San Antonio Spurs
Re: San Antonio Spurs
Ne uzimajte ovog KB za ozbiljno, do skora je nas ubjedjivao da je Kobe veci igrac od Jordana.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Kobe Bryant
- Kontakt:
@bihfan kada???
Maxuz selam sa Hvara, nema 2 dana vec kupanja pa kad uhvatim wi-fi u pauzama kada me vlastita djeca malo popuste, kada se sama igraju u parku
Morao sam malo da provociram jer sam vjerovatno u zadnjih 20 godina pregledao možda i najviše nba utakmica za nekog ko je iz Sarajeva, kada je adsl bio preskup imao sam šifru od jedne ambasade, gdje.sam pregledao hejbet tekmi i San Antonija jer su bili jedan od najvećih rivala Lakersima.
Duncan je inteligentan košarkaš kao i to da je dobar čovjek i Una sve osnove košarke, ako je Duncan bolji od Bryanta onda je Kareem AJ ne samo bolji od Jordana nego 3x bolji košarkaš.
P.S. Nema tih sudija koji mogu saprati bruku usa tima iz 2004, jos su to bile OI na koje se Amerikanci pale, a tu je Duncan zakazao i kao lider i kao nba zvjezda. Tako da Duncan NIJE sistem nego je POPOVIĆ sistem i Master maind SA. A Duncan je top 10 igrač zahvaljujući popu i organizaciji kao što je SA, da je bio negdje drugo završio bi kao i Garnett
a zahvaljujući prvim godinama kada je igrao uz admirala smatran je kap pf i sad kao on je najbolji pf svih vremena zato sto Malone nema prsten, a to bi kao Duncan uspio da je igrao u to doba??? Pa ubili ba ka centri kao Zo, Ewning, Hakeem koji je pravio od njegovog mentora admirala budalu u po kada je ovaj bio MVP;-) itd....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Maxuz selam sa Hvara, nema 2 dana vec kupanja pa kad uhvatim wi-fi u pauzama kada me vlastita djeca malo popuste, kada se sama igraju u parku

Morao sam malo da provociram jer sam vjerovatno u zadnjih 20 godina pregledao možda i najviše nba utakmica za nekog ko je iz Sarajeva, kada je adsl bio preskup imao sam šifru od jedne ambasade, gdje.sam pregledao hejbet tekmi i San Antonija jer su bili jedan od najvećih rivala Lakersima.
Duncan je inteligentan košarkaš kao i to da je dobar čovjek i Una sve osnove košarke, ako je Duncan bolji od Bryanta onda je Kareem AJ ne samo bolji od Jordana nego 3x bolji košarkaš.
P.S. Nema tih sudija koji mogu saprati bruku usa tima iz 2004, jos su to bile OI na koje se Amerikanci pale, a tu je Duncan zakazao i kao lider i kao nba zvjezda. Tako da Duncan NIJE sistem nego je POPOVIĆ sistem i Master maind SA. A Duncan je top 10 igrač zahvaljujući popu i organizaciji kao što je SA, da je bio negdje drugo završio bi kao i Garnett

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hvar je cudo...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Izgleda da se saga sa Ginobiliem nastavlja...
On jos nigdje nije objavio da nece igrati na SP,dok argentinski novinari objavljuju slike masina u kojima se oporavlja i sl.,te tako stavljaju dodatan pritisak Manua,uz njegovu zelju za nastupom.U cijeli pricu se ukljucio i Vandeweghe VP kosarkaskih operacija NBA-a:“Nobody can say the Spurs doctors don't know his body as well, or better, than anyone,” said NBA vice president of basketball operations Kiki Vandeweghe. “It's more common sense than anything. Nobody wants a player exacerbating an injury during a summer tournament. Teams monitor their health all season, and if they believe a player needs time to rehab an injury, they're well within their rights to protect the health and welfare of the player as well as their investment in the player.”
Takodje,sporazum izmedju FIBA-e i NBA-a je vrlo jasan.Ako je igrac zdrav,ne moze mu se zabraniti nastup,ali ako postoji neka povreda ili opravdana medicinska sumnja da moze ugroziti svoje zdravlje,nastup se moze zabraniti.Mene vise od toga brinu ljudski odnosi,ali ,ponavljam opet,Manu ne bi bio fer ako bi se naljutio na bilo koga,jer ako mu je ikad iko izlazio u susret i ako ijedna NBA ekipa izlazi u susret svojim internacionalnim igracima,onda je to SA.Juce sam saznao i da ga je Pop docekao na aerodromu u SA 2008. kad je obnovio povredu clanka zbog kojeg mu je bilo i savjetovano da ne ide na OI,kako bi mu pokazao,da i pored toga i Manuove tvrdoglavosti,organizacija stoji iza njega i njegove odluke,iako im nije isla u korist.Velicina Popa.

