Prezentacija klubova

Dialiba
Kontakt:

Re: Pjesme

Post Postao/la Dialiba » 22 jan 2009, 18:18

csh je napisao/la:Pa ima njih,stadion kosevo fud....,pa titula titula slav......,dosta se toga pjevalo budimo realni.....
Imali ste vi njih dosta treba priznati,ali nije to samo slucaj kod vas,kod svih je....
Ali hvala bogu sto se toga tice scena ide na bolje i to je dobra stvar svi pokusavaju da uvedu sto veci broj svojih stvari i rade na orginalnosti,i edukaciji na tribini....sad nekom ide bolje nekom malo losije.Mislim da o tome treba raspravljati a ne o glupostima ko ima vise prepjeva i slicno,kao sto valencia rece svi u bih ih imaju!!!!
davno pokusao jednom od njih objasniti, mozda da im probas nacrtati...

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 22 jan 2009, 18:37

ne mora on crtati,sve se moze objasniti mirnim putem,sto se za tebe ne moze reci.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Dialiba » 22 jan 2009, 23:15

hahaha... gdje si 007? nisam te prepoznao odmah... :lol: :lol: :lol:

Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Dialiba » 22 jan 2009, 23:21

Rodjen s tobom da budem
moj život pripada tebi
svo zlato ovoga svijeta
za tebe mijenjao nebi

Željo na usnama mojim
život mi zbog tebe vrijedi
razlog što srce mi kuca
plavo je srce u meni

Boju dao si nebu
boju dao si moru
ja Želji darujem sebe
sav život i pjesmu ovu

Rodjen s tobom da budem
moj život pripada tebi
i kada me ne bude više
ime ti čuvam u sebi
i kada me ne bude više
ime ti čuvam u sebi

Boju dao si nebu
boju dao si moru
ja Želji darujem sebe
sav život i pjesmu ovu

Lijep pozdrav !

LaCosta
Kontakt:

Post Postao/la LaCosta » 23 jan 2009, 00:40

"prije rata vas nigdje nije bilo,poslije rata ste nesto uhvatili furati"
Neznam pasha zasto ovako pises gluposti.Ili si neki balavac ili nemas pojma o istoriji bh fudbala.Ja cu ti reci da je prije rata postojala grupa koja je svakom starijem iskrenom navijacu sa balkana dobro ostala u sjecanju,JOINT UNION.Necemo zaboraviti ni BLUE TIGERSE.Ti momci su puno toga ucinili za nasu navijacku scenu i imali su veliki broj VLASTITIH pjesama koje su se tad pjevale.Pjesma I NAPRIJED PLAVI je pjesma manijaka i autor je manijak ali je BBB preuzela jer je veca i organizovanija skupina od manijaka,realno,u to doba.Ako ima neko od starije raje i ako je imalo realan nek ovo potvrdi jer ja sam iskreno bio balavac u to vrijeme.
A ko prati ultra scenu skontat ce da se plagijati ne uzimaju samo kod nas vec svugdje u svijetu.Uglavnom se kopiraju italijanske i argentinske melodije.Svi nesto spominu Beogradane a ti isti kopiraju uveliko grke koje bih pohvalio jer zaista slabo ikoga kopiraju.
Ako se slazete ja bih da vise prestanemo sa ovom glupom raspravom.Samo ne mogu podnijeti da mi neko govori da nas nije bilo nigdje prije rata.
Mozes uzet moje tijelo ali Zelju ne!!!

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 23 jan 2009, 01:27

haj ba napistite kako vam ide ona sa letecim medvjedicima.nju ste cijelu prepjevali :D :) ;) :( :o :oops:

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 23 jan 2009, 02:08

benajon je napisao/la:haj ba napistite kako vam ide ona sa letecim medvjedicima.nju ste cijelu prepjevali :D :) ;) :( :o :oops:
ta pjesma se prvi put pjevala na malonogometnom turniru dal bozicnom, jos prije nekoliko godina, ja mislim da je dinamo nastupao il zagreb... s cega prepjevali, s crtanog?
Ne znam sta je smijesni, vi koji tvrdite da nas nije bilo prije rata :shock: :shock: :shock: il mi koji se upustamo sa vama u diskusiju...
Il regno del Diavolo!

Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Dialiba » 23 jan 2009, 18:50

sve po zaslugama ;)

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 25 jan 2009, 21:31

moral se svaka prica zavrsit na prepucavanju oko godina

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 25 jan 2009, 22:54

formance je napisao/la:mi ne smisljamo pjesme da vrijedjamo druge navijace,nego da bodrimo svoju ekipu
Mojne matereti. Stariji sam navijač iz 80-tih i znam dobro kako je to sve počelo. Kad se sjetim pitarskih članskih na kojima je pisalo mrzim Želju. Hej na članskoj??? Takav u ovom gradu neviđeni kompleks datira od samih početaka ovog udbaškog kluba i projekta uništavanja Želje. Kada se je Željo konačno 53-54. vratio u prvu ligu (a 46. je bio prvak BiH i kao takav jedini iz BiH igrao tadašnu yu ligu od 12 klubova. Čak je i prvi gol u historiji yu lige dao Željin igrać poznat po nadimku Svila) i kada je bilo jasno da je režimsko uništavanje Želje propalo javila se ogromna mržnja i kompleks. Nema šta se Želji kroz tih 50-ak godina nije pokušalo napakovat', oduzimani bodovi, kažnjavani najbolji igraći (kao npr. Osim) da ne mogu igrati godinu dana itd. Međutim, zahvaljujući nezapamćenoj ljubavi i podršci svojih navijača legendarni klub je sve to prebrodio postao najomiljeniji i najpopularniji bh klub pa čak i najuspješniji bh. klub kako ga je UEFA proglasila. imao je navijače od Vardara pa do Triglava. Gdje god je bilo pruge bilo je i nas bez obzira na naciju, vjeru, porijeklo, status u društvu itd.
Nakon svega onda ne čudi da su glavne pitarske pjesme prije rata bile Željo, Željo evo ti ga evo ..., Želju Želju mrzimo itd. koje su redovno pjevale na Koševu i kad pitari ne igraju sa Željom. Zato stipu šuplju, možeš ovdje djeci valjati bombe. Zna se u gradu koje bio klub, a ko nasilna tvorevina podržana od režima i negovih, istina mnogobrojnih, pristalica. Vama je Željo u genima (sedam na silu otetih igraća i odvedenih u Torpedo. Otetih nakon što Željo kao najjači bh. klub razvali Torpedo 6:1 u "prijateljskoj" utakmici) i zato ga mrzite više nego što torpedo volite.

