FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 04 feb 2010, 21:22

Neutral je napisao/la:Šta ima braćo draga. Ubijamo sve redom, Robben u vrhunskoj formi, napokon Patriota posložio redove i čini se da smo postali pravi stroj za davanje golova. Gomez, pa koliko puta samo od moje strane omaložavan, ipak čovjek ne može da izgubi duel. Van Buyten isti u vrijeme dok je igrao za HSV, ZID i to čvršći nego što je onaj berlinski bio. Malo je onaj Martin rupa. Čovjek se zeza, dosadilo mu da Bayern ne prima golove, pa nekad radi kladionice pusti koju ili pogriješi.

Ribery aka Bilal. E moj brate lijepi, ako ti se ide, idi, ne trebaju nama igrači koji nisu lojalni, iako ne vjerujem ovim medijima ni sekunde. Siguran sam da će ostati.

Butt, odličan, hvala mu za Juventus. I dalje pamtim to. Lahm opet svjetska klasa, napokon je navikao na tu desnu stranu. Van Bommel, pa ljudi moji, je li ono Van Bommel ili je neko drugi , igra preporođeno, pravi vođa, energičan, trči, tu je svim srcem. Ivica, Ivica, bravo majstore, momak koji se trudi do bola. Schweini, pa ljudi moji, nakon toliko godina našli smo napokon poziciju koja mu odgovara.

Očigledno je da su se sve kockice složile i da je Bayern opet u top formi. Fiorentina nas je zapala, i mislim da ćemo ih ako Bog da oderati. Nemaju šanse protiv nas, nedaj Bože ozljeda.

E tako braća, šta se još radi. :mrgreen:
Sta bi sa tebe? Jel te zatrpao snijeg, pa cekas da se otopi pa da malo procaskas sa rajom. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sam vidis u kakvom smo rahatluku sto se tice Bayerna. Deremo guzove kako ko stigne. Welcome ponovo, i nemoj se toliko cesto gubiti sa foruma. Sto nas je vise, jaci smo. ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 04 feb 2010, 21:26

Ooooo RZ88 welcome back ,ljudino :mrgreen: :mrgreen: Nadam se da neces opet odlaziti ! kao sto Omer kaze ,sto nas je vise jaci smo :)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 feb 2010, 22:11

Heh, ma ispiti, moram sam otići na mjesec dana, i tako to. Tu sam ja, hvala Bogu. Jedva čekam Vuliće, te Fiorentinu. Cesare, cesare Prandelli, trener sa viola jaknom i zalizanim frizom. Jedva čekam tu utakmicu, kako je on meni kao trener drag. Viole nemaju šanse, iako su mi dragi, ali ipak Bayern je Bayern.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 04 feb 2010, 23:09

Brate jesi se to vratio optimističan :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 feb 2010, 23:13

Nikad optimističniji nisam bio. Žao mi je malo Prandellija ali šta ćeš, mora se i izgubiti od boljih ekipa. Nedaj Bože nekih ozljeda. Pobjeda i ništa drugo ako Bog da.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 feb 2010, 23:54

Hehe, van Buyten produzio ugovor 8-) To je bilo neminovno poslije svega sta je pruzio u ovoj sezoni.
Potez nimalo los, pogotovo kada se uzme sve u obzir (prijateljstvo sa Bilalom).
Kapiten ce uskoro isto dobiti novi ugovor, pitanje je samo, da li na godinu ili dvije, koji bi mu znacilo i zavrsetak karijere u Bayernu.
Rz, pa gdje si ti? De mi reci koja ti je omiljena boja? ;)
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 feb 2010, 00:00

O Geronimo, osvrnuo sam se na Bayern na prethodnoj stranici, a boja najdraža, pa plava je moja najdraža boja . Plave mi oči, plavo je nebo , i još mnogo toga. Ali Bayern je crven, krv je crvena, crvena boja teče mojim venama ;)

Da, Van Buyten , i dobar je sa Bilalom, i to je taktička bila :)

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 05 feb 2010, 00:10

Šta ima braćo draga. Ubijamo sve redom, Robben u vrhunskoj formi, napokon Patriota posložio redove i čini se da smo postali pravi stroj za davanje golova. Gomez, pa koliko puta samo od moje strane omaložavan, ipak čovjek ne može da izgubi duel. Van Buyten isti u vrijeme dok je igrao za HSV, ZID i to čvršći nego što je onaj berlinski bio. Malo je onaj Martin rupa. Čovjek se zeza, dosadilo mu da Bayern ne prima golove, pa nekad radi kladionice pusti koju ili pogriješi.

