Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Vrlo dobar Mume 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Dobro se Naismith izvukao bez bilo kakvog loma. Ono je bilo strašno. Neugodan pad.
Beša dobar. Onaj mali po desnom krilu pravi velike probleme Oviedu, morati će dobro na njega paziti u drugom poluvremenu.
Beša dobar. Onaj mali po desnom krilu pravi velike probleme Oviedu, morati će dobro na njega paziti u drugom poluvremenu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Jedno od boljih poluvremena Besica u Evertonu. Sigurnost i tipicna pozrtvovanost.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- Goalgetter
- Kontakt:
Odlicnih 45 minuta Mumeta. 
Gledajući pad, sama sam se zgrbila i uhvatila za vrat. Strašno. Vidio si i igrača pored njega, nisam zapamtila ko je, kako se trznu...Goalgetter je napisao/la:Kako je Naismith pao, sad prikazase u slow motion. Pa zamalo nije vrat slomio.
Što se Moa tiče, dobar i na ovoj poziciji. Interesantno je gledati kako prati Stivija.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Dobar Besa, ako ne i najbolji, pogotovo kad se uzme u obzir da igra na neprirodnoj poziciji. Fini pasovi bez greske, par uklizavanja i ciscenja lopte, siguran na lopti, ma sve super.
Samo jako i u dr. poluvremenu.
Samo jako i u dr. poluvremenu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dobar dobar.
Ja uvijek pokusavam biti objektivan kad su nasi u pitanju pa slusam druge, koju jesu objektivni. Komentator na FOXu ga hvali, kaze kakav klizeci Besica, to ovdje vole.
Ja uvijek pokusavam biti objektivan kad su nasi u pitanju pa slusam druge, koju jesu objektivni. Komentator na FOXu ga hvali, kaze kakav klizeci Besica, to ovdje vole.
Kutinjo i Gerrard se nece naigrati protiv Mumeta. Jedino da Barry ne padne fizicki poslje 70-te minute.
Mume zasad odlican

Mume zasad odlican
- Goalgetter
- Kontakt:
Hendo je bio ja mislim. Ista je reakcija u mene bila. Sreca pa je prosao bez ikakvih posljedica, mislim da je malo falilo da izvuce deblji kraj. Sreca.BaDa12 je napisao/la:Gledajući pad, sama sam se zgrbila i uhvatila za vrat. Strašno. Vidio si i igrača pored njega, nisam zapamtila ko je, kako se trznu...Goalgetter je napisao/la:Kako je Naismith pao, sad prikazase u slow motion. Pa zamalo nije vrat slomio.
Što se Moa tiče, dobar i na ovoj poziciji. Interesantno je gledati kako prati Stivija.
Stvarno mi se svidja perfomans Besica, inace uvijek trazim zamjerke u njegovoj igri, ali danas je skoro pa bez greske. Pozicioniranje na terenu, pas igra, smirenost, sve na jako visokom nivou.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Barkleya umjesto Naismitha, a tu je i Lennon. Martinez ima dobrih opcija za drugo.
- Ed Woodward for Prime Minister !
haha evo neki na skysportsu samo sto se ukljucise na poluvremenu odmah hvale besica 
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Joj da se hoce koja lopta odbit iz sesnesterca pa da Mume na nju naleti i rokne je
!
Ovaj sistem sa trojcom tesko ide,kad bi izbacio Barija i ubacio Lenona,bilo bi vise slobode i za Mumeta samo tusee gore nista
Na kojem Foxu gledas ja gledam na holaqndskom i samo rekose dvije rijeci o onom momku iz liverpoola sa 17 god Iso kako se vec zove neznam tacno..SamoZeljo je napisao/la:Dobar dobar.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Ma igra Martinez na X, vjerujem da će ovaj trojac od defanzivaca biti "razbijen" jedino u slučaju da Everton bude gubio pa da Martinez ubaci nekog ofanzivnijeg umjesto ove trojice u sredini pa da to pređe u 4-2-3-1 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Barry sine koji ti je qrac? Već drugi put daje loptu igračima Liverpoola u opasnoj zoni.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ovaj barry je tolika krampa.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Everton bez ikakve igre u drugom poluvremenu kao i cijele sezone. Samo napamet loptu nabijaju prema Lukaki.