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 25 jan 2009, 23:06

'Jadna li vam sudba kad vas je osnovala udba.' :mrgreen: :mrgreen:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 25 jan 2009, 23:09

Ne znam dali si ti camac za kojeg ja znam sa juga ako jesi big respect,sta god napisao i ako se ja ne slagao s tim za tebe naklon iz postovanja.....
AMAR OSIM!!!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 26 jan 2009, 00:24

čamac je napisao/la:
formance je napisao/la:mi ne smisljamo pjesme da vrijedjamo druge navijace,nego da bodrimo svoju ekipu
Mojne matereti. Stariji sam navijač iz 80-tih i znam dobro kako je to sve počelo. Kad se sjetim pitarskih članskih na kojima je pisalo mrzim Želju. Hej na članskoj??? Takav u ovom gradu neviđeni kompleks datira od samih početaka ovog udbaškog kluba i projekta uništavanja Želje. Kada se je Željo konačno 53-54. vratio u prvu ligu (a 46. je bio prvak BiH i kao takav jedini iz BiH igrao tadašnu yu ligu od 12 klubova. Čak je i prvi gol u historiji yu lige dao Željin igrać poznat po nadimku Svila) i kada je bilo jasno da je režimsko uništavanje Želje propalo javila se ogromna mržnja i kompleks. Nema šta se Želji kroz tih 50-ak godina nije pokušalo napakovat', oduzimani bodovi, kažnjavani najbolji igraći (kao npr. Osim) da ne mogu igrati godinu dana itd. Međutim, zahvaljujući nezapamćenoj ljubavi i podršci svojih navijača legendarni klub je sve to prebrodio postao najomiljeniji i najpopularniji bh klub pa čak i najuspješniji bh. klub kako ga je UEFA proglasila. imao je navijače od Vardara pa do Triglava. Gdje god je bilo pruge bilo je i nas bez obzira na naciju, vjeru, porijeklo, status u društvu itd.
Nakon svega onda ne čudi da su glavne pitarske pjesme prije rata bile Željo, Željo evo ti ga evo ..., Želju Želju mrzimo itd. koje su redovno pjevale na Koševu i kad pitari ne igraju sa Željom. Zato stipu šuplju, možeš ovdje djeci valjati bombe. Zna se u gradu koje bio klub, a ko nasilna tvorevina podržana od režima i negovih, istina mnogobrojnih, pristalica. Vama je Željo u genima (sedam na silu otetih igraća i odvedenih u Torpedo. Otetih nakon što Željo kao najjači bh. klub razvali Torpedo 6:1 u "prijateljskoj" utakmici) i zato ga mrzite više nego što torpedo volite.

Cekaj malo.Jesam ja govorio za pjesme prije rata ili za ove sad.Sto se tice prijasnje exyu navijacke scene HZ su bili medju navijacima velike cetvorke to i ti dobro znas.Znas jos i da je SARAJEVO I ZELJO tj njihovi navijaci kopirali pjesme od drugih navijackih skupina i ne samo oni vec navijaci iz cijele BIH i ja kad sam pisao post nisam mislio na prijasnje pjesme, jer znam dobro kakve su se pjesme pjevale,pa mi ne moras nabrajat,a vrati se stranicu dvije pa vidi kakve su sad orginalne pjesme hordi zla.Pa eto vidi imali omalozavanja i psovanja u pjesmama kao sto vi radite **** vam mater... da ne govorim dalje,pozdrav!!!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

ZOI1984
Kontakt:

Post Postao/la ZOI1984 » 27 jan 2009, 10:36

čamac je napisao/la:

gdje si udbas? sta se primas? opet si fulo temu! pa potrefi jednom,procitaj naslov teme....jebote vise fks,samo o njemu mislis i valjda ti nece glave doci,nemoj srce da ti pukne

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 jan 2009, 14:06

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.

High

Post Postao/la High » 29 jan 2009, 14:09

A mogli ste se malo smiriti pa tipkati...
Zadnja izmjena: High, dana/u 01 maj 2013, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 jan 2009, 14:14

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.

High

Post Postao/la High » 29 jan 2009, 14:16

.
Zadnja izmjena: High, dana/u 01 maj 2013, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 jan 2009, 14:25

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.

gdje,sta,kako?
Kontakt:

Post Postao/la gdje,sta,kako? » 29 jan 2009, 16:10

JER MI CELIK,JER MI CELIK VOLIMO,eto ga prva vasa pjesma a da nije prekopirana od nekoga.Vidis da i mi na forumu mozemo pomoci oko pjesama ti pocnes mi zavrsimo :D :D :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.