Ribery aka Bilal. E moj brate lijepi, ako ti se ide, idi, ne trebaju nama igrači koji nisu lojalni, iako ne vjerujem ovim medijima ni sekunde. Siguran sam da će ostati.

Butt, odličan, hvala mu za Juventus. I dalje pamtim to. Lahm opet svjetska klasa, napokon je navikao na tu desnu stranu. Van Bommel, pa ljudi moji, je li ono Van Bommel ili je neko drugi , igra preporođeno, pravi vođa, energičan, trči, tu je svim srcem. Ivica, Ivica, bravo majstore, momak koji se trudi do bola. Schweini, pa ljudi moji, nakon toliko godina našli smo napokon poziciju koja mu odgovara.

Očigledno je da su se sve kockice složile i da je Bayern opet u top formi. Fiorentina nas je zapala, i mislim da ćemo ih ako Bog da oderati. Nemaju šanse protiv nas, nedaj Bože ozljeda.

E tako braća, šta se još radi.

kako ovo lijepo zvuci,,ali tu najvecu ulogu ima LvG pa on je svojim dolaskom nasao pozicije mnogim igracima u bayernu,,,
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 feb 2010, 00:13

Da, izenandio sam se sam pozicijom Bastiana. Ja sam oduvijek govorio da je on za Engleske lige, ali ova pozicija me iznenadila. Odlično se snalazi na poziciji defenzivnog veznog igrača, ali također ide i u napad. neka luda pozicija koji je Patriota dao Bastianu. Kako god, Bayern je onaj pravi Bayern, kakvog i znamo. Imamo dva krila kakva bi svako želio da ima u svojoj ekipi.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 05 feb 2010, 18:06

Sutra gostovanje u grad VW-a :P

Sjecamol se prosle godine kad su nas samljeli sa 5:2, utakmica u kojoj je onaj Grafonja postigao svoj najljepsi gol ikad u svom zivotu. Nadam se da ce sutra da bude obratno, jaca smo ekipa, imamo 8 pobjeda zaredom ako se ne varama, mnogu strucnjaci daju prednost nama a jedan takav je bivsi igrac i pomocni trener Bayerna Klaus Augenthaler koji je rekao da smo u sutrasnjoj tekmi apsolutni favoriti za pobjedu. Ekipa je poslozena onako kako smo svi prizeljkivali kao i Gaal, bice to utakmica sa puno trke i alijepih akcija, nadam se sa puno golova jer to je fudbal.
Po rijecima Klausa Bayern u zadnje vrijeme igra najljepsi i najbrzi fudbal u bundes, ima sjajne igrac poput Rib i Rob-a.
Ovaj drugi koji se proslavio u prosloj tekmi sa golom iz slobodnjaka, igraca koji je mjesao protivnika na terenu, igraca koji mozda dozivljava svoje najlepse trenutke u jednom klubu, igraca od kojeg ocekujem da ce zabiti sutra Wolfsima jedno 2 komada :)

Nece sutra biti lahko protiv Wolfs-a to je ocigledno, proslu tekmu sa HSV-om su odigrali solidnu utakmicu u kojoj su bili blizu pobjedi ali su pred kraj ipak kuci otisli sa remijem. Naravno ponajbolji prvotimac vukova je nas Bh. reprezentativac Edin Dzeko koji ce biti itekako motiviran sutra protiv nas, koji ce sve dati od sebe da zabije najboljoj momcadi bundeslige i tako digne sebi jos vecu cijenu.
Ali kako smo mogli vidjet iz proslih utakmica vukova mozemo predpostaviti da to nije vise ona ekipa koja je bila pod vodstvom Quelixa koja je zabijala i zabijala, tako da ce i jedni i drugi sutra biti motivirani na pobjedu.

