FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 26 okt 2015, 12:40

Beduin je napisao/la:Sta se imam buniti, ja sam kupio sezonsku jer mi je bila povoljna a ujedno i klubu pomogao. I djabe da pustaju do kraja sezone me briga, ja sam svoje odradio.
Ali logicno da svi zelimo pun stadion, dobru atmosferu, a ne pozoriste.
Nama bas lijepo u tom pozoristu, samo sto pozoriste treba urediti da lici na pozoriste, da ima sav ugodjaj pozorista, kafici, restorani, uredjeni toaleti itd.

Edit: Ti si kulturan momak, skontat ces, nesto kao "Dream theater". :)
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 26 okt 2015, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 26 okt 2015, 12:42

treba imati i na umu da ako se kao sto neko gore rece podigne cijena na derbiju 15 KM, ako je taj derbi na TV, aobicno jesu, tek tad ce malo ko doci na stadion.

Diskutabilna je ovo tema oko ulaznica, sta je bolje i kako, jer smo mi specificna drzava, a posebno smo mi Tuzlaci posebna mraka....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 26 okt 2015, 12:44

Karte ni slucajno spustati, ovako ostati uzivanje na Tusnju, nema patokara , nema oni sto piju, jedu grah iz flase, sto jebu majku hvala Bogu samo pravi i iskreni navijaci Slobode.

Nego jucer sam sjedio sa predsjednikom Zrinjskog kako covjek prica o nasem predsjedniku , kako smo dobili na imenu cak i jedan sponzor Zrinjskog se raspituje da bude i u Slobodi sponzor preko njega, a covjeku respket kakav gospodin strasno.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 okt 2015, 12:45

Imas onda i kuglanje u Mejdanu, bas je mirna atmosfera. Ja samo cekam da je preurede i bicu redovan, posto gotivim kuglanje... al ono fakat sam ozbiljan. :D
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 okt 2015, 12:50

Mortus je napisao/la:treba imati i na umu da ako se kao sto neko gore rece podigne cijena na derbiju 15 KM, ako je taj derbi na TV, aobicno jesu, tek tad ce malo ko doci na stadion.

Diskutabilna je ovo tema oko ulaznica, sta je bolje i kako, jer smo mi specificna drzava, a posebno smo mi Tuzlaci posebna mraka....
U Tuzli sto je skuplje to je bolje, tu ce ti odmah se naci ovi sto su "In"....samo marketing treba raditi da ubija u pojam.....nista preko noci ne ide, ljudi koji ovo rade sa Slobodom rade vise nego odlicno, znaju oni vise nego sto mi svi znamo kad se skupimo ovdje.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 okt 2015, 12:52

Beduin je napisao/la:Imas onda i kuglanje u Mejdanu, bas je mirna atmosfera. Ja samo cekam da je preurede i bicu redovan, posto gotivim kuglanje... al ono fakat sam ozbiljan. :D
Sto da ne, ako ti ljudi pruze ono sto zelis i da uzivas u tome.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 okt 2015, 13:48

bit ce polusezonske karte na pauzi pa neka gospoda izvoli kupiti :!: cijena karata nece biti smanjena i nema potrebe vise raspravljati ;)
Sloboda Tuzla

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 okt 2015, 13:55

Uz polusezonske bismo na proljece mogli imati najmanje 2. posjetu u ligi. Uz nastavak ovakve igre tad ocekujem 4,5-5 hiljada redovno na Tusnju, pogotovo sto nam dolaze gotovo svi jaci protivnici.

075 ❤

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 26 okt 2015, 14:44

Jedan komentar o kazni na stranici: "Nek' sad' ko je palio skupi 1000 i plati kaznu, nije puno". Odgovor: "A hoće l' oni brate se sjetiti smanjiti karte, u cilju da stadion i sjever bude pun! razumljivo da zbog sezonskih su povećali karte, sad je vrijeme da se vrate na staru cijenu ;)"
Šta se može zaključit' iz priloženog, pali se opet namjerno, jer mi nije jasno da nakon 1000 kazni zbog pirotehnike i dalje pale baklje i ostalo. Što se mene tiče ovakvi ne moraju nikad' doć' na stadion, ako se svaku utakmicu treba platit' kazna zbog je***e baklje, neka onda bude 3000 ljudi na stadionu, ali normalnih ljudi. Možemo mi i srati o OKK, ali su ljudi koliko-toliko napravili normalnu atmosferu i publika je raznovrsna. Ima i penzionera, mlađih, djevojaka. (Da se razumijemo ne favorizujem OKK niti bi ikad'. ;) ) Ne treba nam neko ko svjesno pravi štetu klubu. Hvala, doviđenja i prijatno. Ne vjerujem da će cijene karata ići dole. ;)