Takodje,sporazum izmedju FIBA-e i NBA-a je vrlo jasan.Ako je igrac zdrav,ne moze mu se zabraniti nastup,ali ako postoji neka povreda ili opravdana medicinska sumnja da moze ugroziti svoje zdravlje,nastup se moze zabraniti.Mene vise od toga brinu ljudski odnosi,ali ,ponavljam opet,Manu ne bi bio fer ako bi se naljutio na bilo koga,jer ako mu je ikad iko izlazio u susret i ako ijedna NBA ekipa izlazi u susret svojim internacionalnim igracima,onda je to SA.Juce sam saznao i da ga je Pop docekao na aerodromu u SA 2008. kad je obnovio povredu clanka zbog kojeg mu je bilo i savjetovano da ne ide na OI,kako bi mu pokazao,da i pored toga i Manuove tvrdoglavosti,organizacija stoji iza njega i njegove odluke,iako im nije isla u korist.Velicina Popa.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Buck Harvey @Buck_SA · 27m
Spurs just reopened practice gym after floor was refinished. Already in there, doing work, a month after river parade? Tim Duncan. #Spurs

Spurs just reopened practice gym after floor was refinished. Already in there, doing work, a month after river parade? Tim Duncan. #Spurs

Treba Tim malo popričati s Manuom.Imaju odličnu šansu za prvi back2back i ovo nije vrijeme za zajebanciju.Pogotovo s repkom kakvu danas ima Manu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema tu price sa njim.Covjek izjednacava SA sa Argentinom i tu je kraj bilo kakvog ubjedjivanja.Jednako su mu dragi i ovi tamo i ovi ovamo,a kad je tako,ne mozes mu reci da bira.Mene samo nervira sta on hoce kad ima ozbiljnu povredu?Desila se ta nesreca i ne mozes ti to sada promijeniti...Kawhi je napisao/la:Treba Tim malo popričati s Manuom.Imaju odličnu šansu za prvi back2back i ovo nije vrijeme za zajebanciju.Pogotovo s repkom kakvu danas ima Manu.

- storm_raider
- Kontakt:
A znaju svi kakav je Manu, nadam se da nece biti problema sa ljudske strane.
As San Antonio forbid Manu Ginobili to play for Argentina, pretty much retiring him from international basketball. Tony Parker has decided not to play for France in the FIBA World Cup.
Obviously it’s always tough to see my teammates start without me.
It feels like my second family is playing right now. But I have to be smart. I think it’s the right decision for me, for the Spurs if I want to play a long career. I want to play two more summers (with France) and then I’ll be done.
I think for all those years, being with San Antonio, (Gregg Popovich) has always been great with me and the national team. I felt like this was a summer I can give back to the Spurs.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Jos jedan odlicno uradjen video.Odlicna muzika za ovakav klip.Taman moj ukus.
Jos jedan odlicno uradjen video.Odlicna muzika za ovakav klip.Taman moj ukus.

http://www.sbnation.com/lookit/2014/7/3 ... franchises" onclick="window.open(this.href);return false;

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nista neobicno za taj ranking!
Inace,konacno rijesena 'Manu saga'...Argentinska kosarkaska federacija i zvanicno potvrdila da on nece igrati na SP.Sad samo ostaje da se nadamo da je i u njegovoj glavi sve ok!?Ja ne bih imao nista protiv da igra za njih na OI 2016.Mislim da on to moze i to bi mu bio mnogo bolji oprostaj od nacionalnog tima. 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakva je to tabela bez Celticsa, očito ju je pravio neki lobotomizirani Jezeraš 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Opaaaa....Parker potpisao novi visegodisnji ugovor.Brojke tek treba da izadju,ali svakako odlicna vijesti.Idealno bi i bilo da nije uzeo vise od 10mil. 
EDIT:Doduse,treba imati i ovo na umu:Cap's going up and Parker has been underpaid his last like 3 contracts relative to the market. Don't be surprised by a big number.

EDIT:Doduse,treba imati i ovo na umu:Cap's going up and Parker has been underpaid his last like 3 contracts relative to the market. Don't be surprised by a big number.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Wojo javlja da je ugovor na 3god za,oko,45mil,sto bas i nije tacno jer je max. koji mu mogu ponuditi 43.3mil.Znaci to je 14-15mil po sezoni.Medjutim,to su finese.Ono sto je bitno je cinjenica da ce se SC povecati u narednim godinama zbog TV prava i da je Tony opet potpisao za manju sumu od njegove trzisne vrijednosti. 
Once the salary cap rises, Parker could be making approximately 18 percent of the cap. That's equivalent to $11 million next season.

Once the salary cap rises, Parker could be making approximately 18 percent of the cap. That's equivalent to $11 million next season.

Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 01 avg 2014, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Parker extension details (if backloaded):
2015-16: $13,437,500
2016-17: $14,445,312
2017-18: $15,453,124
2015-16: $13,437,500
2016-17: $14,445,312
2017-18: $15,453,124

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sve je zasluzio,a opet smo ga dobili 'ispod cijene'...rambo16 je napisao/la:dobra lova
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Nije preplacen, to nema govora. Ali ni blizu brojke kojim si se ti nadao (ispod 10mil). Velika je razlika.
Postovanje treba zaraditi.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja sam se nadao toj brojci,zato sto sam zaboravio TV prava i te prihode,a koji ce se povecati poslije ove nadolazece sezone...Samim time ce se povecati SC i igraci ce traziti vise novca.Zato je i Lebron uzeo opciju opt-out nakon samo jedne godine.kad_kako je napisao/la:Nije preplacen, to nema govora. Ali ni blizu brojke kojim si se ti nadao (ispod 10mil). Velika je razlika.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.