Sto se tice statisitke moramo reci da zadnje 4 tekme u Wolfsburgu nismo dobili( 2 remija, 2 poraza uz 1 postignut gol).
Protiv nijedne druge njemacke ekipa nisu izgubili kao sto je slucaj sa Bayernom cak 18 puta.
25 utakmica:
18-pobjeda Bayerna
3-pobjeda Wolfs-a i
4 remija.

Puno srece sutra momcima Van Gala i do nove pobjede i nadam se sutra kiksu Guzena :mrgreen:

Rot und Weis bis in den tod.
Ein leben lang FCB.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 feb 2010, 18:11

Ma lagan pobjeda Bayerna. Vukovi nemaju ikakvu šansu protiv nas. Nikad slabiji, mi nikad bolji i tako to. Da vidim ako Bog da kako stoje nove hulahopke Robbenu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Očekujem pobjedu od dva gola razlike.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 feb 2010, 18:43

Neutral je napisao/la:Ma lagan pobjeda Bayerna. Vukovi nemaju ikakvu šansu protiv nas. Nikad slabiji, mi nikad bolji i tako to. Da vidim ako Bog da kako stoje nove hulahopke Robbenu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Poderace Dzeko i njega i hulahopke :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 feb 2010, 18:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 05 feb 2010, 18:44

harishp je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Ma lagan pobjeda Bayerna. Vukovi nemaju ikakvu šansu protiv nas. Nikad slabiji, mi nikad bolji i tako to. Da vidim ako Bog da kako stoje nove hulahopke Robbenu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Poderace Dzeko i njega i hulahopke :mrgreen:
ma nek samo bude vise od 3 gola i ja zadovoljan
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 feb 2010, 18:53

Haha, ma Edin je majstor, ali ipak Bayern je Bayern. Nemaju oni šanse da nas dobiju. Previše su loši, džabe im i to što će se naložiti. ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 feb 2010, 19:35

Izgleda da Bilal ponovo starta sa klupe. Pocetni sastav isti kao u prethodna dva kola.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 feb 2010, 21:13

Jao jeste forum nešto oslabio u ovih mjesec dana. Nekako se ne piše toliko. Valjda se nema nekih tema i nekih pričica.

I tako mu i treba, neka malo na klupi bude, neka se naljuti pa eksplodira, to je bolje i za njega, ali i za Bayern. Ne gledam ja na ligu toliko, jer ćemo mi to ako Bog da lahko uzeti, samo me zanima Liga prvaka. Viole, Viole, jedva čekam.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 06 feb 2010, 00:23

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... rille.html

Vidi mu đozluka :D :D :D :D :D

EDIT Neutral, jbg ja sam pisao dok je bio raspust, sad kako je skola pocela em je manje vremena, a nemam ni zelje nesto posebno za piskaranjem ;) ;) ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 feb 2010, 00:25

Jao , jao. Kaže nosa ih radi zezancije hahaha, jer je pogodio prečku odnosno stativu šest puta. Također kaže da je kratkovidan, ali ovo je više na šalu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ma ništa, meni ispiti skor pa završili i tako to, sada se opet ima vremena sa pisanjem i tim sporednim stvarima. ;)

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 06 feb 2010, 00:27

The Game je napisao/la:http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... rille.html

Vidi mu đozluka :D :D :D :D :D

EDIT Neutral, jbg ja sam pisao dok je bio raspust, sad kako je skola pocela em je manje vremena, a nemam ni zelje nesto posebno za piskaranjem ;) ;) ;)
hahah...ko u mog dede one galonke :mrgreen: :mrgreen:
dobro mu stoje, lice na njega !! :D

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 06 feb 2010, 00:30

spustite se malo dole na ovom linku, ove slike malo pogledajte, nema nam Bilala i njegove hanume :D :D :D :D :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.