Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa Sabljini igraci su gadjali publiku na zapadu bakljama i stolicama, golman razbio nos covjeku koji travu i to sve zbog pobjede Celika koja im je uzela Evropu.Valjda smo se trebali skloniti.
I nisu uvijek bili trofejniji i uspjesniji, mi smo bili uspjesniji do ujedinjenja liga, sada jesu i to niko ne spori.
I nisu uvijek bili trofejniji i uspjesniji, mi smo bili uspjesniji do ujedinjenja liga, sada jesu i to niko ne spori.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Treba smirit relacije, slazem se. danas je isto bilo belaja po gradu pred mojim ocima.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Tristan
- Kontakt:
Da se ne kurcimo... nije to nas stil. A nisu toliko ni bitne te tabele u mladjim kategorijama.ZaNjuBoriSe je napisao/la:FK BORAC:
Pioniri 1 na tabeli.
Kadeti 1 na tabeli
Juniori aktuelni prvaci BiH
Seniori 1 na tabeli
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- Osttribine
- Kontakt:
Sta je sad tema ko vise zapinje ili neprimjereni gestovi igraca, nakon sto je prica o tradiciji ispuhala 
Slaba posjeta i jednih i drugih danas, razocarao sam se ulaskom na stadion i vidjevsi jug kako izgleda, a najavljen kao nekakav veliki povratak, a i nas nikad manje u Zenici. Zasluzena nasa pobjeda, da onaj vas golman nije onako raspolozen moglo je biti i ubjedljivije, mada ovo se realno i moglo ocekivati protiv ekipe kakvu Celik trenutno ima.
Slaba posjeta i jednih i drugih danas, razocarao sam se ulaskom na stadion i vidjevsi jug kako izgleda, a najavljen kao nekakav veliki povratak, a i nas nikad manje u Zenici. Zasluzena nasa pobjeda, da onaj vas golman nije onako raspolozen moglo je biti i ubjedljivije, mada ovo se realno i moglo ocekivati protiv ekipe kakvu Celik trenutno ima.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ma nas dragi Bog ne moze smiriti. Takav smo mi napaceni i nakaradni mentalitet da to nigdje nema! Da tome nije tako davno bi sredili stanje u drzavu ali nismo u stanju! Bitno je biti lokalni serif i to nan je vrhunaca dosega!BadrHari je napisao/la:Treba smirit relacije, slazem se. danas je isto bilo belaja po gradu pred mojim ocima.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Kad vam juniori igraju Ligu prvaka?ZaNjuBoriSe je napisao/la:FK BORAC:
Pioniri 1 na tabeli.
Kadeti 1 na tabeli
Seniori 1 na tabeli
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
ima li gdje snimak pregleda 2. kola ako nema planirali ko postaviti?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Svaka cast ljudi,stali ste na noge,ali nema potrebe za ovakvim statistikama nakon 2 kola,posebno ako se uzme u obzir da ste igrali sa GOŠK-om koji ce se vjerojatno boriti za opstanak,a o kvaliteti njihovog omladinskog pogona je suvisno govoritiZaNjuBoriSe je napisao/la:FK BORAC:
Pioniri 1 na tabeli.
Kadeti 1 na tabeli
Seniori 1 na tabeli
- tutankamon1905
- Kontakt:
Al kaze kralj dobili ste celika 11:0 nema smisla to racunat, nije mjerilo..al nama tamo racunaj pionire protiv kvalitetnog mladog pogona goska, 9:0
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta receavenija je napisao/la:Pa Sabljini igraci su gadjali publiku na zapadu bakljama i stolicama, golman razbio nos covjeku koji travu i to sve zbog pobjede Celika koja im je uzela Evropu.Valjda smo se trebali skloniti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To izgleda kako kome odgovara se racunatutankamon1905 je napisao/la:Al kaze kralj dobili ste celika 11:0 nema smisla to racunat, nije mjerilo..al nama tamo racunaj pionire protiv kvalitetnog mladog pogona goska, 9:0
zar su borcevi juniori uopste igrali premijer ligu prosle godine?SemirSema je napisao/la:Kad vam juniori igraju Ligu prvaka?ZaNjuBoriSe je napisao/la:FK BORAC:
Pioniri 1 na tabeli.
Kadeti 1 na tabeli
Seniori 1 na tabeli
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Momak je iz Tuzle, a naši odnosi su dobro poznati. Plus što je momak kulturan i fin. Ne opravdavam ga i to što je uradio, al za ovo je morao dobiti neke provokacije.Addict je napisao/la:Je li ono Rahmanovic trci poslije gola prema zapadu i yebe matere?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Pratim ligu 20 godina ali nisam do sad gledao losiju ekipu i da nema ni jednog profesionalca u ekipi od Celika. Ljudima se odbija lopta po 3m tokom primanja. Jos kad stoper-napadac izbli loptu glavom tokom jednog napada to je vrhunac bio. Navikao covjek da izbija a ovi ga u napad ubacili. Gosk i Celik druga liga. Sad ce im Siroki dati 5 golova.
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
nzm šta vi mislite ali je žalosno da igrači koji odskaču po kvalitetu u našoj ligi završavaju po drugim, trećim ligama (Stevanović, Duljević)
zašto onda uopšte pratiti ovu ligu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lendrić kao ubjedljivo najbolji strijelac lige otisao isto tako u drugu francuske.. jadnoFoSte95 je napisao/la:nzm šta vi mislite ali je žalosno da igrači koji odskaču po kvalitetu u našoj ligi završavaju po drugim, trećim ligama (Stevanović, Duljević)![]()
![]()
znam da sam još jednog htio napisatiMortemHz je napisao/la:Lendrić kao ubjedljivo najbolji strijelac lige otisao isto tako u drugu francuske.. jadnoFoSte95 je napisao/la:nzm šta vi mislite ali je žalosno da igrači koji odskaču po kvalitetu u našoj ligi završavaju po drugim, trećim ligama (Stevanović, Duljević)![]()
![]()
i onda čujev ove levate kada kažu znamo mi da je to jak tim, jes ali qurca
kako komentarišete promjene u emisiji posvećenoj Premijer ligi na BHT
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Zasto je jadno? Napravili su odlicne izbore. Bolje nego da su otisli u nekakve sporove, i ikose nidje veze osrednje klubove u smijesnim ligama. Sto se tice stevanovica sobzirom na godine i njegov pad u karijeri nije moglo bolje.
UPRAVA NAPOLJE!
Da su s vama u subotu igrali, uzeli bi bod. Toliko ste vi slabi bili protiv Mladosti.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Pratim ligu 20 godina ali nisam do sad gledao losiju ekipu i da nema ni jednog profesionalca u ekipi od Celika. Ljudima se odbija lopta po 3m tokom primanja. Jos kad stoper-napadac izbli loptu glavom tokom jednog napada to je vrhunac bio. Navikao covjek da izbija a ovi ga u napad ubacili. Gosk i Celik druga liga. Sad ce im Siroki dati 5 golova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.