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 okt 2015, 14:54

jos jednom ponavljam Bajram je bio neposredno prije pocetka sezone, nema tog covjeka koji nije bio pun ko brod (islamske vjeroispovjesti) sve pare su popili, ispusili i usmrkali :!: sad nek gledaju na televiziji, sa zgrada na Slatini, sa Batve ili na istoku :!: vjerujte da je sezonska trebala imati paprenu cijenu ali su ljudi iz UG uspjeli smeksati Azmira pa je covjek dao za 50KM, iduce sezone ce i sezonska vjerovatno biti skuplja :kafa: a karte se ne smiju spustati jer kad dodje Zeljo, Rajvosa da gospoda sa kantona (sa defektom u glavi) plati punu cijenu karte i tako pomogne rad njima omrazenog tuzlanskog kluba :salut: za ostale ljubitelje slobode bit ce polusezonske.......
Sloboda Tuzla

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 okt 2015, 15:00

Kosarka je u Tuzli bila uvijek top sport, ako ne iznas fudbala onda je u skoro istom kosu. Ljudi su se zazelili kosarke, punog Mejdana, gromoglasne podrske, lijepih poteza, a sjetimo se nekad da je znalo biti oko 8k (ako se dobro sjecam), ja s ocem sjedim na stepenicama, ne moze se hodati nigdje, tako da kosarka u nasem gradu ima svoju publiku i uvijek ju je imala. Vecina njih se ne bave tim temama i pricama o gasenju Dite i osnivanju vjestackog kluba, vec zele kosarku kao sport u Tuzli, zato i imamo raznovrsnu publiku koja je i ranije bila tu. Pa u mene rodjak sa zenom i kcerkama na kosarci, a nikad u zivotu nije habera imao o sportu, ali marketing, prica o kosarci, clanci o dobroj atmosferi, stalno po gradu se namecu sa nekim promocijama, reklamama, ljude privuklo i vratilo u Mejdan i sta ces.
Sjecam se koliko smo puta direktno sa Tusnja znali ici u Mejdan i navijati, ludilo bilo. Sad nas grupa ne zeli ici u Mejdan zbog Berbe i srozavanja KK Sloboda Dita, bavimo se tim pricama i tako ce i biti za nas nekolicinu, ocito manjinu. Kako god, boli nas taki, nas FK lagano staje na noge, grabimo ka vrhu, krcimo taj put u Evropu, gdje su pare, gdje su sponzori, gdje su ulagaci, gdje je publika, a svako voli gledati klub u Evropskim utakmicama, tako da moramo biti strpljivi i sa posjetom i svime, a onda cemo ponosni gledati prepun Tusanj (nazalost, u pocetku ce to, mozda, biti Bilino Polje) i povratak velikog broja ljudi koji je nekad bio inventar na nasem stadionu. ABd.

075 ❤

MysticAladin
Kontakt:

Post Postao/la MysticAladin » 26 okt 2015, 15:13

Nije jednostavno studentu dat cenera, školarcu još teže...a upravo oni navijaju. Ne navija onaj od 40 godina, on sjedi na zapadu i samo govori sjedi, ne vidim!!! Bacio bih ga iste sekunde na onu ogradu, je.bala ga stolica. Mi u srednjoj bježali sa nastave kad Sloboda igra radnim danom...kad nemamo za karte, odemo iza stadiona, gore na brdo

Ne mora karta bit 5 KM, ali ne bi bilo loše da stave 7 KM u predprodaji, na dan utakmice 10...više bi raje došlo, svima je Tušanj blizu za kartu, a kad grupica od 4-5 momčića kupi karte, to je njima značajna ušteda...obrok ili koje piće

Ja nmg uzet sezonsku jer radim u Sa, nisam svaki vikend u Tz i meni nije ni problem dat cenera hvala Bogu, ali koliko će školaraca uzet sezonsku?! Odakle im pare?!
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 okt 2015, 15:15

MysticAladin je napisao/la:Nije jednostavno studentu dat cenera, školarcu još teže...a upravo oni navijaju. Ne navija onaj od 40 godina, on sjedi na zapadu i samo govori sjedi, ne vidim!!! Bacio bih ga iste sekunde na onu ogradu, je.bala ga stolica. Mi u srednjoj bježali sa nastave kad Sloboda igra radnim danom...kad nemamo za karte, odemo iza stadiona, gore na brdo

Ne mora karta bit 5 KM, ali ne bi bilo loše da stave 7 KM u predprodaji, na dan utakmice 10...više bi raje došlo, svima je Tušanj blizu za kartu, a kad grupica od 4-5 momčića kupi karte, to je njima značajna ušteda...obrok ili koje piće

Ja nmg uzet sezonsku jer radim u Sa, nisam svaki vikend u Tz i meni nije ni problem dat cenera hvala Bogu, ali koliko će školaraca uzet sezonsku?! Odakle im pare?!
skolarac koji navija placa kartu 4KM :!: ode na sjever i navija s fukarama ;)
Sloboda Tuzla

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 okt 2015, 15:32

ja sam to rekao zbog ove price o vecoj posjeti..cinjenica je da ljudima koji nisu fanatici Slobode je 10 KM puno, a u gradu nemamo 3-4000 fanatika Slobode, i ne znam kakav **** marketing da bacis nece ljudi dati 10 KM za tekmu...cak i Ciro kad je bio da je cener bilo protiv Jedinstva, ne bi imao vise od 5000 ljudi glavu dajem..

