AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Fantasista
- Kontakt:
Re: AC Milan
Koju godinu uzastopno Lazio već ide u LŠ-a 
lazio napreduje, milan nazaduje, to je sva poenta... x puta sam rekao, milan je zavrsio na smetljistu istorije
X puta si ispao moron 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
"ko tebe faktima, ti njega uvredom" - stara narodna izreka!
Nemojte Chingija nekad i sam ne zna jel pos'o il' je dos'o, al nije los 
Dajte Hameza! 
To bi bilo perverzno, da se uzme i Correa i Hamez.
To bi bilo perverzno, da se uzme i Correa i Hamez.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sta ovaj super agent ide naokolo i nudi Hamu kome stigne 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
U Milan sigurno neće, ovo je jedna od onih stvari koje zvuče predobro da bi bilo istinito i u 99% slučajeva stvarno ispadne tako. 
Nije da nije izvodivo i moguće, ali više mi se čini da su ovo neke Mendesove igrice.
Ali eto, možemo maštati dok ne potpišemo Praeta. Ajde, makar se Veretuta izbjegla.
Nije da nije izvodivo i moguće, ali više mi se čini da su ovo neke Mendesove igrice.
Ali eto, možemo maštati dok ne potpišemo Praeta. Ajde, makar se Veretuta izbjegla.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Što bi rek'o naš @muxa, više volim kada se povezujemo sa igračima poput Praeta nego sa Jamesom i sličnim, nema logike 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
celikmilan
- Kontakt:
Mendes polako gubi svoje moći. Ne može da proda ni Jamesa ni Silvu.
Vjerujem da se sam James puno pita oko svog transfera, sigurno da ni on ne želi ići svugdje nego isključivo u top klubove, a postavlja se pitanje da li je on trenutno potreban ijednom takvom klubu, pa zato sada i ganjaju klubove koji su level ispod i u koje spada i Milan.
Mada opet sa druge strane, mislim da on ima i boljih opcija od Milana, npr. United ili Napoli, to su klubovi koji su u ovom momentu na ovaj ili na onaj način atraktivniji izbor od Milana, a realno je da bi oni željeli takvog igrača i to da im bude jedan od glavnih na terenu, što James vjerovatno i hoće.
Mada opet sa druge strane, mislim da on ima i boljih opcija od Milana, npr. United ili Napoli, to su klubovi koji su u ovom momentu na ovaj ili na onaj način atraktivniji izbor od Milana, a realno je da bi oni željeli takvog igrača i to da im bude jedan od glavnih na terenu, što James vjerovatno i hoće.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
Ako bi Coreu dovodili kao AMF, onda bih radije njega nego Jamesa. Brzi je, eksplozivniji i vise bi pomagao odbrani. A ukoliko misle Coreu (Depay ipak ostaje samo nas san) kao SS, onda se ne bih bunio ni obojica da dodju. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nemojte se začuditi ako James završi u Milanu. Jer nije slučajno da on radi na transferu Cutronea u Wolwse.. Te Silvin transfer također. James bi mogao biti igrač kojeg bi Mendes doveo u Milan zbog dobrih odnosa sa Bobanom i Maldinijem. A tu su i bonusi za njegove usluge.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Fakat ode Cutrone u Wolverh, ako će on bit tamo sretniji i više igrat nek mu je sretno
Šta je sa transferom Corree? Jel ima veze eventualni transfer Jamesa?
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Pa Atletico i prodaje Correu da bi doveo Jamesa ili Eriksena tako da sumnjam da ce Milan obojicu dovest.muha milanez je napisao/la:Fakat ode Cutrone u Wolverh, ako će on bit tamo sretniji i više igrat nek mu je sretno![]()
-
gambler1899
- Kontakt:
Ako se i cutrone i silva prodaju ko ce nam biti treci napadac tj onaj sa klupe (Borini?) i to pod uslovom da dodje Correa, a ako nas i on ispali fale onda 2 napadaca i bas zato mislim da ce otici ili Silva ili Cutrone a nikako obojica... James bi nam dobro dosao ali sve je do toga koliko novca imamo na raspolaganju (prodajom par igraca.mogli bi se.pokriti ovi transferi ali veliki problem je nezainteresovanost za nase igrace).Romagnoli13 je napisao/la:Nemojte se začuditi ako James završi u Milanu. Jer nije slučajno da on radi na transferu Cutronea u Wolwse.. Te Silvin transfer također. James bi mogao biti igrač kojeg bi Mendes doveo u Milan zbog dobrih odnosa sa Bobanom i Maldinijem. A tu su i bonusi za njegove usluge.
P.s. ne smijemo zaboraviti da nam treba i stoper.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Šta se dešava sa Caldarom? Da li se još uvijek bori sa povredom ili?
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- Romagnoli13
- Kontakt:
Correa je praktično igrač Milana, i to nema veze sa prodajom Silve, potpuno neovisni transferi. Mislim da bi Cholo više volio Eriksena nego Jamesa. Ali ostaje da vidimo.soe je napisao/la:Pa Atletico i prodaje Correu da bi doveo Jamesa ili Eriksena tako da sumnjam da ce Milan obojicu dovest.muha milanez je napisao/la:Fakat ode Cutrone u Wolverh, ako će on bit tamo sretniji i više igrat nek mu je sretno![]()
Milan ne prodaje slučajno Cutronea, Susa i Silvu. Tih 70-80M od njih neće ostati u kasi, već idu na druge igrače. James, Depay, Modrić, to su imena koja se spominju. I svi su dostupni.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Koliko sam čitao prije 2-3 sedmice, Caldara će biti spreman potpuno početkom oktobra. Onda dok uhvati formu i takmičarski ritam, od njega ništa do drugog dijela sezone. Zato Milan i traži jednog stopera za svaki slučaj.IlPrincipino je napisao/la:Šta se dešava sa Caldarom? Da li se još uvijek bori sa povredom ili?
Ne kontam ovu logiku da se prodaju obojica rezervnih napadača, pa s kime oni misle igrati ako se neko povrijedi? Pored Samua i Borinija koji su suvišni u ovoj formaciji, oni prodaju njega.
Ako će se prodavati radi finansiranja drugih igrača, onda prodaješ one lošije, koji su viška ili one koji nemaju mjesta u ovoj formaciji (a ima ih dosta takvih), a ne one koji će ustvari biti korisni za rotacije.
I to za 16 miliona...
a eno čitam da je Newcastle platio 44 miliona za nekog tipa za koga nikad nisam ni čuo.
Doduše ja još ne vjerujem u ovu vijest jer italijanski mediji nisu pisali ništa, osim da mu se ne sviđa ideja prelaska u Wolvse. Pa on će i tamo biti rezerva Raulu i Joti, ne znam šta mu to mjenja stvar.
Ako će se prodavati radi finansiranja drugih igrača, onda prodaješ one lošije, koji su viška ili one koji nemaju mjesta u ovoj formaciji (a ima ih dosta takvih), a ne one koji će ustvari biti korisni za rotacije.
I to za 16 miliona...
Doduše ja još ne vjerujem u ovu vijest jer italijanski mediji nisu pisali ništa, osim da mu se ne sviđa ideja prelaska u Wolvse. Pa on će i tamo biti rezerva Raulu i Joti, ne znam šta mu to mjenja stvar.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.