KK Bosna Visit Sarajevo

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Pametnomdosta
Kontakt:

Re: KK Bosna Visit Sarajevo

Post Postao/la Pametnomdosta » 19 maj 2025, 16:37

svrakino1921 je napisao/la:
19 maj 2025, 16:18
Pametnomdosta je napisao/la:
19 maj 2025, 14:13
Pozdrav ljubitelji KK Bosna.
Samo da napomenem, jer vidim da se kompletna javnost kao i ucesnici na ovom forumu dovode u zabludu, OVO NIJE KK BOSNA, ovo je udruženje građana pod nazivom KK Royal kome je predsjednik Bradić KK Bosna ne egzistira i ne posluje, nema račun jer su svi računi KK Bosna blokirani. Od 2014 godine koristi se ime evropskog šampiona prevarom a ustvari cijelo vrijeme se radi o KK Royal. Kako, na koji način, i kome su se uplalčivala naša sredstva iz budžeta a kao KK Bosni ubrzo će utvrditi oni koji se bave tom vrstom prevare,tako da o rosteru,trenerima i uopšte nastavku takmičenja u ABA ligi vrlo je optimistično bilo šta govoriti. Ako neko misli da je ovo laž, imate tekstove Jasenkovica koji prati KK Bosnu več 30 - tak godina pa je lako doći do ovih podataka.

slika

Sve transparentno
Ovo je isti što i Cedevita - Olimpija i FMP - Crvena Zvezda

Ito se udruženje zove - udruženje za unapređenje sporta k.k.royal

Ja znam da je Vama krivo zbog ovog uspjeha al bih mogao dat neki savjet Tuzlacima i Zenicanima kako da dođu makar do ABA 2 lige a ne samo dodat slovo O ispred k.k. i ostavit Državu bez poreza
Eto sami ste sve dokumentovali Royalu su uplaceni novci ne KK Bosni,a pod imenom KK Bosna se sve dešava, zar je to normalno, ako se ta slova budu dodavala ili oduzimala onda to nije taj subjekt, to je potpuno novi subjekt i gubi se zvjezdica prvaka evrope...

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 19 maj 2025, 17:17

19 maj 2025, 16:37
svrakino1921 je napisao/la:
19 maj 2025, 16:18
19 maj 2025, 14:13
Pozdrav ljubitelji KK Bosna.
Samo da napomenem, jer vidim da se kompletna javnost kao i ucesnici na ovom forumu dovode u zabludu, OVO NIJE KK BOSNA, ovo je udruženje građana pod nazivom KK Royal kome je predsjednik Bradić KK Bosna ne egzistira i ne posluje, nema račun jer su svi računi KK Bosna blokirani. Od 2014 godine koristi se ime evropskog šampiona prevarom a ustvari cijelo vrijeme se radi o KK Royal. Kako, na koji način, i kome su se uplalčivala naša sredstva iz budžeta a kao KK Bosni ubrzo će utvrditi oni koji se bave tom vrstom prevare,tako da o rosteru,trenerima i uopšte nastavku takmičenja u ABA ligi vrlo je optimistično bilo šta govoriti. Ako neko misli da je ovo laž, imate tekstove Jasenkovica koji prati KK Bosnu več 30 - tak godina pa je lako doći do ovih podataka.

slika

Sve transparentno
Ovo je isti što i Cedevita - Olimpija i FMP - Crvena Zvezda

Ito se udruženje zove - udruženje za unapređenje sporta k.k.royal

Ja znam da je Vama krivo zbog ovog uspjeha al bih mogao dat neki savjet Tuzlacima i Zenicanima kako da dođu makar do ABA 2 lige a ne samo dodat slovo O ispred k.k. i ostavit Državu bez poreza
Eto sami ste sve dokumentovali Royalu su uplaceni novci ne KK Bosni,a pod imenom KK Bosna se sve dešava, zar je to normalno, ako se ta slova budu dodavala ili oduzimala onda to nije taj subjekt, to je potpuno novi subjekt i gubi se zvjezdica prvaka evrope...
Leršinari poleću, i isplivava, šta ono ispliva na vodi.
Nama glupima je pametnih dosta.

Pametnomdosta
Kontakt:

Post Postao/la Pametnomdosta » 19 maj 2025, 19:09

Kad je glup čovjek u pitanju najteže je onima oko njega. Vrijeđati mogu gore od tebe, vjeruj, nije mi to opcija i molim te ako nemaš argument za temu ne vrijeđaj.
Lešinari su oni koji ukazuju na nepravilnosti a ne oni koji ih sprovode, kakva bolidna postavka, ma jašta, samo nek ne puca...