nisam ni ja za smanjenje cijene...cak i ovim sto prave bakljade treba ukinuti povlastice, ako nista dok se ne izmiri kazna, pa nek onda uvode red na tribini..kad uvedu red nek njima sve pare idu od njihovih karti-niko nece nista rec

nego opet se vracam na to da je nas 2000-2500 fanatika Slobode (koliko i jest na tribinama)..ostalim bgm kad kazes da moraju izvaliti cenera ili cvaju ako ih dvoje ide-mnogo puta se preracunaju i na kraju odustanu..to je nazalost ta kriticna masa koja i taj OKK i FK dozivljava kao Slobodu, obje su "Njihove" Slobode, samo jednu mogu gledat, a i drugu bi al nemaju para...nama je prica jasna i tu nema dileme...ali nema tog marketinga koji ce ubijedit jedan par da pljune cvaju na Tusanj, umjesto 6 KM u Mejdan i jos im ostane 14 da se izgotive maksimalno...zato i ne trebamo neke posjete

a ja licno , ocekivao sam vise od ovih 2300-2500 protiv Travnika i to samo zbog kluba- da oni sta zarade, ali ne bolujem od toga..ko sto neko rece , bolje 2000 normalnih nego 3000 pa milju savezu dat
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 26 okt 2015, 15:55

Al ste dosadni sa pričom o cijenama karata i to svaki puta se pokrene tema pred derbi utakmice, a pokrenu je derbi navijači. Cijene neće biti smanjene, bilo vam puno ili malo, tu je kraj priče!

Dajte ko može prenijeti nadležnim u klubu, da se nešto radi sa istoka, nije uredu da tamo bude debelo preko 100 "navijača", dok smo mi ostali ovce, sto smo kupili kartu, odnosno sezonsku.

Što se tiče Ivetića, ne vjerujem u te priče!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

MysticAladin
Kontakt:

Post Postao/la MysticAladin » 26 okt 2015, 16:00

Pokrene se priča o posjeti, očekivao sam više, zašto nas nema...pa zato i priča o cijenama...nema nas zbog cijene karata. Otac + dijete od 10-ak godina = cvaja, a to je nedjeljni ručak za komplet porodicu u Sezamu ili šta ja znam gdje.
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 okt 2015, 16:05

Meni je u svemu ovome najvise zao Husica,koja smo mi selendra,kakva carsija i pm.. covjek se trudi da nam napravi klub kakav svi zelimo,dovede dobre igrace,najboljeg trenera u BiH,vratio nas iz druge lige i gasenja kluba nas spasio,trenutno prvi na tabeli itd..

Ali nasoj carsiji i pic.kicama tesko odvojit cenera za tekmu,vise volit otic u vivu dat peticu za ulaz,a za ostatak patit casu stoka i ko je ko on..

Koliko bi ovog covjeka cijenili u Bijeljini,Sarajevu,Zenici,Mostaru itd..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 26 okt 2015, 16:10

Samo kukate, da mi je jedan dan da prodje da neko ne kuka. :roll:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 26 okt 2015, 16:11

DoeTz je napisao/la:Samo kukate, da mi je jedan dan da prodje da neko ne kuka. :roll:
Vala bas. :mrgreen:

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 26 okt 2015, 16:15

Nema nas gorih na ovom svijetu, godinama se pricalo dok je bilo 5 KM, pa jedno vrijeme u federalnoj I 3 KM, necemo na Tusanj, Sloboda losa, lose igraju, klub propada **** Slobodu, ja se sjecam ulaznice 3 KM , 500 ljudi na tribini, tad je bilo **** Slobodu ne damo ni marku. Pa borimo se za evropu sa Sakibom, Fukare dzaba ulaz, ostalima 5 KM, ako nije derbi nije ni pun stadion, max kao I sad 2500 ljudi kad nije derbi. Razlog igramo ko ****, ko ce to gleda, branimo se, nema akcija, samo iz prekida go. Klub propado niko da mrdne prstom, cast izuzetcima. Sad Sloboda igra najljepsi fudbal u zadnjih 15 godina, imamo dobre igrace, dobrog presjednika, I prosjek nam je 2500, stim sto tek nam slijede derbiji Zrinski, Celik, Sarajevo, Zeljo, Siroki, tako da oni koji vole Slobodu koji je godinama prate, gledaju je I dalje I gledat ce, a ovi sto kmece za ulaznice, dosli bi samo na derbi, I opet bi nas bilo tu negdje u ostalim utakmicama, max 3500, stim sto bi tu dobili jedno 500 pljuvaca, koji su dosli da psuju svima sve. Tako da ko hoce sliku sa Tusnja, na fb sa debija,i da pokazuje svoju ljubav na fb, 10 KM i skupljaj lajkove na fb, kad bude derbi.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.