Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
bas je dobro da su putovali sa navijacima.... da iz prve ruke vide koliko je navijacima bitan uspjeh....
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Zavidovići? Gvozdeni most, Novo Naselje, Podubravlje, Majdan, Krivaja, Carevi, ABC blokovi? Odakle si čovječe?bhfanatic14 je napisao/la:Repka treba da bude odvojena od navijaca...nisam ja za to zaduzen da nabavljam avionharishp je napisao/la:Pa kupi nam avion za potrebe BIh repke.bhfanatic14 je napisao/la:sta je ovo navijaci sa igracima u avionu??? slikanje,potpisivanje,dosadjivanje ...???? ovo nikako ne razumijem pred vako vaznu utakmicu ovi momci trebaju mir a ne da im se neko penje na vrh glave...tu se opet vidi kako nam fali jos dosta da budemo ozbiljni i da nas neko shvata ozbiljno...

-
- Kontakt:
**** ti sudija citavu Skotsku,uzduz i poprijeko umri dubre
P.S. izvan 100% aj kako se sluze protiv BOSNE HEJ!!!

P.S. izvan 100% aj kako se sluze protiv BOSNE HEJ!!!
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
i kako da ti se ne zgadi fudbal nakon ovoga 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Sve u svemu ja sam vise nego zadovoljan.
Ovi momci danas su odradili odlican posao, ne samo A repka nego i U21 U19.
Pocetkom kvalifikacije reprezentativci su bili u losim formama, klupa, te povrede i suspenzije. Onda ovo sranje oko saveza sve je to nekako utjecalo na ovaj nas rad. Evo sad momci igraju u Sevilla, ManCity, Lazio, Roma itd. Dobili smo Lulica, Mujdzu, Medu, Begovica, Zahirovica. Papac se vratio pa tu su jos i Besic, Stevanovic, Zakaric, Visca itd itd. Onda jos igraca po Europi poput Coca, Hadzica, Bukve koji bi se trebali isprobati u prijateljskim.
Mislim da cemo otici na EP, valjda necemo dobiti Portugal. Jaki su ali mozemo i protiv njih..
A i ako ne prodjemo nije kraj svijeta neg treba nastaviti raditi. Pjanic i Zahirovic bi mogli pomoci U21 da odemo na to EP. Jer vecina njih bi onda mogla preci u A repku.
Ovi momci danas su odradili odlican posao, ne samo A repka nego i U21 U19.
Pocetkom kvalifikacije reprezentativci su bili u losim formama, klupa, te povrede i suspenzije. Onda ovo sranje oko saveza sve je to nekako utjecalo na ovaj nas rad. Evo sad momci igraju u Sevilla, ManCity, Lazio, Roma itd. Dobili smo Lulica, Mujdzu, Medu, Begovica, Zahirovica. Papac se vratio pa tu su jos i Besic, Stevanovic, Zakaric, Visca itd itd. Onda jos igraca po Europi poput Coca, Hadzica, Bukve koji bi se trebali isprobati u prijateljskim.
Mislim da cemo otici na EP, valjda necemo dobiti Portugal. Jaki su ali mozemo i protiv njih..
A i ako ne prodjemo nije kraj svijeta neg treba nastaviti raditi. Pjanic i Zahirovic bi mogli pomoci U21 da odemo na to EP. Jer vecina njih bi onda mogla preci u A repku.
- BH Patriot
- Kontakt:
Eh' sada zbog kartona koji će nam predstavljati velike probleme u baražu, mislim da je najrealnije rješenje da Safet uputi pozive braničima Bešiću i Nadareviću kojeg je naša nacija pamtila po vrlo dobrim predstavama na terenu!
Livin' La Vida Loca ;)
Sanel Jahić...BH Patriot je napisao/la:Eh' sada zbog kartona koji će nam predstavljati velike probleme u baražu, mislim da je najrealnije rješenje da Safet uputi pozive braničima Bešiću i Nadareviću kojeg je naša nacija pamtila po vrlo dobrim predstavama na terenu!

Zola in, Zola passes, Zola scores !
- BH Patriot
- Kontakt:
Ah' da i Jahić, izvinjavam se zaboravio sam.
Dakle zbog žutih kartona susret propuštaju Papac i Pandža, a kao alternative vidimo:
- Sanel Jahić (APOEL)
- Muhamed Bešić (HSV)
- Safet Nadarević (Eskişehirspor)
Nadam se da će naš izbornik uputiti makar jednom od ovih igrača poziv za naredne susrete, jer dosta smo tanki!

