FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Coach22
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Coach22 » 29 avg 2013, 22:02

htcxone je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Jedan prijedlog ...copy sa fb
slika
Konkurencija u sredini je jaka, e sad čiji kvalitet (ako ga uopće imaju) će isploviti vidjet ćemo.
Veliki je posao pred Husrefom, samo je bitno da se sačuva mir i da ne bude trzavica među igračima, to bi nam u ovoj teškoj situaciji samo otežalo posao.
a gdje ces ovu jos dvojicu novih (ili jednog) staviti , pa onda puzigaća pa kovačević 8-) 8-) 8-) 8-)
Husref na slatim mukama :D :D
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 29 avg 2013, 22:02

Bilbija dobro dosao nadam se da ces se uklopiti i da ces biti vrhunski napadac i strijelac uz Nikolu... :D :D

I Dušan Jevtić novi je fudbaler Sarajeva, potpisao prije nekoliko trenutaka dvogodišnji ugovor s koševskim premijerligašem. Jevtić je rođen 29. marta 1992. u Gradačcu, a još kao beba je s porodicom preselio u Njemačku, gdje je bio član Minhen 1860 i Duizburga.

-Igram na poziciji polušpica i krilnog napadača. Sretan sam što sam poslao član velikog kluba kao što je Sarajevo. Nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje - izjavio je Jevtić. 8-)
04.10.2009 !!

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 29 avg 2013, 22:03

E cuj Bisanovic u timu, ma daj na osnovu cega je taj gore njega stavio, da ga nije odusevio protiv Celika :roll:

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 29 avg 2013, 22:04

Ako vam Nemanja bude psovao, vi se pravite da necujete ....

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 29 avg 2013, 22:05

Cimirot nece igrati krilo, ili to gdje su ga stavili gore.
Novo krilo ce doci, uskoro. Cimi ce igrati ono sto treba. ;)

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 29 avg 2013, 22:06

AdiRajvosa je napisao/la:Cimirot nece igrati krilo, ili to gdje su ga stavili gore.
Novo krilo ce doci, uskoro. Cimi ce igrati ono sto treba. ;)
Ma Duljević još :))
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 29 avg 2013, 22:09

@ hilmo formacija idealna Nemanja iza Nikole ili igrat sa dva spica, a jevtic po strani.... :D

Ostalo sve dobro samo bih ja Anida umjesto Bisanovica mnogo bi bilo bolje. :mrgreen:

Idemo sad na Otoku svi ama bas svi i do nove pobjdeeeee..... :twisted:
04.10.2009 !!

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 29 avg 2013, 22:09

Cimirot i Radovac su po meni jako borbeni i dominantni u sredini kada igraju zajedno. Ne treba to dirati, naravno ako nisu povrijedjeni ili kartonirani.

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 29 avg 2013, 22:10

Jevtic nije zamjena za sejtana -----zamjena tek treba da dodje

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 29 avg 2013, 22:12

anti_zli je napisao/la:Ako vam Nemanja bude psovao, vi se pravite da necujete ....
Reci mi kakvog su okusa muda???
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 29 avg 2013, 22:13

D€LUX je napisao/la:Kao simpatizer Zelje ali i opceg BH fudbala ili ti ga nogometa. Moram priznati da kako god bilo apsolutni ste favorit za osvajanje titule i sve ispod toga je neuspjeh , ocigledno da imate love dovodite nase dijasporce koji nece igrati za male pare to vjerujte. Dovodite akutelne i bivse (iz proslog ciklusa) reprezentativce , sto ne moze svako. I svako pojacanje ima priliku da se izbori za svoje mjesto nijednu poziciju niste pretrpali ! Sto je za pohvalu , mozda bekovi ce vam u slucaju eventualne povrede , faliti al eto... Definitivno dominirate BH Fudbalom imate priliku postati prvak i slijedece godine sa ovom ekipom hrabro na play off lige prvaka i time izboriti Evropsku ligu. Ma da ja sa ovom ekipom nebih se postidio reci da se u slucaju dobrog zrijeba , napasti LP. Jer ako bi prvaci postali opet 500.000 KM od Malezijca + sigurno Bonus na kafu od dragosti :D . Naravno dobrom igrom ce se privuci jos sponzori jos ako se digne euforija bice para sigurno.... i onda neka opasna pojacanja zasto da ne...
Evo pratim Zelju ja opet kazem simpatizer ne navijac!!!
Nemaa!! dovode se neki belgijanci na probu ili sta su vec , adilovic se prodao da bi se plate izmirile teska kriza i zeljo zadugo nece biti prvak ako sarajevo ovo samo uradi kako treba , al ja nesumnjam u Ibrakovica , Hujica i Selimovica.
Samo mozda jedna kritika i slaba tacka vam je trener , iako je on donio posljednju titulu na kosevo , mislim da on nije spreman za napasti LP ili EL , a da odrzi mir u ekipi. Vrijeme ce pokazati svoje, dobar trener se dokazuje kad ima losu ekipu. Osim je to uradio al nazalost nemoze se pomaketi sa mjesta , jer nema para , nema financijski su zakazali. Husref je uzeo titulu kad je Sarajevo imalo najjace igrace. To je neko moje misljenje sa strane no hard feelings
Dovode se igraci jer covjek kojeg su neki navijaci Zelje ismijavali da je dosao na kafu mislim na Tana,iskesirao odredjenu sumu novca koja je za nase prilike ogromna,a za njega je sitnica otprilike pola godisnje plate nekog igraca Kardifa,uglavnom dobra ekipa se slozila da vidimo sad to na terenu kako ce izgledati!

