Ko će biti prvak 2015/16

Ko će biti prvak 2015/16

Sarajevo
84
29%
Željezničar
40
14%
Zrinjski
46
16%
Široki Brijeg
20
7%
Sloboda
98
34%

Ukupno glasova: 288

PitarBordo
Kontakt:

Re: Ko će biti prvak 2015/16

Post Postao/la PitarBordo » 02 dec 2015, 12:30

FliX je napisao/la:Dobra ova anketa.. pet klubova u ponudi, od toga cetri trenutno sa vrha tabele i dodali jos jedan s pola tabele (nigdje veze).
S pola tabele? Je l' ti bosanski maternji jezik, onako iskreno?

A u anketi se nalaze klubovi koji konkurišu za naslov, pa čak i taj Željezničar... Evo ako uzme neki klub koji nije na ovoj listi ti od mene imaš poklon bon od 100 KM u Hošetu na Socijalnom u Junu sl. godine. :D
Samo Saraj'vo.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 02 dec 2015, 12:44

PitarBordo je napisao/la:
FliX je napisao/la:Dobra ova anketa.. pet klubova u ponudi, od toga cetri trenutno sa vrha tabele i dodali jos jedan s pola tabele (nigdje veze).
Jest i... sto pitas ?
PitarBordo je napisao/la:A u anketi se nalaze klubovi koji konkurišu za naslov, pa čak i taj Željezničar... Evo ako uzme neki klub koji nije na ovoj listi ti od mene imaš poklon bon od 100 KM u Hošetu na Socijalnom u Junu sl. godine. :D
Zeljo vec ima 6poraza, a u zadnji pet godina niko od prvaka nije imo 6 poraza... a Zeljo ima jos teskih utakmica i ne vjerujem da ce imati 100% ucinak.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 02 dec 2015, 12:51

FliX je napisao/la:
Jest i... sto pitas ?
Jer... Mrsko mi objašnjavati.
FliX je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:A u anketi se nalaze klubovi koji konkurišu za naslov, pa čak i taj Željezničar... Evo ako uzme neki klub koji nije na ovoj listi ti od mene imaš poklon bon od 100 KM u Hošetu na Socijalnom u Junu sl. godine. :D
Zeljo vec ima 6poraza, a u zadnji pet godina niko od prvaka nije imo 6 poraza... a Zeljo ima jos teskih utakmica i ne vjerujem da ce imati 100% ucinak.
Pa evo mi imamo 5 poraza, pa smo na -3 iza prvog, ne vidim da je validan razlog "u zadnjih (da piše se 'zadnjih' a ne 'zadnji', gramatika 3. razred osnovne) 5 godina niko nije bio prvak sa 6 poraza"... Da pobjede sve imali bi 64 boda, a tvojom logikom "zadnjih 5 godina" u, mislim, dva navrata su ekipe bile prvaci s toliko ili manje bodova... Statistika je tu za zanimaciju, a ne za zvanične decidne predikcije.
Samo Saraj'vo.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 02 dec 2015, 13:15

FliX je napisao/la:Jest i... sto pitas ?
Jer... Mrsko mi objašnjavati.
Nemoj onda replicirat bezveze.. ako ti je mrsko.
FliX je napisao/la: Zeljo vec ima 6poraza, a u zadnji pet godina niko od prvaka nije imo 6 poraza... a Zeljo ima jos teskih utakmica i ne vjerujem da ce imati 100% ucinak.
Pa evo mi imamo 5 poraza, pa smo na -3 iza prvog, ne vidim da je validan razlog "u zadnjih (da piše se 'zadnjih' a ne 'zadnji', gramatika 3. razred osnovne) 5 godina niko nije bio prvak sa 6 poraza"... Da pobjede sve imali bi 64 boda, a tvojom logikom "zadnjih 5 godina" u, mislim, dva navrata su ekipe bile prvaci s toliko ili manje bodova... Statistika je tu za zanimaciju, a ne za zvanične decidne predikcije.
Prvo pisat cu kako ja hocu, a ako ti smeta tvoja stvar. Boli me briga za treci razred, a eto kad si ti pametan i veznikom zapoceo recenicu, kazi mi u kojem se to razredu uci? Za Zelju sam napisao statistiku.. i naglasio da ne vjerujem da ce imati 100% ucinak.

P.S Zeljo ako osvoji titulu imas bon od 100KM u Ekoru na Odmutu :urnebes:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 02 dec 2015, 13:49

"Pisat ću kako ja hoću"... Ovi su mi najjači, ko meni ovaj daktilograf na ročištu kad reče "briga tebe da li ja pišem ne znam odvojeno ili ne"... Dramica. Recimo "pa" je sastavni veznik (kao "niti", "i", "te") i sasvim je ispravno započeti rečenicu s istim, jedino što može biti semantička greška je overuse istog.

A Željezničar je tu jer je najveći favorit za osvajanje, pa ti gledaj.