Dakle zbog žutih kartona susret propuštaju Papac i Pandža, a kao alternative vidimo:
- Sanel Jahić (APOEL)
- Muhamed Bešić (HSV)
Nadam se da će naš izbornik uputiti makar jednom od ovih igrača poziv za naredne susrete, jer dosta smo tanki!
Livin' La Vida Loca ;)
Ja bih Vranješa pozvao. Jest da je desni bek, ali gledao sam ga na poziciji stopera, gdje je bio odličan. Naravno u Krasnodaru. A uz to, ako bi Mujdža nedaj Bože dobio karton, na sljedećoj tekmi bi imali Vranješa na poziciji desnog beka. Mislim da nijedan dostupan igrač nebi mogao biti bolja zamjena za Mujdžu od Vranješa.BH Patriot je napisao/la:Ah' da i Jahić, izvinjavam se zaboravio sam.![]()
- Sanel Jahić (APOEL)
- Muhamed Bešić (HSV)

definitivno potrebno je pozvati Mahmutovica u reprezentaciju jer mi nemamo napadaca koj ce ganjati loptu i non stop trcati a moje misljenje je da je Ajdin pravi igrac za to!!!
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Eto Mujdža neće ni dobit karton, povrijeđen, mora zvati Vranješa...brzi21 je napisao/la:Ja bih Vranješa pozvao. Jest da je desni bek, ali gledao sam ga na poziciji stopera, gdje je bio odličan. Naravno u Krasnodaru. A uz to, ako bi Mujdža nedaj Bože dobio karton, na sljedećoj tekmi bi imali Vranješa na poziciji desnog beka. Mislim da nijedan dostupan igrač nebi mogao biti bolja zamjena za Mujdžu od Vranješa.BH Patriot je napisao/la:Ah' da i Jahić, izvinjavam se zaboravio sam.![]()
- Sanel Jahić (APOEL)
- Muhamed Bešić (HSV)
Čelik Zenica 1945
- BH Patriot
- Kontakt:
Idealna odbrana za baraža po mojoj procjeni :
Jahić---Spahić---Nadarević---Salihović

Livin' La Vida Loca ;)
Jest da nemamo bolje za baraz,al Salihovic na lijevom beku je zabrinjavajuca opcija,recimo i protiv Spanije i Portugala kada je igrao tu poziciju se desilo da nakon sto on ode skroz u napad protivnik probije praznu lijevu stranu i postigne gol..BH Patriot je napisao/la:Idealna odbrana za baraža po mojoj procjeni :
Al sta ces,nema bolje

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Pa ovo treba obrnut, ne može Salihović desno, a Jahić lijevoDylan Dog je napisao/la:Jest da nemamo bolje za baraz,al Salihovic na lijevom beku je zabrinjavajuca opcija,recimo i protiv Spanije i Portugala kada je igrao tu poziciju se desilo da nakon sto on ode skroz u napad protivnik probije praznu lijevu stranu i postigne gol..BH Patriot je napisao/la:Idealna odbrana za baraža po mojoj procjeni :
Al sta ces,nema bolje

Čelik Zenica 1945
- BH Patriot
- Kontakt:
Uh' moja greška sorry, možda je bolje Salihovića još više gore, a Lulića staviti kao bočnog. 

Livin' La Vida Loca ;)
Jok, onakvog Lulića nazad? Nema šanse... Ono trči k'o ludo!BH Patriot je napisao/la:Uh' moja greška sorry, možda je bolje Salihovića još više gore, a Lulića staviti kao bočnog.
Čelik Zenica 1945
- BH Patriot
- Kontakt:
Vranjes- Mravac-Spahic- Salihovic
Za Vranjesa nisam siguran, al ovi ostali ce sigurno ovako pocet u barazu.
Samo se bojim da se ne desi jos neka povreda do baraza, onda smo ga bas shebali.
Samo se bojim da se ne desi jos neka povreda do baraza, onda smo ga bas shebali.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Vranjes- Mravac-Spahic- Salihovic
Vi stvarno veze s pozicijama nemate

Ta tvoja bi mogla ovako nekako
Salihović - Spahić - Mravac - Vranješ
@BH Patriot
Lulić gdje je i juče igrao, a umjesto Papca Salihović... Jednostavno!
Čelik Zenica 1945
Nije nemoguće ni to, da Rahimić odigra na stopreskoj poziciji, a Zahirović pored Mede. Da se kombinirati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.