jad i cemer ne mozes vidjet 5 vezanih dodavanja 2 maximalno i onda izbijanje lopte...nego pocelo je polako stimanje prenos je bio jedina prepreka(ne mislim samo na ovu utakmicu)sljedecu polusezonu nikog nece prenosit i vidjet cete opet nasta ce to licit
hajd ne dipr idi gledaj barcu...
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 sep 2009, 19:25

Emir_tm87 je napisao/la:
nick je napisao/la:ma dajte ba kakvi dugovi i bakraci za sta da plati za valjanje i igranje na silu,jbt trebaju nasi klubovi da plate da ih neko prenosi sami jad i cemer ne mozes vidjet 5 vezanih dodavanja 2 maximalno i onda izbijanje lopte...nego pocelo je polako stimanje prenos je bio jedina prepreka(ne mislim samo na ovu utakmicu)sljedecu polusezonu nikog nece prenosit i vidjet cete opet nasta ce to licit
hajd ne dipr idi gledaj barcu...
izvini jesil to sam naucio da kazes ili su ti se roditelji potrudili i ulozili trud
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 26 sep 2009, 19:46

Ponisten nam gol kod 0-0 :shock:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Mamba21 i 56 gostiju.