AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 21 jul 2019, 15:03

Ma nije on to izjavio, ovo je više neka impresija novinara koji tvrde da je Suso dobro odigrao i da je trener zadovoljan s njim.
A da mi je vidjeti tu dobru igru gdje remiziraš protiv mrtvih amatera i zabiješ jedan gol, i to od strane defanzivca van šesnaeterca. :mrgreen:

Evo idu ove ozbiljnije prijateljske, tu će se valjda dosta toga razjasniti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 21 jul 2019, 15:24

Nema se tu sta razjasniti, ovdje je sve jasno ko dan, kakva pojacanja takva i ocekivanja...
P.S. imamo trenutno isti ako ne i slabiji tim nego prosle sezone.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 21 jul 2019, 15:28

Evo memage da nam oči otvori
Il Club più titolato al mondo!

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 21 jul 2019, 15:28

Yebo te memaga moze li tako?

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 21 jul 2019, 15:33

Ne može, morat ćeš sebi nac drugu rupu, vidi se da ti fali
Il Club più titolato al mondo!

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 21 jul 2019, 15:36

Ako nemas sta normalno napisati odyebi od mene u laganim skokicima...

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 21 jul 2019, 16:09

Pomalo mi je zao Silve sto ode ali realno 30 mil za njega trenutno je premija.

Ako trener zeli Correu i vheruje da ce bolje uklopiti nek ga dovedu, ne mozemo puno sa njim izg u odnosu na Silvu tako vidjecemo.

Sad cekati da se vidi ko ce biti taj u sredini ( Benacera ne racunam) i taj odbrnbeni pa da sumiramo merkato.

Kad gledam konkurenciju recimo Inter ovo sto radi trenutno nije obecavajuce za njih, Icardi i Radja su oskartani, a evo od juce skoro pa i Perisic, vidjecemo sta ce svi ostali uraditi pa da kazemo gdje smo u odnosu na konkurenciju

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 21 jul 2019, 17:25

Memaga kralju, opet te prozivaju...
Pa čovjek je istinu napisao, imamo isti tim kao i prošle godine, ni trunku kvalitetniji!

Ako budu dovodili i dalje ovakva pojačanja, opet se borimo za 5-6 mjesto, kao što smo i navikli.
Bez 2 prava igrača, 2 vrhunska igrača, nemamo šta tražiti u borbi za LP, to je i djeci jasno.
Kao što neko reče, GP je najveće pojačanje, bolji je od Rina za klasu, to je bar sigurno!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 jul 2019, 18:18

Ovi memagini monolozi su poseban vid duševnog oboljenja. :mrgreen:

Ode Silva, vidim vratilo se skoro sve uloženo u njega. Trideset miliona + bonusi, pa četiri miliona od Sevile, sakupilo se tu solidno para. Konačno da i Milan nekoga proda, kako bog zapovijeda.
Još samo da se i Suso proda, ali mi je prosto fascinantno kako ne postoje nikakvi ozbiljni interesanti za njega, pa yebemu mater daleko je on od lošeg igrača da mu ne možeš kupca. I to danas kad su cijene otišle u qurac, pa trideset miliona je ništa za njega.

FORZA MILAN !

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 21 jul 2019, 18:49

Procitao sam na jednom od foruma konstataciju da navijaci sud o transferima uglavnom donese na osnovu hype-a koji okruzuje igraca a rijetko ko je ustvari gledao datog igraca ili poznaje njegove karakteristike. Mislim da je to jako blizu istini. Kvalitet igraca definitivno utjece na hype koji se oko njega stvara ali nije jedini niti odlucujuci faktor. Nacionalnost, dob, klub za koji igra, klubovi s kojima se povezuje, agent koji ga zastupa, koliko se eksponira u medijima/drustvenim mrezama jos ako je imao par highlight-a za youtube klipove i cijena ide pod oblake.

Imao je Milan "velika" pojacanja u vidu Bonnucia i Higuaina pa su oba bili promasaji. Vrlo cesto se taj hype ne prenosi na teren. Mnogo je bitnije da igrac posjeduje kvalitete koji trener odnosno njegov sistem zahtjeva.

Jedino u sto sam siguran je da ovaj Milan nece olako trositi novac (jer nije u poziciji) sto znaci da je svako pojacanje dobro prostudirano i njegova cijena, odnosno risk/reward odnos detaljno analiziran. Ako su propustili Vertouta, sa kojim se ganjaju cijelo ljeto, zbog 2-3 miliona, siguran sam da nece samo tako baciti 50 mil na Correu ili nekog slicnog bez da su uvjereni da ce isti opravdati ulozeni novac.