Ako meni ne vjeruješ, vjeruj stranici na čijoj si registrovan:

slika
Samo Saraj'vo.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 02 dec 2015, 13:52

Po mojoj računici gol razlika će odlučit prvaka
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 dec 2015, 13:53

Izgleda da se ovdje brzo zaboravlja osam godina najavljivanja titula i duplih ću ups kruna :rol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 02 dec 2015, 13:54

FaraonTM je napisao/la:Izgleda da se ovdje brzo zaboravlja osam godina najavljivanja titula i duplih ću ups kruna :rol:
Ja imam kratkoročno pamćenje od godinu i po' maksimum, za heftu-dvije neću se sjećati ni našeg kupa, kamoli prethodnih osam godina... :D
Samo Saraj'vo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 dec 2015, 13:59

FaraonTM je napisao/la:Izgleda da se ovdje brzo zaboravlja osam godina najavljivanja titula i duplih ću ups kruna :rol:
Ja imam kratkoročno pamćenje od godinu i po' maksimum, za heftu-dvije neću se sjećati ni našeg kupa, kamoli prethodnih osam godina... :D
Sušta smo suprotnost :kafa:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 02 dec 2015, 14:00

FaraonTM je napisao/la:
Dobro to se i po nick-ovima može zaključiti. :tralala:
Samo Saraj'vo.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 dec 2015, 14:07

FaraonTM je napisao/la:
Ako te tako dobro pamcenje sluzi, onda se sigurno i dobro sjecas period 2002-2009 :zviz:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 02 dec 2015, 14:09

MCMXLVI je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Ako te tako dobro pamcenje sluzi, onda se sigurno i dobro sjecas period 2002-2009 :zviz:
mislis 2005-2009... ti doda tri godine gdje smo bili 3 puta viceprvaci i uzeli kup i igrali svaku godinu evropu... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 dec 2015, 14:11

MCMXLVI je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Naravno da se sjećam, Newcastle, Malaga :zviz:

A još bolje se sjećam perioda 2000-2006 ;)

@PitarBordo

Logično :mrgreen:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 dec 2015, 14:17

jovanmaksimovic je napisao/la: mislis 2005-2009... ti doda tri godine gdje smo bili 3 puta viceprvaci i uzeli kup i igrali svaku godinu evropu... ;)
haha jovane ti si mitoman 1 na 1, pogotov za onaj potpis sa titulama.
Ovdje pricamo SAMO o prvacima, a ne o kupu i viceprvacima. :facepalm:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 dec 2015, 14:20

@Faraon, eh druze pa onda sada dobro ali bas dobro zapamti taj vas period.
Vi ste vec 3 godine bez ijednog pehara, a kako trenutno stvari stoje, crno vam se pise.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 dec 2015, 14:21

MCMXLVI je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la: mislis 2005-2009... ti doda tri godine gdje smo bili 3 puta viceprvaci i uzeli kup i igrali svaku godinu evropu... ;)
Ja jos ne mogu da vjerujem da je čeh rekao da je omjer 14-6 hahahah :rol: valjda prati češki fudbal samo sta li
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 02 dec 2015, 14:23

MCMXLVI je napisao/la:@Faraon, eh druze pa onda sada dobro ali bas dobro zapamti taj vas period.
Vi ste vec 3 godine bez ijednog pehara, a kako trenutno stvari stoje, crno vam se pise.
To da smo 3 godine bez trofeja to stoji, a kako nam se pise ne znamo ni ja ni ti. Nadam se da si svjestan kako se u sekundi stvari mogu promijeniti i obrnuti, tako da uzivajte, a to je li se nama pise crno ili ne, ostavite za buducnost. :thumbup:

Nisam ti trebao skidati avatar, pomamio si se :lol: :lol:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 02 dec 2015, 14:25

MCMXLVI je napisao/la:
samo pazi koje godine koristis... koliko znam mi nismo najavljivali titule za sezonu 2005/06 do 2008/09, pa cak ni za 2009/10 (iako smo imali amara) jer nismo imali kadar za to... i to taj famozni period u kojem zeljo nije nista postigao osim 3-4 transfera... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 dec 2015, 14:30

MCMXLVI je napisao/la:@Faraon, eh druze pa onda sada dobro ali bas dobro zapamti taj vas period.
Stani malo, priča je bila o najavljivanju trofeja a ne o suši. Btw koliko znam 5 je još uvijek manje od 7 a to što vi odjednom kupove ne računate kao trofeje je druga stvar. Prošle godine niste govorili tako.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 dec 2015, 14:34

MortemHz je napisao/la:
Ja jos ne mogu da vjerujem da je čeh rekao da je omjer 14-6 hahahah :rol: valjda prati češki fudbal samo sta li
Ma to su neke njegove licne statistike, meni najjace ono parne i neparne godine, znas da on u iste mnogo vjeruje :rol:

@Jovane, Vidim i vasi najavljuju neke titule i lige prvaka :lol: Ako nisi znao mi smo SARAJEVO, i da smo najgori mi uvijek idemo po titulu. I evo dodaj jos sebi ovu jednu zanimljivu statistiku. Sarajevo je jedini klub koji nikada nije zavrsio sezonu ispod 5-og mjesta od kada se igra zajednicka liga BiH.

@Faraon, ako moze jedan veliki Liverpool biti 25 godina bez titule, zasto nebi npr. jedan Zeljeznicar. #samokazem

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.