Moram te ispraviti ,ispred smo Zrinjskog za nekih 10-ak gledateljaBeduin je napisao/la:U 6 utakmica na Tusnju imamo prosjek od nekih 2.466 ljudi, a ukupno do sad na Tusnju je bilo cca 14.800. Treba uzeti u obzir da su nam vecinom dolazili slabiji i neatraktivni protivnici, a tek protiv Zrinjskog i Celika bismo mogli popraviti ovaj prosjek, trenutno smo u ovom segmentu na 4 mjestu lige, iza Zelje (izvukao ih samo derbi sa Sarajevom), Sarajeva i Zrinjskog.
Prosle godine smo imali neki prosjek od 2253 gledaoca, dakle ove sezone mozemo i moramo daleko bolje.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Opet vi o posjeti. ....znaci morat cemo opet
1.ulaznica 10 km...jedna od najskupljih u sirotinjskoj drzavi Bosni i Hercegovini
2.neatraktivni protivnici. ...rudar, borac, vitez, travnik, olimpic, velez...ne zna se koji je neatraktivniji protivnik. ...vidjet cemo kolko ce bit na sirokom, celiku, selji, sarajevu I zrinji
3.tv prenosi....pogledati tacku 2 i jos na to dodati tv prenos...a prenosio se borac, velez i olimpik
po meni je posjeta ODLICNA s obzirom na okolnosti. ..izbacite sarajevski derbi I vidjet ce te da imamo najbolju posjetu lige ili je to u 5 deka sa pitarima. ...evo protiv zrinje ce bit oko 5 milja, mozda i jace. ..al 1000 %.....
1.ulaznica 10 km...jedna od najskupljih u sirotinjskoj drzavi Bosni i Hercegovini
2.neatraktivni protivnici. ...rudar, borac, vitez, travnik, olimpic, velez...ne zna se koji je neatraktivniji protivnik. ...vidjet cemo kolko ce bit na sirokom, celiku, selji, sarajevu I zrinji
3.tv prenosi....pogledati tacku 2 i jos na to dodati tv prenos...a prenosio se borac, velez i olimpik
po meni je posjeta ODLICNA s obzirom na okolnosti. ..izbacite sarajevski derbi I vidjet ce te da imamo najbolju posjetu lige ili je to u 5 deka sa pitarima. ...evo protiv zrinje ce bit oko 5 milja, mozda i jace. ..al 1000 %.....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
HvalaemirzlaTu je napisao/la:01.11.2015 u 13:00hulehule je napisao/la:Kada je utakmica u SA i u koliko sati ?
- MysticAladin
- Kontakt:
Protiv Zrinje dolazim i ja...maksuz iz Sa da gledam Slobodu. U nedjelju idemo na Koševo, dva-tri jarana i ja, moramo se infiltrirat među pitare
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
- Beduin
- Kontakt:
Ja sam onako informativno stavio statistiku, ne omalovazavajuci ovogodisnju posjetu. Ali neka imamo i ove brojke i uporedjujemo ih sa proteklim.
Protiv Zrinje i kod mene otac ide sa nekim jaranima, natjerao sam ga, posto obicno idemo obojica zajedno a sad posto mene nema, njemu nije cejf nesto, a i obaveze, posao, iscrpi se...
Protiv Zrinje i kod mene otac ide sa nekim jaranima, natjerao sam ga, posto obicno idemo obojica zajedno a sad posto mene nema, njemu nije cejf nesto, a i obaveze, posao, iscrpi se...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Da ne letite malo previse pred gostovanje na Kosevu gdje niko od vas ne pamti pobjedu i jos plus protiv ekipe koja je sampion.Ne kazem da niste kvalitetni i da nemate svoje sanse ali previse se omalovazava Sarajevo tacno je da su nam igraci pizde ali kad imaju svoj dan bez puno problema rijese ekipe kao sto je Sloboda jos ako dodjete da se nadigravate sigurno necete dobro proci.Sansa Slobode je u nekom bunkeru i cekanju kontri uostalom kao sto ste uvjek i igrali na strani,svaka napadacka formacija bi bila saomoubistvo.
soe je napisao/la:Da ne letite malo previse pred gostovanje na Kosevu gdje niko od vas ne pamti pobjedu i jos plus protiv ekipe koja je sampion.Ne kazem da niste kvalitetni i da nemate svoje sanse ali previse se omalovazava Sarajevo tacno je da su nam igraci pizde ali kad imaju svoj dan bez puno problema rijese ekipe kao sto je Sloboda jos ako dodjete da se nadigravate sigurno necete dobro proci.Sansa Slobode je u nekom bunkeru i cekanju kontri uostalom kao sto ste uvjek i igrali na strani,svaka napadacka formacija bi bila saomoubistvo.
