Najbolji centralni veznjak Primere ( samim tim i svijeta
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Consigliere je napisao/la:Bio sam odsutan za vrijeme Clasica, pa samo da izjavim:
Benzema![]()
Isco![]()
Marcelo![]()
kakve dvije utakmice smo odigrali u 4 dana![]()
Iako je bio najslabija karika protiv Barcelone. Mislim da bi ih mogli razvaliti i bez njega u timuDzoni je napisao/la:**** nagrade,ko je najbolji to se ionako vec zna.
Ronaldo.
Vec smo ih jednom razvalili s drugim sastavom,ne vidim zasto to nebi mogli ponoviti bez Ronalda.Consigliere je napisao/la:Iako je bio najslabija karika protiv Barcelone. Mislim da bi ih mogli razvaliti i bez njega u timuDzoni je napisao/la:**** nagrade,ko je najbolji to se ionako vec zna.
Ronaldo.

geoxx je napisao/la:
Najbolji napadac
Najbolji igrac
i najbolji gol
Hattrick.

zato sto nam nista ne fali ni sa prvimSveti je napisao/la:A naravno propustili ste reći da nam najbolji golman lige sjedi na klupi. Zašto li?![]()

Iker jeste bolji od Navasa... Ovaj je imao bolju individualnu sezonu, to stoji, ali klasa je ipak u prvih 11 na golu Reala iz Madrida...Sveti je napisao/la:Istina. No ovo je samo šamar onima koji govore da je iker bolji od keylora
Ma nista ne valja pih pihMozambik je napisao/la:Naftasi

U potpunosti se slažem. Ali je Navas u boljoj formi od Ikera, i samim tim u ovom trenutku bolji golman. Po toj logici treba vratiti Raula, jer je realno klasa za Benzemu.Consigliere je napisao/la: Iker jeste bolji od Navasa... Ovaj je imao bolju individualnu sezonu, to stoji, ali klasa je ipak u prvih 11 na golu Reala iz Madrida...
Nemoj me zayebavat'Sveti je napisao/la:U potpunosti se slažem. Ali je Navas u boljoj formi od Ikera, i samim tim u ovom trenutku bolji golman. Po toj logici treba vratiti Raula, jer je realno klasa za Benzemu.Consigliere je napisao/la: Iker jeste bolji od Navasa... Ovaj je imao bolju individualnu sezonu, to stoji, ali klasa je ipak u prvih 11 na golu Reala iz Madrida...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.