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 maj 2025, 20:28

Barbarić kaže da se neće igrati ABA liga po svaku cijenu i da se bori za opstanak već se želi osigurati da se ima budžet kao Cedevita Olimpija ili Budućnost, to je neki 4-5 mil eura.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 19 maj 2025, 21:05

Unofficialpage je napisao/la:
19 maj 2025, 20:28
Barbarić kaže da se neće igrati ABA liga po svaku cijenu i da se bori za opstanak već se želi osigurati da se ima budžet kao Cedevita Olimpija ili Budućnost, to je neki 4-5 mil eura.
Mangup pravi namazan do bola, ovako se i treba postaviti sa ovim se stavlja teret na sve odgovorne, a treba dobra muda imati pa da nakon ovakve atmosfere kosarkaske kazes da nema sredstava.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 19 maj 2025, 21:47

Poslusajte intervju Dubravka na Kilxu, iako ne poznajem licno mene je kupio za sva vremena. Ovo treba biti lektira svima koji vode sportske kolektive u BiH.

Potpisujem ovo sto je rekao da u prici sa Bosnom se mora pominjati i titula, to je cinjenica. Igrati ABA ligu, a da nas mlate Derby banane, Jaramazoviceva obuca, Dodikea, FMP i ostale truba ekipe koje ne gleda niko je sramota.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 19 maj 2025, 21:56

**** drzavu, kanton, grad i svu privredu...ako se ne moze navuci 4-5 miliona.
- FKS -

Tatatatira12
Kontakt:

Post Postao/la Tatatatira12 » 19 maj 2025, 21:58

Barbarić fenomenalan, odmjeren, precizan i bez one naše glupe euforije.

Samo naprijed, ovaj budžet je ostvariv. Nije želio dizati euforiju dok je ekipa bila u ABA2, pa ni sada dok nije 100% siguran da je momenat za to. Uz sva sponzorstva će se iskoristiti taj momentum i onda možeš računati na ozbiljnije prihode od karata, članarina i artikala iz fan shopa. Također, ove cijene karata su sada ok za ABA2, a za sljedeću sezonu moraju biti veće uz pogodnosti za godišnje karte i članove kluba.

Ovaj čovjek me svojom pričom i vizijom nevjerovatno podsjeća na Senada Misimovića.

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 19 maj 2025, 22:07

19 maj 2025, 16:03
Nisu htjeli rodjaka uzeti, u pravu si. Da pisao sam o toj temi i.... Ne smije se šta li? Je li problem, hamam je tebi neki problem što ja pišem tamo gdje je meni onoj stvari cejf.
Ukazujem na prevaru,a što je nekome to problem i što puno znam o tome šta ću, znam. Vrlo je jednostavno sve dokumentovati, neka pokuša onaj koga interesuje ova problematika i ovaj klub, uplatiti marku na račun KK Bosne i sve će odmah biti jasno, kub kao i računi zamrznut 2014 godine.
Znaci, mi sad zbog tvog rodje trebamo pljuvati po ovom klubu i ljudima koji ga vode? Nema veze sto 15 godina nemamo klub u aba ligi i sto su isti ti ljudi doprinijeli da se to konacno prekine, noga tom tvom malcu je dovoljan razlog da se sve baci u vodu?

Sto se tice fuzije s Royalom, zamrznutih racuna i svega ostalog, svi koji prate kosarku ovdje su upuceni u te stvari i ne trebas nam ti izmisljati toplu vodu. To je postala relativno cesta pojava na ovim prostorima i svi su je nekako progutali, samo je u Sarajevu treba bojkotovati? Doduse, svakako vec imamo brutalne kolektive u svim sportovima, sta ce nam jos jedan abaligas... :stop:

Pametnomdosta
Kontakt:

Post Postao/la Pametnomdosta » 19 maj 2025, 22:21

Ghuraba je napisao/la:
19 maj 2025, 22:07
19 maj 2025, 16:03
Nisu htjeli rodjaka uzeti, u pravu si. Da pisao sam o toj temi i.... Ne smije se šta li? Je li problem, hamam je tebi neki problem što ja pišem tamo gdje je meni onoj stvari cejf.
Ukazujem na prevaru,a što je nekome to problem i što puno znam o tome šta ću, znam. Vrlo je jednostavno sve dokumentovati, neka pokuša onaj koga interesuje ova problematika i ovaj klub, uplatiti marku na račun KK Bosne i sve će odmah biti jasno, kub kao i računi zamrznut 2014 godine.
Znaci, mi sad zbog tvog rodje trebamo pljuvati po ovom klubu i ljudima koji ga vode? Nema veze sto 15 godina nemamo klub u aba ligi i sto su isti ti ljudi doprinijeli da se to konacno prekine, noga tom tvom malcu je dovoljan razlog da se sve baci u vodu?

Sto se tice fuzije s Royalom, zamrznutih racuna i svega ostalog, svi koji prate kosarku ovdje su upuceni u te stvari i ne trebas nam ti izmisljati toplu vodu. To je postala relativno cesta pojava na ovim prostorima i svi su je nekako progutali, samo je u Sarajevu treba bojkotovati? Doduse, svakako vec imamo brutalne kolektive u svim sportovima, sta ce nam jos jedan abaligas... :stop:

Pametnomdosta
Kontakt:

Post Postao/la Pametnomdosta » 19 maj 2025, 22:55

Kad bi pažljivo čitao napisano skontao bi da se sprdam za rodjaka ali... Eto izmišljam ja toplu vodu, znaju ljudi što prate košarku da je fuzija i zamrznuti računi... ovo nije vidjelo fuzije ali...
Ne pljujem nikoga već konstatujem da se klub takmiči pod lažnim imenom jer sam ja simpatizer i navijač KK Bosne a ne KK Royala.
Zadnja izmjena: Pametnomdosta, dana/u 19 maj 2025, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 19 maj 2025, 23:05

Ja kad sam pisao da Igokea ima budzet oko 10 miliona KM, vi ste se smijali.

