Ma cudna utakmica kao da je revijalna. Zao mi je da sam uopste gledao ovu glupost.Benko je napisao/la:kako i na koji nacin je ovaj br. 8 dosao do NBA lige?![]()
![]()
kakva drtina
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
@Benko
Ako misliš iz Denvera 8. ti je Gallinari nažalost momak je imao i ima problema sa povredama i mislim da su ga one unazadile i spriječile da pokaže sve što zna i umije tako da se sad trudi i nekako bori da odigra što bolje, sad kako to izgleda na terenu i u praksi to je za posebne analize. Ali kao što rekoh povrede su učinile svoje.
Ako misliš iz Denvera 8. ti je Gallinari nažalost momak je imao i ima problema sa povredama i mislim da su ga one unazadile i spriječile da pokaže sve što zna i umije tako da se sad trudi i nekako bori da odigra što bolje, sad kako to izgleda na terenu i u praksi to je za posebne analize. Ali kao što rekoh povrede su učinile svoje.

jedno su povrede a drugo je akda radis glupe stvari .. covjece imaju 10 razlike i kontru i on iza leđa nesto pokusavaJanez je napisao/la:@Benko

al nije bitno, vjerujem da je prije ozljede na nesto licio, ovo sad je jako lose...
inace na kladari sad pratim denver i trpam protiv njih jer su def. odron
[youtube][/youtube]
Pa dobro sad, ali kad si napisao kako je dogurao do NBA nije baš zalutao, samo su ga dvije sezone bez aktivne igre dosta koštale. Ko je pratio Euroligu i ekipu Olimpia Milano ( u to vrijeme naziv današnjeg Emporio Armani Milano) zna da je on bio jako dobar igrač i koristan. Ali eto sad je tu kako je pa sad radi i takve poteze bez potrebe.
Nurkićev učinak:
Minuta: 12:38
Poena: 7
Skokova: 3
Asistencija: 1
Drug @vedator sa video-om to zabilježio ko i uvijek

Nurkićev učinak:
Minuta: 12:38
Poena: 7
Skokova: 3
Asistencija: 1
Drug @vedator sa video-om to zabilježio ko i uvijek

@Vedatore, spavaš li ti ikad? Ili vas ima više?
Juka, samo naprijed!

Juka, samo naprijed!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Nurkic bi trebao poslije trade deadlinea sigurno poceti dobijati vise minuta, Tim pokusava da se rijesi McGeea i Hicksona, kao i jos nekih igraca, mozda cak i Lawson ode, a blizu potpisa je J. Lauvergne, tako da nece biti tu Hickson da mu uzima minute...
Gledam Nurkica sinoc, ponovo pokazuje staru boljku...nerazmisljanje. Kad napravis jedan loseball faul, glupo je ali prihvatljivo, kad napravis dva...pa eto hajde mozda ti se omaklo i vjerovatno to neces ponoviti zadugo, ali kad napravis tri onda nema opravdanja i ides na klupu izvjestan period. On ima samo dva problema u kosarci, kondicija i problem s "glavom" tj. nerazmisljanje, sto se svega ostalog tice momak je gotov igrac...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Jarane od 4 faula 1 je bio,sve ostalo se ljudi zabijali u Juku koji je imao podignute ruke.Jednostavno rookie kriterij kod sudaca,iako su jucer bas pretjerali,cak je i Lawson u jednom trenutku protestovao kod sudaca sta sve momku sude.Celikovac je napisao/la:Gledam Nurkica sinoc, ponovo pokazuje staru boljku...nerazmisljanje. Kad napravis jedan loseball faul, glupo je ali prihvatljivo, kad napravis dva...pa eto hajde mozda ti se omaklo i vjerovatno to neces ponoviti zadugo, ali kad napravis tri onda nema opravdanja i ides na klupu izvjestan period. On ima samo dva problema u kosarci, kondicija i problem s "glavom" tj. nerazmisljanje, sto se svega ostalog tice momak je gotov igrac...
daleko je on od gotovog igrača, pogotovo njegova ofanzivna igra.Celikovac je napisao/la:Gledam Nurkica sinoc, ponovo pokazuje staru boljku...nerazmisljanje. Kad napravis jedan loseball faul, glupo je ali prihvatljivo, kad napravis dva...pa eto hajde mozda ti se omaklo i vjerovatno to neces ponoviti zadugo, ali kad napravis tri onda nema opravdanja i ides na klupu izvjestan period. On ima samo dva problema u kosarci, kondicija i problem s "glavom" tj. nerazmisljanje, sto se svega ostalog tice momak je gotov igrac...
- storm_raider
- Kontakt:
Daleko je on veoma od gotovog igraca, jos nema nijedan centarski kosarkaski potez u ofanzivi, onaj polu-horog kada ne gleda obruc je sve samo ne skolski. E kada razvije pravu ledjnu tehniku, horog, fintiranje nekoliko puta uz faul + kos, onda mozemo pricati. Sto se tice suta, vec sada je bolji nego kod vecine centara u NBA ligi, ali mora mnogo raditi da nauci igru ledjima. Ono sto je meni zastrasujuce je progres koji on ostvaruje, bukvalno iz utakmice u utakmicu, iz minute u minutu, ali vecinu poena koje daje je na nevjerovatnu snagu i cisti, nebruseni talenat. Kada razvije igru ledjima, na cemu ce morati mnogo individualno da radi..., e onda ce njegov napadacki arsenal biti zastrasujuci i ako nastavi ovako napredovati, za 3-4 godine bi mogao biti kompletan igrac i najubojitije kosarkasko oruzje na svijetu. Vrijeme ide u njegovu korist, ali ne smije dopustiti da ga gubi. Ovo sve gore uz uslov da ga teze povrede zaobidju, laksih ce bojim se neminovno biti, jednostavno takva mu je igra pod kosem.Celikovac je napisao/la:Gledam Nurkica sinoc, ponovo pokazuje staru boljku...nerazmisljanje. Kad napravis jedan loseball faul, glupo je ali prihvatljivo, kad napravis dva...pa eto hajde mozda ti se omaklo i vjerovatno to neces ponoviti zadugo, ali kad napravis tri onda nema opravdanja i ides na klupu izvjestan period. On ima samo dva problema u kosarci, kondicija i problem s "glavom" tj. nerazmisljanje, sto se svega ostalog tice momak je gotov igrac...
Sport je lijek za tijelo i duh.
Vrijeme je da Juka napravi dabl-dabl 

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Ako cvrs Zellera ne natrpa nece nikoga,taman da ga pogledam konacno sve cetvrtine.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Vozdra raja 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
na kojem linku je slika dobra
-
- Kontakt:
http://www.rojadirecta.me/goto/brfutebo ... nnel2.html" onclick="window.open(this.href);return false;Hosa85 je napisao/la:na kojem linku je slika dobra
probaj ovaj pa javi utiske

- akisarajevo92
- Kontakt:
http://www.pvrst.com/l4.html" onclick="window.open(this.href);return false;Hosa85 je napisao/la:na kojem linku je slika dobra
Sasvim dobra i sto je najbitnije po meni - ne sjecka

Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.