AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Daleko je on od "identicnog Susu". Correa posjeduje brzinu i agresivnost koje Susa dijele od toga da bude vrhunski igrač.
Ne želim da hvalim Correu jer ga nisam gledao već se vodim onim što pišu o njemu i na osnovu toga mi izgleda kao dobar "fit" za Giampaolov sistem. Ta pozcija SS kod Giampaola nije samo "drugi napadač", već taj igrač treba da ima veliki radijus kretanja, da širi igru, da vrši presing kada je bez lopte a opet da posjeduje tehnicku sposobnost da odigrava brze, kratke pasove na malom prostoru.
Silva ne može igrati SS-a u ovom Milanu, jednostavno ne posjeduje te karakteristike. To znači da bi bio 3. izbor za CF-a, posle Pionteka i Cutronea a s obzirom da se ne igra u Europi, vjerovatno bi imao minimalnu minutažu. Ovih 35 mil je maximum koji se mogao izvući za njega.
Nadam se da če ostaviti Cutronea u timu jer je neophodna kvalitetna zamjena za Pionteka. Naravno, ako on pristaje da udje u sezonu kao zamjena.
Ne želim da hvalim Correu jer ga nisam gledao već se vodim onim što pišu o njemu i na osnovu toga mi izgleda kao dobar "fit" za Giampaolov sistem. Ta pozcija SS kod Giampaola nije samo "drugi napadač", već taj igrač treba da ima veliki radijus kretanja, da širi igru, da vrši presing kada je bez lopte a opet da posjeduje tehnicku sposobnost da odigrava brze, kratke pasove na malom prostoru.
Silva ne može igrati SS-a u ovom Milanu, jednostavno ne posjeduje te karakteristike. To znači da bi bio 3. izbor za CF-a, posle Pionteka i Cutronea a s obzirom da se ne igra u Europi, vjerovatno bi imao minimalnu minutažu. Ovih 35 mil je maximum koji se mogao izvući za njega.
Nadam se da če ostaviti Cutronea u timu jer je neophodna kvalitetna zamjena za Pionteka. Naravno, ako on pristaje da udje u sezonu kao zamjena.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Sve je to lijepo objasnjeno, ali lijepo stoji da mu SS nije prirodna pozicija nego desno krilo. Meni ovo mirisi na Susov odlazak, pa je zbog toga doveden ovaj mali. Slabo se snalazim s ovim novim nazivima pozicija, ali ti ocito mislis na poziciju 10 nekadasnje, a to ovaj momak definitivno nije. Nama treba igrac kao sto je Totti bio, del Piero ili di Natale, a ne da od krila pravis poluspicu ne ide to.SonVolt je napisao/la:Daleko je on od "identicnog Susu". Correa posjeduje brzinu i agresivnost koje Susa dijele od toga da bude vrhunski igrač.
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 23 jul 2019, 08:34, ukupno mijenjano 1 put.
I Schwainstainger je bio krilo u Bayernu do dolaska Van Gala, ostalo je historija 

I Dzeko je bio zadnji vezni u Zeljeznicaru 
Sve to stoji omladino, ali Angel ima 24 godine, nije bas da je fubaler u nastajanju, pa se trazi jos uvijek. Ja bih iskreno volio da ovo bude pun pogodak, ali nesto nisam siguran, pa makar

Sve to stoji omladino, ali Angel ima 24 godine, nije bas da je fubaler u nastajanju, pa se trazi jos uvijek. Ja bih iskreno volio da ovo bude pun pogodak, ali nesto nisam siguran, pa makar

- Beduin
- Kontakt:
Gomesa smo prodali za nekih 4 i po miliona.ronaldo99 je napisao/la:Dakle za sada Krunic 8 mil, Benacer 16 mil, Theo 20 i Angel 40? mil dodjemo do cifre od 84 mil na 4 igraca sto uopste nije lose na danasnje vrijeme
Prodali smo Silvu za 30 mil znaci za sada smo iz budzeta potrosili 54 mil, predpostavljam da sig imamo jos oko 50 mil za potrositi plus ako koga jos prodamo.

Najbolje bi bilo dovesti i Depaya i Coreu, pa prvi kao SS a Corea na AMF, Paqueta lijevi vezni i to je to. Cak i lijevi vezni ce u ovom sistemu igrati ofanzivnije, kao sto je Seedorf birvaktile. Jer kad ne igras sa krilima onda moras ocekivati vezne igrace LCM i RCM da se ubacuju napred, vise suradjuju sa AMF...
Ajd vidicemo na sta ce liciti sve ovo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Fantasista
- Kontakt:
Korea je zvijer, u Atletiku je kao i većina morao da gine i trči i igra defanzivno. U Milanu može da igra ofanzivnije i slobodnije, što se mene tiče momak je vrhunski igrač.
Fekir je prešao u Betis zbog plate od 7M, nemam komentara.
Očekujem da se riješe Biglie i Borinia, osim što su klade takođe su i odvratni nenormalno.
Fekir je prešao u Betis zbog plate od 7M, nemam komentara.
Očekujem da se riješe Biglie i Borinia, osim što su klade takođe su i odvratni nenormalno.
- muha milanez
- Kontakt:
Zanimljio će da bude danas u Casa Milan, naš trojac je tu, Bennacer takodžer. Tu je agent od Susa, treba da stigne predstavnik Altetica M. da se završi posao oko A. Corree..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
muha milanez je napisao/la:Zanimljio će da bude danas u Casa Milan, naš trojac je tu, Bennacer takodžer. Tu je agent od Susa, treba da stigne predstavnik Altetica M. da se završi posao oko A. Corree..
Ama Suso ide pa-pa poslusajte me ljudi