Hajde idi lezi spavaj, ako ti vidis ovdje omalovazavanje i slicno tako . Nisi se ti dobro naspavao 100 %
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
soe je napisao/la:Da ne letite malo previse pred gostovanje na Kosevu gdje niko od vas ne pamti pobjedu i jos plus protiv ekipe koja je sampion.Ne kazem da niste kvalitetni i da nemate svoje sanse ali previse se omalovazava Sarajevo tacno je da su nam igraci pizde ali kad imaju svoj dan bez puno problema rijese ekipe kao sto je Sloboda jos ako dodjete da se nadigravate sigurno necete dobro proci.Sansa Slobode je u nekom bunkeru i cekanju kontri uostalom kao sto ste uvjek i igrali na strani,svaka napadacka formacija bi bila saomoubistvo.
Sloboda Tuzla
Nadji mi utakmicu gdje je sloboda igrala klasicni Bunker u zadnjih godinu dana.soe je napisao/la:Da ne letite malo previse pred gostovanje na Kosevu gdje niko od vas ne pamti pobjedu i jos plus protiv ekipe koja je sampion.Ne kazem da niste kvalitetni i da nemate svoje sanse ali previse se omalovazava Sarajevo tacno je da su nam igraci pizde ali kad imaju svoj dan bez puno problema rijese ekipe kao sto je Sloboda jos ako dodjete da se nadigravate sigurno necete dobro proci.Sansa Slobode je u nekom bunkeru i cekanju kontri uostalom kao sto ste uvjek i igrali na strani,svaka napadacka formacija bi bila saomoubistvo.
Niko ne omalovazava Sarajevo.stavise vama se ukazuje i previse postovanja.
14 utakmica Bez poraza,daje nam pravo da se i na kosevu nadamo bodovima.ako ovo ako ono.
Da su ovo,imaju svoj dan...KO kaze da cete ga imati u nedelju,ili obratno...
Komentar ti je bezveze drug,obje ekipe se nadaju bodovima,i obje opravdano...KO CE biti bolji,vidicemo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Najžalosnije je što ćemo ih obrukat' u po' Sarajeva. Živi bili pa vidjeli.TaRgEt_ je napisao/la:soe je napisao/la:Da ne letite malo previse pred gostovanje na Kosevu gdje niko od vas ne pamti pobjedu i jos plus protiv ekipe koja je sampion.Ne kazem da niste kvalitetni i da nemate svoje sanse ali previse se omalovazava Sarajevo tacno je da su nam igraci pizde ali kad imaju svoj dan bez puno problema rijese ekipe kao sto je Sloboda jos ako dodjete da se nadigravate sigurno necete dobro proci.Sansa Slobode je u nekom bunkeru i cekanju kontri uostalom kao sto ste uvjek i igrali na strani,svaka napadacka formacija bi bila saomoubistvo.
Hajde idi lezi spavaj, ako ti vidis ovdje omalovazavanje i slicno tako . Nisi se ti dobro naspavao 100 %
Ako iko omalovazava,to si ti!!!Cuj,rijese ekipu kao sto je Sloboda!!!Navedi mi,gdje ste to vi bolji od nas trenutno.Igraci cvrsto stoje na zemlji,dobro znas da to Husref dobro radi.Mi smo prvi druze i imamo kontinuitet od 14 ne izgubljenih utakmica i sta jos treba da se desi da se mi ne nadamo punom plijenu na Kosevu???soe je napisao/la:Da ne letite malo previse pred gostovanje na Kosevu gdje niko od vas ne pamti pobjedu i jos plus protiv ekipe koja je sampion.Ne kazem da niste kvalitetni i da nemate svoje sanse ali previse se omalovazava Sarajevo tacno je da su nam igraci pizde ali kad imaju svoj dan bez puno problema rijese ekipe kao sto je Sloboda jos ako dodjete da se nadigravate sigurno necete dobro proci.Sansa Slobode je u nekom bunkeru i cekanju kontri uostalom kao sto ste uvjek i igrali na strani,svaka napadacka formacija bi bila saomoubistvo.
Navedi mi jednu vasu prednost osim domaceg terena?!
Niko ovde ne omalovazava Sarajevo,vase igre nam daju zapravo da se nadamo pobjedu,ne vidim
nikakvo omalovazavanje
Zadnja izmjena: emirzlaTu, dana/u 25 okt 2015, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Vidjeli smo da ste primili tricak i jos dobro prosli,ali to je nebitno ja i prizeljkujem da igrate napadacki to najvise i odgovara nasim balerinama.fukaratz je napisao/la:soe je napisao/la:Da ne letite malo previse pred gostovanje na Kosevu gdje niko od vas ne pamti pobjedu i jos plus protiv ekipe koja je sampion.Ne kazem da niste kvalitetni i da nemate svoje sanse ali previse se omalovazava Sarajevo tacno je da su nam igraci pizde ali kad imaju svoj dan bez puno problema rijese ekipe kao sto je Sloboda jos ako dodjete da se nadigravate sigurno necete dobro proci.Sansa Slobode je u nekom bunkeru i cekanju kontri uostalom kao sto ste uvjek i igrali na strani,svaka napadacka formacija bi bila saomoubistvo.![]()
![]()
mi vec godinu dana ne igramo bunker
a vidjeli smo sve prosle sezone kad smo bez pola ekipe otisli na kosevo i pod rucnom igrali
nego pitar ne pisi na ovoj temi i svoj ti poso
Igraci ce nam biti odmorni, cak i ovi sto su igrali protiv Travnika nisu se puno istrosili. Stisnut ih presingom kao zeljo i Mladost i imamo velike sanse za 3 boda. Najbolji igraci su im Delac(povreda), Stepanov(suspenzija), i Benko(u nikad goroj formi otkako je dosao).
