Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Prijavio sam post da vidim kakao će moderatori reagovati,jer su ova vrijeđanja prevršila svaku mjeru. 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Fazon je sto vecina ovih ljudi nikad uzivo nije ni vidjela Gracica,a vecina mozda nikad i nece.I ne vidim nacin na koji bi se ljudi ogrebali za snosaj sa Gracica. Isto da ja izvalim glupost na temi Zelje da ti i vecina forumasa tu pisete da bi se ogrebali za snosaj sa Amarom Osimom.Spika dostojna neke kafe u mahali a ne nekog ozbiljnog forumasa.Ajd se posveti Zeljinoj temi i napisi sta pametno,na ovoj temi ti ocito ne ide.Diskreditujes se bezze zbog ovako nebitnih stvari za tebe i tvoj klub.pile87 je napisao/la:A najvise ima onih koji pisu nebi li se ogrebali za snosaj sa Gracicem i nebili ih zakitio sa cvajom opet u svakom slucaju ima najmanje onih koji navijaju za olimpic.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- IlPrincipe
- Kontakt:
Da li neko moze da mi posalje sliku grba kluba u sto boljoj rezoluciji radi se o jednom projektu za sve klubove?
link posaljite u pm Hvala
link posaljite u pm Hvala
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- raul-zakon
- Kontakt:
Ljudi, nisam znao gdje da pitam, pa ću ovdje. 
Znate li gdje je sad Eldin Dučić?
Msm, igrao je za vas, a moj je školski drug, ali smo izgubili kontakt, pa...
Zadnje što sam čuo je da je u Mađarskoj, ali ne znam ni gdje ni šta.
Hvala !
Hvala !
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Szigetszentmiklósi TK (mađarska druga liga)raul-zakon je napisao/la:Ljudi, nisam znao gdje da pitam, pa ću ovdje.
Hvala !
Ne bi me cudilo da vukovi poslije pobijede nad pyunikom svoje domace tekme igraju u yerevanu

- raul-zakon
- Kontakt:
E hvala ti, živ bio...71000 je napisao/la:Szigetszentmiklósi TK (mađarska druga liga)raul-zakon je napisao/la:Ljudi, nisam znao gdje da pitam, pa ću ovdje.
Hvala !
A eto, i nije se baš usrećio...bolje da je ostao.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mozda se fuzionisu, mada sumnjam ipak je Pyunik veliki klubAlen81 je napisao/la:Ne bi me cudilo da vukovi poslije pobijede nad pyunikom svoje domace tekme igraju u yerevanu![]()
![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- 7aprildomemoj
Gledam i Olimpic ima priličan dug prema državi na osnovu doprinosa, poreza itd. a Gracić se k...i parama i ide u Antaliju na pripreme 
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Toni Markic u OlimpiCu! 
Jeli ovo trampa Đurić-Markić? 
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 19 feb 2013, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Đurić dobar, jako dobar. Markić isto tako jako dobar, dosta mlađi. Po meni je najbitnije da su želje zadovoljila oba kluba i uzeli ono što žele.
Sa kim Škaljić trenira?
Mancini je napisao/la:Sa kim Škaljić trenira?
Možda s bratom.
Možda.arbitraža je napisao/la:Mancini je napisao/la:Sa kim Škaljić trenira?
Možda s bratom.
hoce li klub mjenjat C u K, hoe li se tema preimenovat u Olimpic Tuzla i na kojem stadionu ce igrat Olimpic, Tušanj?
Metropole
Neće se jarane ništa mijenjati. Olimpic narednu polusezonu igra u Tuzli na Tušnju, ali ništa ne mijenja.efedroni je napisao/la:hoce li klub mjenjat C u K, hoe li se tema preimenovat u Olimpic Tuzla i na kojem stadionu ce igrat Olimpic, Tušanj?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ti bas ono pratis ovu ligu i fudbal u BIHefedroni je napisao/la:hoce li klub mjenjat C u K, hoe li se tema preimenovat u Olimpic Tuzla i na kojem stadionu ce igrat Olimpic, Tušanj?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Zašto sad niko fino ne napiše kako je bilo na ovim utakmicama i okrene priču na lijepu stranu a ne stalno nekakvo prepucavanje. Odvaliti dvije ekipe utrpati im 6 komada je odlično i pametnije bi bilo da se o tome priča. Čestitke momcima i treneru
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
odprilikestaragarda je napisao/la:ti bas ono pratis ovu ligu i fudbal u BIHefedroni je napisao/la:hoce li klub mjenjat C u K, hoe li se tema preimenovat u Olimpic Tuzla i na kojem stadionu ce igrat Olimpic, Tušanj?![]()
Metropole
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.