NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Edin TM87
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Edin TM87 » 30 okt 2012, 11:47

kad_kako je napisao/la:Svi spominju Menninga, i dobru tekmu sa njegove strane. Dobro, to je i bilo ocekivano, Menning je u pitanju, plus je jos igrao i protiv najgore odbrane lige. Ali niko ne spominje kako je odbrana Denvera zaustavila Brees-a... Potpuno ne ocekivano.

Odavno nisam gledao da ga je neko zaustavio onako dobro kao Denver sinoc.
Ja sam na pocetku rek'o, to je izuzetno jaka odbrana, al' eto napade me Salt i drustvo kad su lose odigrali onu tekmu protiv Atlante i Patsa... Brees nije mog'o da kompletira nista, covjek je zadnji drive bacao 4th and 10 i 4th and 13, i dodjose do 14 poena, a mogli su ostat na 7... Denver dominira ove sezone...

Joj sta mi uradi Crabtree na fantasyu, rio jesi sretan, cuj on 2 TD, ne mogu da vjerujem, ja vec upis'o pobjedu :roll: Al' haj nek i ti nekog dobijes, bori se za 2. mjesto u diviziji, ja cu svakako osvojit :D

Alex Smith 18/19 3 TD 8-)
Randy Moss 47 yd TD 8-)
Odbrana SF-a :o :oops: :shock: Najbolja odbrana lige...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 okt 2012, 16:00

Edin TM87 je napisao/la:
Joj sta mi uradi Crabtree na fantasyu, rio jesi sretan, cuj on 2 TD, ne mogu da vjerujem, ja vec upis'o pobjedu :roll: Al' haj nek i ti nekog dobijes, bori se za 2. mjesto u diviziji, ja cu svakako osvojit :D

Randy Moss 47 yd TD 8-)
A ti si Manning Rules :mrgreen:

Nisam znao stvarno, et' sad mi žao što te pobijedi :mrgreen:

Ma imam ja Crabtreea od početka skoro, a nije samo on ostao sinoć, bio je i onaj Roberts iz Cardsa, tako da su te njih dvojica pobijedili, ako ti je lakše :mrgreen:

A tu je negdje odbrana Ninersa i Bearsa, Texansi malo iza njih (da se ne ljuti @Alem, koga nema nešto u zadnje vrijeme :? , Salt bi mogao znati šta je sa njim :?: )
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 okt 2012, 18:05

sad ko ima eben raspored to su Giantsi :)..oni bi mogli komotno jos 3 tekme vrisnut i vise ..Bearsi, Atlanta takodjer imaju komplikovan raspored ..ma bice ovdje svasta..samo mislim da Bearsi nece ispustiti ovu priliku i da ce sa neke pozicije biti u playoffu ...Packersi imaju lagan raspored mogli bi sve dobit :)..mislim objektivno, ali gledjauci da igrjau protiv rivala iz divizije tu je vec problem...Detroit ih vazda dobije, a imaju igrati 2 tekme sa njima
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 okt 2012, 18:16

ova mi novinari pocinju ici na qurac polahko... slusam radio ESPN i svi brane Vicka losa OL ovo ono..pa da razumijem losa OL, ali kad Cutler je u pitanju to je odmah drugacije...samo normalni vide da mu je OL ko qurac i da kad ima OL , odnosno kad igrjau sa igracem vise u OL to ide puno bolje.

Vick kad je se vraito kad je unistavao najbolji, a sad je druga prica...ebiga ubi ga ona OL ..neki dan mi ga je bilo zao kako vidje kako ga covjek u bradu puce glavom :(...sad bi ga neki mjenjali staivli na klupu, a zamisli koliko bi batina dobio onaj novi rookie QB?..on nije brz nije nista, a ovaj makar moze izbjeci hahahaa

Ja da hoce se Jeffery vratiti i Knox da jos ojaca ovaj offense ...to su nam izvrsna dva recivera u pm...znali se sta kad ce Knox ?..on je ja mislim poceo trenirati
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 okt 2012, 18:25

kad_kako je napisao/la:Svi spominju Menninga, i dobru tekmu sa njegove strane. Dobro, to je i bilo ocekivano, Menning je u pitanju, plus je jos igrao i protiv najgore odbrane lige. Ali niko ne spominje kako je odbrana Denvera zaustavila Brees-a... Potpuno ne ocekivano.