Da je Bennacer koji slucajem igrac Lazia, Lotito bi posle AFCON-a izjavio da je upravo odbio ponudu od 60 mil za njega i hype bi bio rodjen.

Poprilicno sam frustriran ovim mercatom, prije svega zbog ociglednog nedostatka sredstava. Da li zbog FFP ili ne, na kraju dodje na isto. Ipak se nadam da ce do pocetka sezone doci jos 2-3 pojacanja ali da bi se to dogodilo, neophodno je da nekoga i prodaju. Silva je izgleda prvi u redu, nadam se da ce i Suso u tom pravcu.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 21 jul 2019, 21:53

Moj rope nisi ti ni svijestan koje gluposti valjas na forumu a to sam ti vec ranije pisao, al ocigledno te svako malo covjek mora napominjati da si ispod prosjecni poznavalac nogometa ili ti fudbala, al djabe vjerovatno trebas restart svako malo imati...
Vidjet cemo ljudi ima jos mnogo marketa svasta se moze odigrati, mozda nas iznenade kakvim kapitalcem...
Forza Milan

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 jul 2019, 22:00

Pa ako sam ispodprosječni poznavalac fudbala, ispravi me i reci gdje griješim. Otvoren sam za prosvjetljenje. :zzz:

FORZA MILAN !

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 21 jul 2019, 22:16

Vidi Rope vec smo raspravljali mnogo puta ti imas svoje misljenjei vidjenje o Milanu ja svoje, ali problem nastaje kad se covjek ne slaze sa misljenjima onda krenu uvrede na racun drugoga sto znaci da covjek pojedinim ljudima na ovom forumu treba govoriti DA TAKO JE UPRAVU SI da ti ljudi ne bi vrijedjali, jer definitivno nema konstruktivnih rasprava vrijedjanjem jer ipak ovo je samo forum i svako ima pravo na svoje misljenje i vidjenje Milana, tako da bi i ostale Milaniste zamolio bez vrijedjanja jer to ne vodi nicemu ( pocevsi od sebe )...
Forza Milan...

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 jul 2019, 22:28

Pa opet mi ništa nisi rekao. :mrgreen:

Ja nemam problem da se neko ne slaže sa mnom, svako ima svoje mišljenje koje je slobodan iznijeti na forumu, ali nije problem u tome nego u ovoj prvoj rečenici. Btw, zajebavam se i ne moraš sve preozbiljno shvatati :mrgreen: a i smiješni su ti monolozi jer svi vidimo da imaš dupli account, ne moraš se praviti blentav.

FORZA MILAN !

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 21 jul 2019, 22:38

Ne mozes nepoznate osobe nazivati blentavim ocigledno te nisu u kuci ucili nekom odgoju, al nema veze, druga stvar ako me zelis upoznati to bas nije tesko iz Zenice sam pa bujrum ( naravno ako si iz Zenice ako nisi sa Babinskog ili Putovickog sliva pa navratis u Zenicu ) treca stvari za dupli accaunt nemam rijeci, obrati se moderatorima pa se uvjeri.

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 21 jul 2019, 22:52

Forza Memaga!!!!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 jul 2019, 22:55

Kojeg ću upoznati, šefketa ili memagu? :mrgreen:

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 21 jul 2019, 22:56

Hajd vas dva nastavite na privatne poruke, vazda mislim ima se sta procitati, a vi se raspravljate :)

Kad ce taj Benacer biti oficijelno :)

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 21 jul 2019, 22:56

Memaga, Rope pokušava biti zanimljiv, nemoj mu zamjeriti...

Sve lik zna, vidiš i sam, pa zna i da imaš dupli acc, hahahahahahahahahahahah! :rol: :rol:

To ti je kad čovjek nema ništa pametno i argumentovano reći, pa se uhvati neke svoje gluposti, tj. kretenizma, kojeg je izvalio kad sam ja tek počeo pisati na temi.

Bujrum, što kažeš, mene može isto vazda upoznati lično, ja nisam iz Zenice, pa da više ne valja gluposti.
Pozz drug i ne obaziri se na budalaštine.
Zadnja izmjena: shevchet, dana/u 21 jul 2019, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 21 jul 2019, 22:59

rope11 je napisao/la:Kojeg ću upoznati, šefketa ili memagu? :mrgreen:
Pročitaj moj post iznad i sjaši malo Ševketu, svega ti...
Baš ti je to vokri, što ti 2 lika kažu da valjaš gluposti, pa se uhvatio toga za dupli acc?!
Smiješan si buraz i žalostan!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.