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 19 maj 2025, 23:13

19 maj 2025, 22:55
Kad bi pažljivo čitao napisano skontao bi da se sprdam za rodjaka ali... Eto izmišljam ja toplu vodu, znaju ljudi što prate košarku da je fuzija i zamrznuti računi... ovo nije vidjelo fuzije ali...
Ne pljujem nikoga već konstatujem da se klub takmiči pod lažnim imenom jer sam ja simpatizer i navijač KK Bosne a ne KK Royala.
Znam da si bio sarkastican, ali ja svejedno nastavljam istu pricu jer znam da neko nece napraviti racun na forumu kad se okupila juniorska reprezentacija i pisati iskljucivo na toj temi, osim ako nema nekog svog unutra.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 19 maj 2025, 23:21

Odličan intervju Barbarića, baš ozbiljan mangup. Ako nismo u stanju "nabaviti" ovaj novac, onda ne znam. I taj Dino Konaković, kakav god bio valjda voli Bosnu, čovječe uradi šta god možeš i šta je do tebe da osiguraš ozbiljan novac za klub.

Iskreno tu je i Mirvić, mogao bi i on uletiti sa nekim novcem.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Adnan33
Kontakt:

Post Postao/la Adnan33 » 19 maj 2025, 23:30

Čovjek kaže ja lično na stol stavljam svojih 500.000KM za budžet :shock: Nemam riječi zaista, ako to nije ljubav i želja za uspjehom onda stvarno ne znam šta je. Vjerujem da će budžet biti ozbiljan i da će biti dobre podrške ali moja projekcija je 5.000.000KM.

Pametnomdosta
Kontakt:

Post Postao/la Pametnomdosta » 19 maj 2025, 23:55

Ghuraba je napisao/la:
19 maj 2025, 23:13
Znam da si bio sarkastican, ali ja svejedno nastavljam istu pricu jer znam da neko nece napraviti racun na forumu kad se okupila juniorska reprezentacija i pisati iskljucivo na toj temi, osim ako nema nekog svog unutra.
Je li to po tebi loše, jesam li koga uvrijedio, da li su teme nečiji ekskluzivitet? Imao sam drugove u repki i branio ih od pljuvanja i bolesno ljubomornih komentara. Na kraju druže moja je stvar gdje, kada, kako i na koju temu cu dati svoj komentar.
Oko Bosne sam dr., znam sve i moj cilj je upoznati ljude ali ako im to ne odgovara šta da se radi,do njih je. Možda sam u 60 subjekata kojima je KK Bosna ostala dužna mnogo para a ne mogu naplatiti novac jer je račun od KK Royala.
60 subjekata potražuje 9 milona od KK Bosne a igrači normalno primaju platu po 8-9 hiljada eura, kako druže.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 20 maj 2025, 00:07

Fin interviju Dubravka stvarno, cesto ovako kad gledamo nase sportske radnike u nekim emisijama i slicno zapitas se jel taj covjek uopste zna ista o sportu.Kod Dubravka to nije tako.Bacio je i fin pritisak i na vladu i na privatnike

btw zar se nije prije par mjeseci James Feldine spominjao kao novi igrac Bosne :mrgreen:

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 20 maj 2025, 00:09

Barbarić je ozbiljan mangup! Svaka čast!

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 20 maj 2025, 00:16

Ako me neko može ispraviti slobodno, da li je istina da Dubravko i ostatak uprave moraju za nekih mjesec dana odlučiti da će Bosna nastupiti u ABA Ligi ili je to bio pritisak na vlasti da što prije krenu ulagat u Bosnu?

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 20 maj 2025, 01:00

19 maj 2025, 23:55
Ghuraba je napisao/la:
19 maj 2025, 23:13
Je li to po tebi loše, jesam li koga uvrijedio, da li su teme nečiji ekskluzivitet? Imao sam drugove u repki i branio ih od pljuvanja i bolesno ljubomornih komentara. Na kraju druže moja je stvar gdje, kada, kako i na koju temu cu dati svoj komentar.
Oko Bosne sam dr., znam sve i moj cilj je upoznati ljude ali ako im to ne odgovara šta da se radi,do njih je. Možda sam u 60 subjekata kojima je KK Bosna ostala dužna mnogo para a ne mogu naplatiti novac jer je račun od KK Royala.
60 subjekata potražuje 9 milona od KK Bosne a igrači normalno primaju platu po 8-9 hiljada eura, kako druže.
Znamo mi, druze, da je nasa KK Bosna rahmetli al' pusti nas da tipkamo kao da nije ... malo da uzivamo svi dok Dubravku ne dojadi ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.