Odavno nisam gledao da ga je neko zaustavio onako dobro kao Denver sinoc.
Brate Brees da je samo malo veci prekuco bi ligu..pa lik se konstantno na prste dize da vidi nesto ispred sebe :)...unisti ga ona visina, a nedo bog da je visok da ima bolji pregled pa gdje bi mu bio kraj?..za mene Brees i Manning ubjedljivo najbolja dva QB zato sam i gledao tekmu..onda Rogers i Tomica ...ostali su samo brojevi iza njih i to je to
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 okt 2012, 18:31

Edin TM87 je napisao/la:
Randy Moss 47 yd TD 8-)

po poenima jesu, jer Bearsi uglavnom prime poene kad izgubi offense loptu ili onako kako su nam Panthersi dali TD... ali brate oni ne ruse QB puno, oni n kradu lopte puno i po tome su daleko iza Bearsa...odbrana Bearsa brate ima 6 TD.. pa neke ekipe nemaju ni ofanzivno 6 TD za sezonu :)

Jenning masina ebiga ..covjek opet ove sedmice izdominirao QB :)...2INT-a i TD :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 nov 2012, 22:06

Aqib Talib u Patsima, trade sa Tampom, dakle BB pojačava secondary, a Talib je igrao na CB do sada, vjerovatno će biti nekih rokada u secondaryu ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 nov 2012, 23:35

rio_Ferdy88 je napisao/la:Aqib Talib u Patsima, trade sa Tampom, dakle BB pojačava secondary, a Talib je igrao na CB do sada, vjerovatno će biti nekih rokada u secondaryu ;)
Sta smo dali za tog Talibana. :D :D Je li cemu on ? Nadam se da ce nam biti od pomoci mada to nije tesko kada je nas secondary u pitanju. :D :D

Inace u neku ruku mi je bas lijepo da jednu sedmicu NFL mogu pratiti bez nerviranja, a u neku ruku zao sto necu moci gledati Patriotse.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 02 nov 2012, 00:00

amerosm je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Aqib Talib u Patsima, trade sa Tampom, dakle BB pojačava secondary, a Talib je igrao na CB do sada, vjerovatno će biti nekih rokada u secondaryu ;)
Sta smo dali za tog Talibana. :D :D Je li cemu on ? Nadam se da ce nam biti od pomoci mada to nije tesko kada je nas secondary u pitanju. :D :D

Inace u neku ruku mi je bas lijepo da jednu sedmicu NFL mogu pratiti bez nerviranja, a u neku ruku zao sto necu moci gledati Patriotse.
Za Talibana smo dali pick cetvrte runde 2013. Talib, visok je 6"1, tezak 205 lbs, je bolji od svih nasih cornera na rosteru, potpisan je do kraja godine, dakle ako ne bude valjalo, necemo produziti ugovor i vozdra.
Starteri protiv Billsa (ako svi ozdrave) su McCourty i Talib na CB, i Chung i Gregory na S. Nije iskljuceno da Talib povremeno dobija snapove, dok ne udje u sistem. To vec zavisi od toga koliko ce se brzo adaptirati.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 02 nov 2012, 00:13

Cuj Freeney rek'o da bi volio udariti Peytona, a mamlaza majko moja, sta ces ti udarit nisi pros'o ni jednog OL-a od pocetka sezone...

Inace, bez Fleenera i Davisa smo protiv Miamia, a Davisov povratak je upitan za sezonu. Sutra i prekosutra ocekujem jos 2-3 igraca out...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 nov 2012, 00:48

@ randy

hvala ti na odgovoru. Nadam se da ce nam donekle stabilizovati odbranu, a u naredne 4 utakmice ja ocekujem 4 pobjede i omjer 9:3, pa onda uci u fight protiv Texansa i 49ersa.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 nov 2012, 16:50

nemaju Bearsi najbolju odmanu no no :).. samo u prva dva mjeseca sezone Bearsi dali dva igraca koji su ponjeli titule igraca mjeseca :)..Prvo Jennings, pa onda Tillman.. sad ce evo opet Jennings kreno je sa 2 INT-a i TD ..ovako ce ako bog da u krug njih dvojica do super bowla :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 nov 2012, 16:55

Edin TM87 je napisao/la:Cuj Freeney rek'o da bi volio udariti Peytona, a mamlaza majko moja, sta ces ti udarit nisi pros'o ni jednog OL-a od pocetka sezone...