Mislim da ne trebamo igrati previse ziheraski kao protiv zelje i SB, ali opet Musemic zna najbolje.
Mislim da ne trebamo igrati previse ziheraski kao protiv zelje i SB, ali opet Musemic zna najbolje.
Nad tobom sunce najljepše sja
koga ste bolan vi rijesili majke ti
koga da se plasimo? Benke? s 15 kila viska koji okean s mola ne moze pogoditi, plasimo se brace Bekica koji u Slobodi mjesta ne bi imali a kod vas igraju standardno, ili Radovca revolverasa
Duljevica koji ima svoj dan samo protiv Drine i Travnika
samo nesto pametujete a g.uzi vas ko gdje stigne
hajd sad odyebi s ove teme 
Sloboda Tuzla
De ba frajer kaze mi ponizavamo Sarajevo,a pise kako oni ekipe poput nas rjesavaju kada hoce.....nema nimalo postovanja cuj mi kada imamo svoj dan....
Druze sloboda bude li imala svoj dan,prepisace vas KO plitak potok
Druze sloboda bude li imala svoj dan,prepisace vas KO plitak potok
"Modra boja,na bijelome platnu,
Haj ba pustite vatale...
Samo hrabro,mentalni sklop da bude uredu(to su dokazali) i nemamo razloga da ne bude povoljan rezultat.
Iz 5,6 utakmica smo se vratili,to nam je velika prednost nad svima u ligi(ne znam da li je jos neko uspio to),kondicija,harmonija i vjerovatno ce bit dobra premija kao dodatni motiv
Samo hrabro,mentalni sklop da bude uredu(to su dokazali) i nemamo razloga da ne bude povoljan rezultat.
Iz 5,6 utakmica smo se vratili,to nam je velika prednost nad svima u ligi(ne znam da li je jos neko uspio to),kondicija,harmonija i vjerovatno ce bit dobra premija kao dodatni motiv
Druze,da bude fer i korektno sa svih strana.Prije svega bi volio odgledat dobar fudbal i da bude istinski sportski dogadjaj
Hvala na dobrodoslici
Hvala na dobrodoslici
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislim da je nasa najveca sansa protiv Sarajeva Jesic. On ce vjerovatno narediti ofanzivu. To nama najvise odgovara. Musemicu je to sasvim jasno i postavice igru u tom smjeru. Mogao bi se kladiti da dajemo prvi gol (ako bude golova), a onda je sve moguce. Ipak mislim da je Sarajevo umjereni favorit. Znaci slaba karika u Sarajevu je Jesic i Plakalo. Na tome se treba temeljiti igra.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
"I JEDINO NAM NA KOŠEVU PORAZ NE BI TEŠKO PAO".staragarda je napisao/la:ma dajjjjjjjjjjjjjj ba...mozes ti i bolje....cuj,dizemo sesarajlija je napisao/la:Vidite sve to stoji da ste u formi , nego citam dizete se ko da ste real brate dragi , bodovi ostaju na kosevu u to budite sigurni i pozdrav svim normalnim navijacima ovog kluba i dobro dosli ste na kosevo, vidimo se....mi ako koga respektujemo to je onda sarajevo i jedino na Kosevu nam poraz ne bi bas tesko pao....gdje ti pohvata da smo se digli,majke ti
...mada,moras priznat da niz od 14 utakmica bez poraza je respektabilan i za 1. ligu tunguzije
Ispeci pa reci brate mili, kakva je ovo tvrdnja ?
Svi porazi teko padaju.Neznam zašto govoriš o porazu.
I ko površno poznaje fudbal vidi da Sloboda ima jači tim od Sarajeva.
Ipak , u maniru poštovanja svakog rivala , mi kažimo da je neriješen rezultat najrealniji.
Ja volim FK Tuzla City
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma idemo se nadigravati vjerovatno pa sta bude bude. Sportski je boriti se. Prema Sarajevu respekt jer su trenutni prvaci ali to ne znaci da se treba plasiti. A i igraci to znaju, harmonija i moral u timu su u vrhuncu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.