Nisi nista propustio, osim nerviranja
Arsenal
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
-
Invincibles14
- Kontakt:
-
Invincibles14
- Kontakt:
Re: Arsenal
Na Trossarda ko da je neko sihre bacio, sastavit se ne moze ima par tekmi
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Saka je iskreno potrošeni kur.ton. Pored gola nula bodova.Invincibles14 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 22:07Na Trossarda ko da je neko sihre bacio, sastavit se ne moze ima par tekmi
Jako vazna utakmica, od 60te minute je bilo bolje. Koliko god sprdali Odegarda, jako nam fali u ovakvim utakmicama. Idemo dalje, imamo mnogo bolji raspored od Citya.
Kepa
Cala-Mosq-Salmon-Skelly
Norgard - X
Madueke - Dowman - Martineli
Jesus
Naci neko dijete na zadnjeg i nek se odmore dobro
Cala-Mosq-Salmon-Skelly
Norgard - X
Madueke - Dowman - Martineli
Jesus
Naci neko dijete na zadnjeg i nek se odmore dobro
-
Invincibles14
- Kontakt:
Raduje kiks Citya, ali igra je ocaj.
Jesi naporan jebote grob, koga boli **** za igru, ako ne osvojimo titulu protjerat sve iz kluba, a ti poslije svake utakmice isto napises, iskuliraj jebote.
Ako mene pitas igramo najljepsi fudbal sve dok on donosi bodove i trofeje ....
Arsenal All The Way !
Bravo kraljuBarcod je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:26Ako mene pitas igramo najljepsi fudbal sve dok on donosi bodove i trofeje ....![]()
-
Invincibles14
- Kontakt:
LjakSe sagni se i podudlaj mi ga. Niski iq-u na forumu si i svako pise svoje misljenje. Tebi imbecilu ne bi bilo drago da igramo ljepse jel
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovakve utakmice smo u prošlosti a vala i ove sezone kiksali. Dok god pobjeđuju pa makar to bilo i 0.5-0 a ne 1-0 odlično. Raduje i kiks prevaranata.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Sad smo u fazi takmicenja kad nije bitno kako... Estetika ide u drugi plan.
Daj pobjedu pa makar i autogol!
Daj pobjedu pa makar i autogol!
**** smarac, noga imbeciluInvincibles14 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:59LjakSe sagni se i podudlaj mi ga. Niski iq-u na forumu si i svako pise svoje misljenje. Tebi imbecilu ne bi bilo drago da igramo ljepse jel
-
Invincibles14
- Kontakt:
Bola koji je tebi k, vjv nemas ni srednju zavrsenu jadnice. Na nivou onog Jaya dan te nece. I mi imamo debile kao i oni jadniciCOYGBiH je napisao/la: ↑05 mar 2026, 00:30**** smarac, noga imbeciluInvincibles14 je napisao/la: ↑04 mar 2026, 23:59LjakSe sagni se i podudlaj mi ga. Niski iq-u na forumu si i svako pise svoje misljenje. Tebi imbecilu ne bi bilo drago da igramo ljepse jel
Protiv Spursa smo drama igrali, tu se nema sta reci, ovo nakon je za k i tvoj problem skuzit to. Svaka cast na 3 bobe, ali mora bolje za ostale tekme.
Jel ti pamet ne moze skuziti pouku sta je pisac htio reci?
Brat nije koristen skoro nikako na pocetku, a sad jedan od boljih pojedinaca. Arteta ako hitno ne rotira Zubimendija/Ricea, dusu ce ispustit do Aprila
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Brate sta se svadjate ovde,svatko ima svoje misljenje,i ja kazem da igra nije dobra i treba se zahvalit na dobroj situaciji u ligi,a ovakom igrom kup i liga prvaka se nemogu osvojiti.
-
Invincibles14
- Kontakt:
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Da sam jucer umro ne bih znao da se kup natjecanja osvajaju sa losom odbranom. Eto dakle da se ne nadate u ligi pravaka i u dva kup takmicenja sto su nam ostala, nemamo sansi tu. Evo ovi strucnjaci iznad su nas prosvijetlili
Ja prijavljujem svaki post ovdje od ovog trolera Markinha ali uzaludno, izgleda da je dozvoljeno ici po temama drugih klubova i trolati tamo bez ikakve kazne?
Ja prijavljujem svaki post ovdje od ovog trolera Markinha ali uzaludno, izgleda da je dozvoljeno ici po temama drugih klubova i trolati tamo bez ikakve kazne?
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.