realnost je da su i jedni i drugi zalutali u polufinalejestamaji je napisao/la:ja se ne sjećam goreg nastupa jednog tima u jednom polufinalu lige prvaka od ovoga city-ja juče
ko da je riječ o nebitnoj zadnjoj utakmici sezone poslije koje svi idu na odmor i samo čekaju da se ista završi ..... strašno!
Champions League 2015/16
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Champions League 2015/16
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
ne može se za real nikad reći da je zalutao negdje, juče su igrali taman koliko je bilo potrebno. vidjećemo šta će biti u finalu, barem je jedno unaprijed jasno, dosadno nije nikad kad igra atletico 
@rio
@rio
Re: RE: Re: Champions League 2015/16
s kim se ja raspravljam jbtJeftha je napisao/la:Ne. Da je Keylor nije udario glavom, ne bi ni zavrsila na Ramosovoj ruci.barca_87 je napisao/la:ti se salis, jel takoJeftha je napisao/la: Pa i ovdje lopta hajmo reci napucava Ramosa na jedno 10 cm udaljenosti, ako nije i manje
svasta
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- Nail for Real
- Kontakt:
E kakva su to **** majko draga, zbog ovakvih naslova taj ce narod uvijek biti donji, pobjednici nemaju potrebe za ovim
!

Fino je sad gustati u jos jednom madridskom finalu, a bice isto zanimljivo da navijaci Bayerna i Reala navijaju protiv cijelog svijeta
...

Fino je sad gustati u jos jednom madridskom finalu, a bice isto zanimljivo da navijaci Bayerna i Reala navijaju protiv cijelog svijeta
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Real još uvijek ništa značajno nije pokazao ove sezone u LP, pa tako i sinoć. Morali su biti puno bolji, ovo do sada nije ni blizu njihova najbolja igra.
Finale će biti dodatno zanimljivo zbog onoga iz 2014. i vjerujem da će Atletico imati dodatnu želju i ako budu pravi ne piše se dobro Realu koji tek mora pokazati svoju pravu igru.
Finale će biti dodatno zanimljivo zbog onoga iz 2014. i vjerujem da će Atletico imati dodatnu želju i ako budu pravi ne piše se dobro Realu koji tek mora pokazati svoju pravu igru.
''Neka me mrze samo da me se boje''
barca 87 na aparatima vol 872 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sta kazu?Nail for Real je napisao/la:E kakva su to **** majko draga, zbog ovakvih naslova taj ce narod uvijek biti donji, pobjednici nemaju potrebe za ovim!
Fino je sad gustati u jos jednom madridskom finalu, a bice isto zanimljivo da navijaci Bayerna i Reala navijaju protiv cijelog svijeta...
Nail podsjeti me ono za koga ste vi navijali u okršaju Barce i Atletica? 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Prošle godine su redom navijali za: City, PSG, Bayu i Juve.Lillard je napisao/la:Nail podsjeti me ono za koga ste vi navijali u okršaju Barce i Atletica?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Nail for Real
- Kontakt:
Navijao sam za Atletico da laksi rival prodje dalje, al ne znam koji **** vam je bitno ko ce dobit finale kad ste svakako ispali?
@Slevin, u fazonu, izdrzite jos samo malo. Jebote, navijaju za ekipu koja ih je izbacila iz takmicenja. Koji je to nivo bolesti!
@Slevin, u fazonu, izdrzite jos samo malo. Jebote, navijaju za ekipu koja ih je izbacila iz takmicenja. Koji je to nivo bolesti!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kažu "Choliste smo, ali samo na dan" misleći na finale 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kome je bitno?Nail for Real je napisao/la:Navijao sam za Atletico da laksi rival prodje dalje, al ne znam koji **** vam je bitno ko ce dobit finale kad ste svakako ispali?
Ovo jučer nisam ni gledao, finale ću gledat jer je jbeno finale. I naravno da će mi bit draže da Atletico osvoji. Nemojmo se lagat, i vi bi navijali za njih u eventualnom finalu protiv Barcelone. Tako da ne rise više.
Odlična naslovnica.
Svi smo mi Cholo 28. !
@Nail je dakako ništa više do troličan.
Svi smo mi Cholo 28. !
@Nail je dakako ništa više do troličan.
Uz Atletico samo zbog manitog Chola, iako mi ni ZizOu nije nest mrzak.
Ipak, previse bi im bila 11.
Ipak, previse bi im bila 11.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 05 maj 2016, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- Nail for Real
- Kontakt:
Navijao sam za Manchester, Inter, Chelsea, istina...al' nikad ne ih za **** Atletico. Cigani oni cigani Barca, isti ****.
Od dva zla uvijek se bira ono manje, dakako.Nail for Real je napisao/la:Navijao sam za Manchester, Inter, Chelsea, istina...al' nikad ne ih za **** Atletico. Cigani oni cigani Barca, isti ****.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Hvala što si nam pokazao da si troličan.Nail for Real je napisao/la:Navijao sam za Manchester, Inter, Chelsea, istina...
Et možda ti ne bi. Ja sam navijao za RM 2014 radi Modrića, i et uzeo je. Barceloni Atletico nije gradski rival nego isti qurac ko i Sevilla i slični. Tako da ono, nebitna priča. Novine su tu da se prodaju.Nail for Real je napisao/la:Navijao sam za Manchester, Inter, Chelsea, istina...al' nikad ne ih za **** Atletico. Cigani oni cigani Barca, isti ****.
Nikad nisam navijao ni za koga osim za Madrid.
Yebe mi se za barselonom i protiv koga igraju,naravno da je uvijek lijepo kad spuse ali gledam ih samo onoliko puta godisnje koliko igraju sa Madridom.
Da mi je neko za Novu godinu rekao da ce se pocetkom maja Madrid naci u finalu lp a u Primeri zaostajati bod za vodecima mislio bih da me trolluje..
Fuck you Rafa,da ga nije bilo barselona bi nam pravila pasillo na memorijalu Krojfu(RIP).
Yebe mi se za barselonom i protiv koga igraju,naravno da je uvijek lijepo kad spuse ali gledam ih samo onoliko puta godisnje koliko igraju sa Madridom.
Da mi je neko za Novu godinu rekao da ce se pocetkom maja Madrid naci u finalu lp a u Primeri zaostajati bod za vodecima mislio bih da me trolluje..
Fuck you Rafa,da ga nije bilo barselona bi nam pravila pasillo na memorijalu Krojfu(RIP).
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Nail for Real
- Kontakt:
A za finale se zna, manji klub je uvijek skidao gace u Ligi Sampiona...

Iako mislim da cemo ih rijesiti prije 93.minuta, **** mogu 90 minuta trcat ko mahniti, pogotovo sto se nece stedjeti ni u Ligi.

Iako mislim da cemo ih rijesiti prije 93.minuta, **** mogu 90 minuta trcat ko mahniti, pogotovo sto se nece stedjeti ni u Ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.