Inace, bez Fleenera i Davisa smo protiv Miamia, a Davisov povratak je upitan za sezonu. Sutra i prekosutra ocekujem jos 2-3 igraca out...
jest cini mi se protiv Bearsa prosao u ona prva dva driva Bearsa gdje nam je OL bila presmjesna :) ..cuj udarit Manninga hmmmm..ma dobro to on onako vjerujem da ne misli tako..ebiga ovo je igra gdje prijateljstvo zaboravis kad je tekma...g;ledam neku noc ona dva krkana od KG I Ronda kako udaraju ljude pa ono nije normalno...nikad oni meni nebi na OLimpijadu otisli
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 nov 2012, 17:56

Report: Cowboys' Smith dealing with harassment from family members

svasta hoce mu sve pare da mu uzme familija ahahaa..ebo majku jos im je valjda dao pare prije kad je potpisao kontrakt ...nasta su sve spremni u familiji , pa nebi me iznenadilo da naprave da ih je i prebio samo da mu uzmu lovu

evo na krzju kazu da mu nedostaje 1m i da je neko ukrao ...ima covjek poluvrace i polusesestara kamaru ..neko je mazno ebiga ..kko ovdje u ovoj ebenoj USA svakog boli qurac za familijom..ne ebe ovdje niko nikog 1%... meni nekako smjesno kad cujem kaze covjeku Brat zivi u NYC i kaze ovaj odavdje nije ga vidjeo 5-6 godina :roll: ...pa idioti ba 1,5 sat let i on ne vidi brate 5 godina pa fakat kakva je to nacija?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 02 nov 2012, 18:10

SaltCityAttack je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Cuj Freeney rek'o da bi volio udariti Peytona, a mamlaza majko moja, sta ces ti udarit nisi pros'o ni jednog OL-a od pocetka sezone...

jest cini mi se protiv Bearsa prosao u ona prva dva driva Bearsa gdje nam je OL bila presmjesna :) ..cuj udarit Manninga hmmmm..ma dobro to on onako vjerujem da ne misli tako..ebiga ovo je igra gdje prijateljstvo zaboravis kad je tekma...g;ledam neku noc ona dva krkana od KG I Ronda kako udaraju ljude pa ono nije normalno...nikad oni meni nebi na OLimpijadu otisli
Jest, to mu je jedini sack...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 nov 2012, 16:20

SaltCityAttack je napisao/la:g;ledam neku noc ona dva krkana od KG I Ronda kako udaraju ljude pa ono nije normalno...nikad oni meni nebi na OLimpijadu otisli
Koga su udarili, ono na Wadeu što je Rondo napravio, faul jeste ali nije ništa u usporedbi sa onim što je Wade njemu napravio pretprošle godine, kada je Rondo lakat izvrnuo, pa je čitav PO igrao sa jednom rukom :(

KG se samo nije htjeo pozdraviti sa Rayom, što je znajući KG-a očekivano ;)

A KG je bio na Olimpijadi, a sumnjam da će biti aktivan u vrijeme sljedeće 2016 :mrgreen:

Al' eto odošmo u off :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 nov 2012, 18:32

a zar nije KG onu noc napravio prekraj onaj jedan koji je bio jako jako grub..neznam nad kome ga je napravio nisam vidjeo dobro, ali znam da je isao jako grubo..a prgav je brate i on i Rondo i ne mozes ih care po tom pitanju branit..jesu igraci odlicni, ali su prljavi strasno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 nov 2012, 19:15

SaltCityAttack je napisao/la:a zar nije KG onu noc napravio prekraj onaj jedan koji je bio jako jako grub..neznam nad kome ga je napravio nisam vidjeo dobro, ali znam da je isao jako grubo..a prgav je brate i on i Rondo i ne mozes ih care po tom pitanju branit..jesu igraci odlicni, ali su prljavi strasno
A prljavi je i Wade i LBJ i Paul koji voli flopnuti i svi ostali, onda ako ćemo tako :roll:

Nigdje veze, ljudi igraju srcem, i to se cijeni, posebno ako si navijač Kelta kao ja :mrgreen:

Zna se da kod KG-a nema pardona, ali da je prljav to nije, jer ne vidim da se njegovo ima spominje po medijima kao nekog ko voli praviti teške prekršaje, a ja nisam vidio da on to uopće i pokušava ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 nov 2012, 20:14

boli vas qurac sutra ja ne mogu gledat prva dva perioda utakmice Bearsa :)...hajd euglavnom da vidim makar zadnji period...valjda dobijemo sutra i da idemo na 7-1..onda imamo dvije teske utkamice nocne protiv Houstona i SF..jednostavno ekipe koje pretenduju na SB
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 nov 2012, 15:30

Hoce veceras biti lijepo gledati utakmice sa uzivanjem bez treme i bez nerviranja - ali moram priznati da mi to sada strasno nedostaje. Samo su na ESPN-u odabrali glupu utakmicu u terminu od 22 h, jer prenose Minnesota - Seattle, a takodjer u tom terminu igraju Giantsi i Steelersi, no sta je tu je.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.