Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
@LTrain
Stepenicu ? Urazumi se malo, ljudi si sigurno bolji od ovakve Barcelone, a uz Bayern i Real trenutnoj najbolje ekipe u Europi.
@Kawhi
EPL jeste možda slabiji, ali je Chelsea odlicna ekipa, odlicno igraju. Mourihno je kupovao odlicno, uigrao ekipu, ima širinu i odlican za dvije utakmice. Bayern ne pratim puno, ali ja mislim da im se ne mogu ponoviti onakve dvije utakmice iz aprila.
Stepenicu ? Urazumi se malo, ljudi si sigurno bolji od ovakve Barcelone, a uz Bayern i Real trenutnoj najbolje ekipe u Europi.
@Kawhi
EPL jeste možda slabiji, ali je Chelsea odlicna ekipa, odlicno igraju. Mourihno je kupovao odlicno, uigrao ekipu, ima širinu i odlican za dvije utakmice. Bayern ne pratim puno, ali ja mislim da im se ne mogu ponoviti onakve dvije utakmice iz aprila.
Re: Odg: Real Madrid C.F.
JoseMourinho je napisao/la:Jedva čekam drugi dio LPpa da vidimo duel real - Chelsea
nista onda cemo cekati eventualni duel da vidimo ko treba da se urazumi 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bayern je strahovito jak ove sezone, ljudi imaju genijalca na klupi, i sjajna imena, chelsea nije taj nivo, mozda sam subjektivan jer ne mogu podnijet onog cigana na klupi, ali ipak jos to nije to, vi ste jaki k'o zemlja, ali da je sinoc umjesto Barcelone stajala ekipa tipa Dortmund ubili bi vas kontrama, tako da se tu jos ima raditi, a mi ni na nebu ni na zemlji, ova ekipa sigurno moze do polufinala lp, ali sta onda? Ne sumnjam da ce se sve posloziti te da ce Barca jacati kako sezona odmice. Suma sumarum 3/4 najjace ekipe imaju vrhunskog trenera i to bi moglo biti presudno na kraju
Kakav Dortumund
neki na njih gledaju unazad dvije tri godine...
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

- JamesJoyce
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Vidim ne javlja se Saurman odugo sa svojim kirurskim seciranjem Lukice
Vidim ne javlja se Saurman odugo sa svojim kirurskim seciranjem Lukice
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
kad ga nije bilo stid javljati se poslije Lukinih partija protiv Bayerna cudi me da ga do sad nema 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Prije bih Bayern nego Atletico, pa i Borussiju. Bez ikakve dvojbe najgori moguci protivnici po Real.
Prijatelji moji mozel mi neko u pm poslat link od ove tekme od sinoc ak moze torrent ak ne bilo kakav
hvala
hvala
Evo,uzivajKEC je napisao/la:Prijatelji moji mozel mi neko u pm poslat link od ove tekme od sinoc ak moze torrent ak ne bilo kakav
hvala
http://www.realmadridplay.es/2014/10/re ... pleto.html
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
KEC je napisao/la:Prijatelji moji mozel mi neko u pm poslat link od ove tekme od sinoc ak moze torrent ak ne bilo kakav
hvala
- JamesJoyce
- Kontakt:
http://futbol.as.com/futbol/imagenes/20 ... grande.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje petokraka?
Gdje petokraka?
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
[youtube][/youtube]

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Da pohvalim druga @ suhog rece covjek da ce isco proigrati dolaskom Jamesa tako I bi
Gdje su sad kriticari Ikera?
Gdje su sad kriticari Ikera?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kojeg Ikera, u pizdu materinu? Lik, osim što je primio gol i skinuo jedan šut sa distance koji je uputio napadački poluprosječan igrač poput Mathieua, nije uradio apsolutno ništa na ovoj utakmici protiv Barcelone. Nije zapravo više ni imao šta braniti.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Real Madrid C.F.
Ti se šališ? A cistu šansu messija za 0-2?Cap17an je napisao/la:Kojeg Ikera, u pizdu materinu? Lik, osim što je primio gol i skinuo jedan šut sa distance koji je uputio napadački poluprosječan igrač poput Mathieua, nije uradio apsolutno ništa na ovoj utakmici protiv Barcelone. Nije zapravo više ni imao šta braniti.
Nije on to skinuo. Messi je promasio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.