Džeko izgleda da je inat proradio...grize vidi se
a Spaleti je baš jaran ispao
samo da ne izgube.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Ajde trolu dosadni **** višeChinaglia je napisao/la:budimo realni, zabijao je i Libor Kozak u Laziju s vremena na vrijeme
Pusti raju da se radujeChinaglia je napisao/la:gledaj malenih Bošnja, zabije covjek jedan gol u veli vakta, u drzavi narodno veselje
+1000BosnaSTL je napisao/la:Mene strah kad Edin zavrsi karijeru koga cemo onda pratiti ovako intenzivno .Pratimo mi sve nase igrace al jedan je Dijamant .Njegov put od Kloca do heroja I ponosa nase zemlje bio tezak al je uvijek prevaziso sve I pobjedio na kraju .Sjecam se titule sa Wolsburgom I nase zastave a kad je uzeo Premier ligu srce mi je bilo vece od Amerike I golovi protiv Grcke,Belgije ,Francuske na Parku princeva uslo je u legnedu .Dugo ti nama pozivio DIjamantu dugo .
Kako trazi ovuda, vrti se..ja bih izlgleda reakao da je to nesto obratno.Alipasino je napisao/la:Eto nek si ti realan.Zabijes li ti sta u zivotu.
Mora potrčati i znojiti se kada mu Bursaspor visi nad glavomSheyi je napisao/la:Odmah nema vozdrica, krmpoticha, chinaglija, a da li je ono fulio...![]()
Apsolutno. Nekako se to sve, naoko, suptilno dešava. Volim Edina ništa manje niti više od Vedada (Vedo mi je čak bliži zbog njegovog karaktera), Bešića i ostalih, ali se uvijek prvo pobrinem da pogledam njega, ili bar rezultate iz njegovih utakmica, pa dalje. On je jednostavno najveći ambasador ove države kad je sport (pa i šta god drugo) u pitanju. Kad bi sutra otišao u bilo koju zemlju na svijetu, mislim da se ništa manje ta liga i klub ne bi pratili nego sad. Za njim ide ogromna armija i on će u ovoj zemlji uvijek biti poseban.Manuel je napisao/la:+1000BosnaSTL je napisao/la:Mene strah kad Edin zavrsi karijeru koga cemo onda pratiti ovako intenzivno .Pratimo mi sve nase igrace al jedan je Dijamant .Njegov put od Kloca do heroja I ponosa nase zemlje bio tezak al je uvijek prevaziso sve I pobjedio na kraju .Sjecam se titule sa Wolsburgom I nase zastave a kad je uzeo Premier ligu srce mi je bilo vece od Amerike I golovi protiv Grcke,Belgije ,Francuske na Parku princeva uslo je u legnedu .Dugo ti nama pozivio DIjamantu dugo .
baglama je napisao/la:znaci Dzekson presisao Mandzinih 6 golova
ali kad citas ustaske medije, stices dojam da Panjdzi ne gine zlatna loptaono...grize frajer...ko negredo