Ama pored Mravca ti bi Rahimića na štoperabrzi21 je napisao/la:Nije nemoguće ni to, da Rahimić odigra na stopreskoj poziciji, a Zahirović pored Mede. Da se kombinirati.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ama pored Mravca ti bi Rahimića na štoperabrzi21 je napisao/la:Nije nemoguće ni to, da Rahimić odigra na stopreskoj poziciji, a Zahirović pored Mede. Da se kombinirati.
Jest za njega Terry,ali "bh.Terry" prvi mec baraza ne moze igrati zbog parnog kartona,tako da je Mravac blizu pocetnih jedanaest.QUARESMA 18<<< je napisao/la:vi bi mravca u prvom timu? pa jeste li vi normalni, za njega je pandza je John Terry
ova formacija protiv francuske je vise nego odlicna, svaka cast Papetu
Inače Mravac je igračina.Nimla_RZ je napisao/la:Ama pored Mravca ti bi Rahimića na štoperabrzi21 je napisao/la:Nije nemoguće ni to, da Rahimić odigra na stopreskoj poziciji, a Zahirović pored Mede. Da se kombinirati.
Druze, podcjenujes Ogija Vranjesa... Ako dobijemo Portugal, ja bih pustio Vranjesa kao bulldoga na one manekenke da se vise ne usude driblati...ultrasstyle_tz je napisao/la:Lulic desno, Jahic i Spahic stoperi, Salihovic lijevo, ispred Rahimic,Zahirovic, Medunjanin, Pjanic, Misimovic, i naprijed Dzeko. Eventualno od protivnika Vedo unutra a Zahirovic na klupu.
sad nam Jahic treba kao oci u glavi, nemamo ni desnog beka, on jedini to moze odigrati na pravi nacin na ovom nivou, da ne govorim za prvu tekmu gdje nam fali cijela odbrana. Mozda treba cak razmisliti i o Nadarevicu, kakav Vranjes, Mravac ili Maletic to moze ako hocemo da ispadnemo.
Jahic obavezno i Nadarevic vjerovatno, ima iskustva u ovakvim utakmicama.
Da!brzi21 je napisao/la:Inače Mravac je igračina.Nimla_RZ je napisao/la:Ama pored Mravca ti bi Rahimića na štoperabrzi21 je napisao/la:Nije nemoguće ni to, da Rahimić odigra na stopreskoj poziciji, a Zahirović pored Mede. Da se kombinirati.
Pa tada uopste nisi imao Lulica,tako da je Salihovic silom prilika morao ici skroz u napad.Jos ona Cirina taktika 3 5 2 sta drugo uraditi.Ovo je sad skroz drugacije.i na desnom beku Vranjes mora biti jer smo oslabljeni bez Papca i Pandze a Vranjes je puno jaci u defanzivi od Jahica.Dylan Dog je napisao/la:Jest da nemamo bolje za baraz,al Salihovic na lijevom beku je zabrinjavajuca opcija,recimo i protiv Spanije i Portugala kada je igrao tu poziciju se desilo da nakon sto on ode skroz u napad protivnik probije praznu lijevu stranu i postigne gol..BH Patriot je napisao/la:Idealna odbrana za baraža po mojoj procjeni :
Jahić---Spahić---Nadarević---Salihović
Al sta ces,nema bolje
Bolje da nijeseven je napisao/la:jel počelo izvlačenje
Sto ga ovde pozivas posalji mu mail i dogovori s njim pa nek ti ga trpađaka city je napisao/la:Trpaj Cristiano ko nikad do sada :DDD
Kakav je osjećaj poslije Slovenije ?đaka city je napisao/la:Trpaj Cristiano ko nikad do sada :DDD
Da nije igrao rukomet protiv Albanije kosto jest, mi bi mozda biti na Euru. E moj Adnanegruezi je napisao/la:jeli se bicakcic oporavio...ao uspije odigrati koju tekmu za sttutgart onda njega treba stavit...kakav mravac ljudi sta je vama taj lik je najveci antitalenat jos od dusana kerkeza...
Jest vala. Eh kad smo već kod toga, odgovori mi na 3 pitanja:vendeta87 je napisao/la:@ Monolog vidim da si zatvori otemu koju sa ja postavio o Miroslavu stevanovicu i nemoj se ljutiti al ja mislim da se ovdje radi o diskiminaciji Srba na ovom forumu ali i u repci. I ako cemo posteno ovaj momak da je neki Andana ili Muhamed bi do sada vec ima desetak nastupa u A reprezentaciji, ja ti to garantujem. Igra stvarno odlicno a na njegovoj poziciji i nemamo pravih alterantiva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.