a imam neki dobar osjecaj.......ajmo sutra 2 0
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- fanatic1991
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
jbg necu moci stici u SA na tekmu
jedina mi je utjeha ako prodjemo dolazim 100%

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Džaba Stole pišeš, opet će neki fenomen na idućoj stranici isto pitati, jer Bože moj jako je komplikovano prečešljati ranije stranice da se pročita, bolje je smarati ljude jednim te istim pitanjima!Stole iz Bora je napisao/la:Smoriste sa pricom oko karata!
Bas ko da je finale EL pa ce se 5.000 karata prodati za 2-3 sata. Svaki novi post je pitanje ima li jos karata, gdje se prodaju, gdje je ko kupio ili gdje ce kupiti i tako vec hejbet stranica. Koga interesuje neka nazove u klub i neka pita ili neka ode do Grbavice, tamo ce sigurno dobiti informaciju ili kupiti kartu. Nista vam niko sa foruma nece pojasniti pa cak ni oni koji su vec kupili jer oni NE ZNAJU do kada, koliko i gdje ..
Mah dobro je da ne pitaju koliko su karte i ima li TV prenos. Ipak vidis da napreduje prica sa teme koliko su, na temu ima li karti, guzve itd itd...
Nego ja cekam taj 1 sat tj. 2 kad ce vjerovatno biti postavljena slika novog dresa.
Koliko su ga drzali u tajnosti nebi me iznenadilo da ima neke dodatke na fazon Jamesa Bonda

Nego ja cekam taj 1 sat tj. 2 kad ce vjerovatno biti postavljena slika novog dresa.
Koliko su ga drzali u tajnosti nebi me iznenadilo da ima neke dodatke na fazon Jamesa Bonda
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
E prodaju li se karte još uvijek gore!? Prodaju li se tokom cijelog dana!?
Da ja to odem ugrabiti što prije...
Da ja to odem ugrabiti što prije...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
imam info da dres ce biti ono skroz uz tijelo kosto je imala kamerunska reprzentacija, roma, werder...Avanes je napisao/la:Mah dobro je da ne pitaju koliko su karte i ima li TV prenos. Ipak vidis da napreduje prica sa teme koliko su, na temu ima li karti, guzve itd itd...
Koliko su ga drzali u tajnosti nebi me iznenadilo da ima neke dodatke na fazon Jamesa Bonda![]()
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Da se nadovezem u raspravu oko karata...
Nisam iz Sarajeva,ali dolazim na tekmu i uopste se ne brinem za kartu. Obicno bude ovako svaki put pred neku vaznu utakmicu,fol frka oko ulaznica,ma daj.. Sjecam se Newcastla(a znamo kako je to onda izgledalo),pa dosli smo samo sat i pol prije tekme,naravno bez karti,da bi u sljedecih 10 min. i to bilo rijeseno! Zato opusteno,bit ce karti za sve... Nemojte sikirat raju sa foruma
POZDRAV
Nisam iz Sarajeva,ali dolazim na tekmu i uopste se ne brinem za kartu. Obicno bude ovako svaki put pred neku vaznu utakmicu,fol frka oko ulaznica,ma daj.. Sjecam se Newcastla(a znamo kako je to onda izgledalo),pa dosli smo samo sat i pol prije tekme,naravno bez karti,da bi u sljedecih 10 min. i to bilo rijeseno! Zato opusteno,bit ce karti za sve... Nemojte sikirat raju sa foruma
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-
e izvinite sto pitam , jel se moze otic na vecerasnji trening ?
ma ja ba.. uvijek ima onih preprodavaca_plavac_ je napisao/la:Da se nadovezem u raspravu oko karata...![]()
Nisam iz Sarajeva,ali dolazim na tekmu i uopste se ne brinem za kartu. Obicno bude ovako svaki put pred neku vaznu utakmicu,fol frka oko ulaznica,ma daj.. Sjecam se Newcastla(a znamo kako je to onda izgledalo),pa dosli smo samo sat i pol prije tekme,naravno bez karti,da bi u sljedecih 10 min. i to bilo rijeseno! Zato opusteno,bit ce karti za sve... Nemojte sikirat raju sa forumaPOZDRAV
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
koliko su karte i ima li TV prenos

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Zadnja izmjena: Medixon, dana/u 13 jul 2011, 12:41, ukupno mijenjano 2 puta.
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
Večerašnji trening je zatvorenog tipa.bogy_tm87 je napisao/la:e izvinite sto pitam , jel se moze otic na vecerasnji trening ?
Građanska dužnost ispunjena, karta pod rednim brojem 1493 kupljena na Grbavici.
-
FCZ Stari Grad
- Kontakt:
najbolje vam je kupiti kartu u kontejneru (jugoistok) na stadionu Koševo
Brate znas sta je bilo za derbi moro si se osafunjat da dodjes do karte, pogotovo kad se sjetim onog brkeFCZ Stari Grad je napisao/la:najbolje vam je kupiti kartu u kontejneru (jugoistok) na stadionu Koševo
takodjer gradjanska duznost ispunjena
bezveze sve od fonta do boje. nikad zabari nisu znali napraviti dresa.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Ma nije ovo dres, ovo je neko napravio kompiuterski pa postaviona fb i sad je neko skinuo i zalijepio vama
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
Presica pocinje za 10 minuta ako se ne varam i tada cemo vidjeti kakvi su nam dresovi 
Mes Que Un Club
OLE OLE OLE OLE IGRAJ ZELJO HRABRO BORI SE
- Bianconeri1988
- Kontakt:
SAmo se nadam da će Adilović biti maneken jer nam je on nekako najzgodniji uz Bogičevića 
Ž '21!
Sad mi imamo najljepšu ekipuBianconeri1988 je napisao/la:SAmo se nadam da će Adilović biti maneken jer nam je on nekako najzgodniji uz Bogičevića
G R B A V I C A 2
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 19 gostiju.