Sta bi sa tebe? Jel te zatrpao snijeg, pa cekas da se otopi pa da malo procaskas sa rajom.Neutral je napisao/la:Šta ima braćo draga. Ubijamo sve redom, Robben u vrhunskoj formi, napokon Patriota posložio redove i čini se da smo postali pravi stroj za davanje golova. Gomez, pa koliko puta samo od moje strane omaložavan, ipak čovjek ne može da izgubi duel. Van Buyten isti u vrijeme dok je igrao za HSV, ZID i to čvršći nego što je onaj berlinski bio. Malo je onaj Martin rupa. Čovjek se zeza, dosadilo mu da Bayern ne prima golove, pa nekad radi kladionice pusti koju ili pogriješi.
Ribery aka Bilal. E moj brate lijepi, ako ti se ide, idi, ne trebaju nama igrači koji nisu lojalni, iako ne vjerujem ovim medijima ni sekunde. Siguran sam da će ostati.
Butt, odličan, hvala mu za Juventus. I dalje pamtim to. Lahm opet svjetska klasa, napokon je navikao na tu desnu stranu. Van Bommel, pa ljudi moji, je li ono Van Bommel ili je neko drugi , igra preporođeno, pravi vođa, energičan, trči, tu je svim srcem. Ivica, Ivica, bravo majstore, momak koji se trudi do bola. Schweini, pa ljudi moji, nakon toliko godina našli smo napokon poziciju koja mu odgovara.
Očigledno je da su se sve kockice složile i da je Bayern opet u top formi. Fiorentina nas je zapala, i mislim da ćemo ih ako Bog da oderati. Nemaju šanse protiv nas, nedaj Bože ozljeda.
E tako braća, šta se još radi.
Sam vidis u kakvom smo rahatluku sto se tice Bayerna. Deremo guzove kako ko stigne. Welcome ponovo, i nemoj se toliko cesto gubiti sa foruma. Sto nas je vise, jaci smo.