ma po svim pravilima Bilbija do januara neće moći imati pravo nastupa za FKS, pročitaj malo pravilnik N/F S BiHSteph je napisao/la:Jao, ovi pričaju o prelaznom roku u BiH, čime se pucate ba? Frajer je slobodan igrač i može doći kada hoće.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jedno su tvoje želje, drugo je realnost.
Slobodan igrac se moze registrovati i poslije isteka prelaznog roka. Ne petljaj se u nesto sto ne znas, jedino ako vec zelis da vam posudimo Nemanju do januara reci to otvoreno a ne ovako izmedju redovasony_91 je napisao/la:ma po svim pravilima Bilbija do januara neće moći imati pravo nastupa za FKS, pročitaj malo pravilnik N/F S BiHSteph je napisao/la:Jao, ovi pričaju o prelaznom roku u BiH, čime se pucate ba? Frajer je slobodan igrač i može doći kada hoće.
znači po tebi danas primjer Dupovac raskine ugovor sa Sarajevom i već sutra može igrat za Velež, jer je slobodan, nema veze što je prelazni rok završio 02.08.Steph je napisao/la:Jedno su tvoje želje, drugo je realnost.
a jesi kad cuo za UEFA dozvolu?sony_91 je napisao/la:ma po svim pravilima Bilbija do januara neće moći imati pravo nastupa za FKS, pročitaj malo pravilnik N/F S BiHSteph je napisao/la:Jao, ovi pričaju o prelaznom roku u BiH, čime se pucate ba? Frajer je slobodan igrač i može doći kada hoće.
1946
Ukoliko je RASKINUO ugovor a Velež ga nije KUPIO onda da.
Izguglaj 'free transfer'.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Za BiH klubove (izmedju sebe), moze doci neko sa cistim papirima iz "inostranstva"sony_91 je napisao/la:znači po tebi danas primjer Dupovac raskine ugovor sa Sarajevom i već sutra može igrat za Velež, jer je slobodan, nema veze što je prelazni rok završio 02.08.Steph je napisao/la:Jedno su tvoje želje, drugo je realnost.
Kao i sto kolega iznad kaze ako formalno nije clan , tj. klub otjera ili sporazumno raskinu ugovor.
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 30 avg 2013, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.
ali mora imati papir na kojem je datum 02.08. i mlađi, evo kao što je primjer sa Jevtićem koji je slobodan od maja, on može bilo kada doći u drugi klub, ali kod Bilbije je drugačija situacijaSteph je napisao/la:Ukoliko je RASKINUO ugovor a Velež ga nije KUPIO onda da.
Nemam živaca, vozdra.
Moze igrati na nekoj UEFA dozvoli pola godine ako se ne bude mog'o registrovati u savezu,tako nesto.sony_91 je napisao/la:ali mora imati papir na kojem je datum 02.08. i mlađi, evo kao što je primjer sa Jevtićem koji je slobodan od maja, on može bilo kada doći u drugi klub, ali kod Bilbije je drugačija situacijaSteph je napisao/la:Ukoliko je RASKINUO ugovor a Velež ga nije KUPIO onda da.
1946
Sve si u pravu, ali vas molim da ih ignorišete. Dobro znamo ko su i šta su.amypitar je napisao/la:Majko mila ko nama djeli lekciju iz patriotizma.![]()
Ko ne prati nasu ligu, mislio bi da u malenih nikad nisu igrali tamo neki igraci iz Srbije( Popovici,Vasiljevici,Culumi )itd.itd .Ali eto oni su svi pro-bosanski orjentisani Srbi,jer su igrali u Zelji(svi su prosli provjeru kod SIPE,ako su dizali tri prsta,psovali majku Balijsku i sl, nisu mogli doci na Grbavicu).Nama djele lekciju kone o patriotizmu,a jedan od sponzora im je MEPAS.Nama djele kone lekciju o patriotizmu,a sa Listicom djele Kup i prvenstvo BIH.
Vi ste poslednji koji mozete nesto pricati o patriotizmu.
Nadam se pobjedi na Otoci, mada i remi ne bi bio neuspjeh. Ova ekipa treba tek da se posloži, valjda će to Husu u najkraćem mogućem roku poći za rukom. Svi na Otoku!
Dobro ne moze se registrovati i ne treba nam imamo viska igraca svakako, jel ti sad dusa na mjestu?!sony_91 je napisao/la:ali mora imati papir na kojem je datum 02.08. i mlađi, evo kao što je primjer sa Jevtićem koji je slobodan od maja, on može bilo kada doći u drugi klub, ali kod Bilbije je drugačija situacijaSteph je napisao/la:Ukoliko je RASKINUO ugovor a Velež ga nije KUPIO onda da.
Smaras bez potrebe nekim glupostima lik je uredno registrovan ali zbog tebe nece igrati do januara da te ispostuje
Želimo dovesti još jednog igrača. Velika je mogućnost da posao završimo tokom dana, ukoliko taj igrač pristane da dođe u našu ligu.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Sutra akb.-2 ko kuca.Koliki je kof. na dvicu.?
-
nukleusmember
- Kontakt:
bash je ovaj zhivot chudna stvar,da mi je neko rek"o prije pola godine da chu zhaliti nad skretnicharskom sudbinom otjer"o bih ga u 100 p.m,al dodje i taj trenutak da sazhaljevam likove,dajte da im posudimo kakvog igracha?sergia po dzematima?bilo shto?muka mi ih je ovako gledati,majke mi moje
VVVBK
VVVBK
Hajd ti u skolu, nisu Zeljo i Sarajevo za tebe, valja ti srednju upisati, da ne govorim o fakultetunukleusmember je napisao/la:bash je ovaj zhivot chudna stvar,da mi je neko rek"o prije pola godine da chu zhaliti nad skretnicharskom sudbinom otjer"o bih ga u 100 p.m,al dodje i taj trenutak da sazhaljevam likove,dajte da im posudimo kakvog igracha?sergia po dzematima?bilo shto?muka mi ih je ovako gledati,majke mi moje
VVVBK
Ja te volim, volim Željo..
..........................Bandović...............................
Tatko.............Dupovac...........Vule...........Tadejević
Todor.............Hame.............Gojko..........Travancic
Bilbija................ Komazec
Tatko.............Dupovac...........Vule...........Tadejević
Todor.............Hame.............Gojko..........Travancic
Bilbija................ Komazec
fakat plavcima krivo ne mogu vjerovat pa od muke počeli sličice u photoshopu pravit 
Patriote,patriote