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 29 avg 2013, 22:16

HannahMontana je napisao/la:
anti_zli je napisao/la:Ako vam Nemanja bude psovao, vi se pravite da necujete ....
ljiljanku zaboravite....

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 29 avg 2013, 22:16

anti_zli je napisao/la:
HannahMontana je napisao/la:
ljiljanku zaboravite....
Nisi mi odgovorio na pitanje ili si zauzet zvakanjem!?
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 29 avg 2013, 22:17

pitarSA je napisao/la:Jevtic nije zamjena za sejtana -----zamjena tek treba da dodje
Lijepo znam da nije reko sam moze igrat iza ove dvojice ma imam osjecaj da cemo se prosetat sad, ali opet necemo nista unaprijed govorit. :)
04.10.2009 !!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 29 avg 2013, 22:17

I da pohvalim upravu,koju su mnogi kritikovali ljudi odlicno rade,nije se mogao preko noci stvoriti jak tim,sa obzirom u kakvom rasulu nam je klub bio mislim na finansije i sve ostalo,aferu virsle itd. odradili su lavovski posao!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 29 avg 2013, 22:17

Kao navijaca Veleza raduju me ove pozitvine vijesti i FKS. Svaki pomak naprijed bilo kojeg BH kluba je dobro za sve. Imate gradsku kulturu i kao lub i kao navijaci. Uvijek ste to imali.

Husref mi je nakako ekstra drag . Mali Radovac zna lopte. Suljic moze lako da napravi dobru karijeru.

Sve naj .. nemojte da letite kao sto su vase komsije radile !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 29 avg 2013, 22:19

kimbo je napisao/la:Kao navijaca Veleza raduju me ove pozitvine vijesti i FKS. Svaki pomak naprijed bilo kojeg BH kluba je dobro za sve. Imate gradsku kulturu i kao lub i kao navijaci. Uvijek ste to imali.

Husref mi je nakako ekstra drag . Mali Radovac zna lopte. Suljic moze lako da napravi dobru karijeru.

I Velezu zelimo sve najbolje.

A ovo uvecano. Nema brige, I ako dijelimo isti grad, dva su to razlicita mentaliteta. ;)

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 29 avg 2013, 22:20

@ kimbo hvala ti i tebi sve najbolje od srca i za tvoj Velez drag klub poslije FKS pravo.. :D :P
04.10.2009 !!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 avg 2013, 22:21

kimbo je napisao/la:Kao navijaca Veleza raduju me ove pozitvine vijesti i FKS. Svaki pomak naprijed bilo kojeg BH kluba je dobro za sve. Imate gradsku kulturu i kao lub i kao navijaci. Uvijek ste to imali.

Hvala prijatelju nadam se da nečemo uprskati puno sreče i za vas u nastavku!
Sarajevo ljubavi moja!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 29 avg 2013, 22:24

AdiRajvosa je napisao/la: A ovo uvecano. Nema brige, I ako dijelimo isti grad, dva su to razlicita mentaliteta. ;)
Naravno da su razliciti mentaliteti.
Vi se ponašate kao da ste osvojili sve moguće od 2007., da imate grupnu fazu LE iza sebe i da vam je grupna faza LP izmakla za dlaku.

Upravu si :)
Ja te volim, volim Željo..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: James1987, mnon46, plisek, zagorski i 37 gostiju.