bas tako,mrtav nam marketing,ocekivao sam da se sve digne na noge,a nista...al nema veze,nama ne treba to,radi adrenalin nevidjenobistrikboy je napisao/la:Jos kad bi klub imao kakav marketing da uzbudimo i ostale,kad bi...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
bas tako,mrtav nam marketing,ocekivao sam da se sve digne na noge,a nista...al nema veze,nama ne treba to,radi adrenalin nevidjenobistrikboy je napisao/la:Jos kad bi klub imao kakav marketing da uzbudimo i ostale,kad bi...
Da je babi muda,bila bi @ PabizoOmar500 je napisao/la:Da je babi m... , ne bi bila baba.bistrikboy je napisao/la:Jos kad bi klub imao kakav marketing da uzbudimo i ostale,kad bi...
Bila bi transexualacOmar500 je napisao/la:Da je babi m... , ne bi bila baba.bistrikboy je napisao/la:Jos kad bi klub imao kakav marketing da uzbudimo i ostale,kad bi...
Ma ne brinem se ja za nas mi cemo doci pa makar igrali sa Gradinom,ali treba ove povuci sa sobom sto se ko misle ili one sto su blago zainteresovani,al eto onda za trece pretkolo...pile87 je napisao/la:Iduce godinebistrikboy je napisao/la:Jos kad bi klub imao kakav marketing da uzbudimo i ostale,kad bi...ne sekiram se ja za nas meni i tebi ne treba marketing da bi dosli na tekmu ali bitni su oni prolazni najvijaci njih sto vise treba dovesti na tekmu, a to se da uraditi samo reklamom izgleda nisu ni pomisljali na tako nesto.
Elegant je napisao/la:S obzirom da prvu igramo kod kuce mislim da je potrebno ostvarit sto bolji rezultat, jer ipak treba putovat u daleku Moldaviju, a tamo ce sigurno biti teska utakmica.
Naravno da se ide na svaku,to se ne propusta,vala dosadna ova pauzabistrikboy je napisao/la:Ma ne brinem se ja za nas mi cemo doci pa makar igrali sa Gradinom,ali treba ove povuci sa sobom sto se ko misle ili one sto su blago zainteresovani,al eto onda za trece pretkolo...pile87 je napisao/la:Iduce godinebistrikboy je napisao/la:Jos kad bi klub imao kakav marketing da uzbudimo i ostale,kad bi...ne sekiram se ja za nas meni i tebi ne treba marketing da bi dosli na tekmu ali bitni su oni prolazni najvijaci njih sto vise treba dovesti na tekmu, a to se da uraditi samo reklamom izgleda nisu ni pomisljali na tako nesto.
@boccaccio
Bojim se da su i za to Amara cekali
Uf, upravu su, i to što kažeš. Ne znam šta da radim do tada, spavao bih ali ne mogu od ove vrućineBianconeri1988 je napisao/la:Jutro i podne u četvrtak će biti duže od ova 2 dana
http://www.flashscore.com/detail/soccer ... 7200&tab=1" onclick="window.open(this.href);return false; (Odds Comparison)Bianconeri1988 je napisao/la:
Blagi smo favoriti!
Mislim da bi trebali sutra na presici predstaviti dresoveElegant je napisao/la:Nadam se da cemo u cetvrtak vidjet te nove dresove.
Ti si Lazara sanjo kako golove zabijagavran je napisao/la:Nisam optimista,a imao sam i ruzan san(sanjao obracun kod ok koševa rezultat 1:1)j.... ti konjevića.
Trenutno korisnika/ca: Levin, rimljanin90 i 43 gosta.