- Fantasista
- Kontakt:
Nadam se da ide.
Vala taj njegov agent samo što se još nije preselio tamo, skoro svaki dan visi u Casi. Frajer očajan da mu nađe novi klub, ali ništa. 
Za naše i njegovo dobro, nadam se da će doći do nekog transfera. Al' eto, on sa svojih 7g i 10a ne može naći klub, ali zato Correa sa daleko mizernijom statistikom ode za 40m.
I generalno u karijeri ima bolju statistiku kao on. A da je šta stariji, pa ni nije, godina i po razlike. Ali ne zna Milan uvaliti igrača i bog.

Za naše i njegovo dobro, nadam se da će doći do nekog transfera. Al' eto, on sa svojih 7g i 10a ne može naći klub, ali zato Correa sa daleko mizernijom statistikom ode za 40m.

I generalno u karijeri ima bolju statistiku kao on. A da je šta stariji, pa ni nije, godina i po razlike. Ali ne zna Milan uvaliti igrača i bog.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ponovo počinju glasine o SMS-u. Milan bi dao 50M+ Hakan. Novac bi namakli prodajom Susa. Tako da bi i dalje bili u okvirima FFPa. SMS-Bennacer-Kessi i ispred njih Paqueta. Izuzetno potentan i raznovrstan vezni red bi to bio.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nemoj samo opet SmS-a i insajdere 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Sve je jasnije da Boban i Maldini rade na jednom velikom pojačanju za sredinu terena. I da to nisu Praet ili onaj mali Argentinac koji se spominju. Više vjerujem da će doći jedan od njih dvojice + jedan izuzetno kvalitetan i već izgrađen igrač. Te naravno stoper. I sa time će Milan završiti merkato.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Šanse za esemesa su umrle otprilike onog dana kad je Leonardo odlučio otići. Tako da, ne počinjite sa tim pričama, molim vas. 
A i ne bih ga za ove pare, nije Milan u toj poziciji da se kocka sa njim jer je u prošloj sezoni pokazao da nije baš toliko dobar. Za te pare se može uzeti dobar veznjak+stoper.
Mada je pitanje šta se planira sa veznjakom (pod uvjetom da nije Praet, na njega ni ne gledam kao na pojačanje, on bi bio samo popunjavanje brojčanog stanja u ekipi), propustio se Cebalos i Fekir, šta dalje ostaje? Nije baš da ima nekih opcija, a da su izvodljive.

A i ne bih ga za ove pare, nije Milan u toj poziciji da se kocka sa njim jer je u prošloj sezoni pokazao da nije baš toliko dobar. Za te pare se može uzeti dobar veznjak+stoper.
Mada je pitanje šta se planira sa veznjakom (pod uvjetom da nije Praet, na njega ni ne gledam kao na pojačanje, on bi bio samo popunjavanje brojčanog stanja u ekipi), propustio se Cebalos i Fekir, šta dalje ostaje? Nije baš da ima nekih opcija, a da su izvodljive.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
navodno ide u man utd za 80-ak mil
lotito je najavio njegovu prodaju, samo je pitanje ko ce ga kupit...
lotito je najavio njegovu prodaju, samo je pitanje ko ce ga kupit...
- Fantasista
- Kontakt:
Večeras lord Borini najavljen na sredi terena. Još samo golman nije bio. Logično da on igra, što bi neki klinac igrao.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bnnecer je potpisao ugovor sa Milanom. I odlazi na odmor. Ekipi će se ponovo pridružiti 15ak dana prije početka sezone.
Kessie, Benacer, Paqueta to su sve igraci koji ce kasnije doci, Paqueta bi trebao pocetkom augusta doci, a ova dvojica tek nekad sredinom augusta, al nea veze nek se odmore da sto bolji budu u sezoni 

Ali problem je što je došao novi trener sa skroz drugačijom fudbalskom filozofijom, sve ono što su naučili igrajući pod Gatusom mogu komotno baciti u vodu. I zato bi bilo poželjno da što više igrača iskoristi ove ljetne pripreme sa Giampaolom, da bi se što bolje ušlo u sezonu.
A baš nam dosta igrača fali, što zbog povreda što zbog tih takmičenja. Pa eto kad Borini mora igrati veznog igrača, vidiš dokle je došlo.
A baš nam dosta igrača fali, što zbog povreda što zbog tih takmičenja. Pa eto kad Borini mora igrati veznog igrača, vidiš dokle je došlo.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.