Ko će biti prvak 2016/17
Re: Ko će biti prvak 2016/17
Kruupa
Sarajevo
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Realno, Zeljo najvise ovisi o jednom covjeku. Amar otisao, praznina, rezultatski. U tri godine prosli Ferenc koji je slabije rangiran klub u Uefi. To je jedino zadovoljstvo. Dobro, dobili ste Sarajevo dva puta, to je strast. Zeljo je daleko slabiji tim bez Amara, tesko da i ovu sezonu napravi nesto vise.Thetraphak1921 je napisao/la:Igracki smo jaci od Sirokog, vec dokazano. Sa Zrinjskim smo tu negdje, obzirom da smo mi i oni najvise bodova osvojili u ovom dijelu sezone.
Finansijski nije niti jedan od tih gore klubova ispred nas, uostalom, i mi smo godinama u vrhu i ko zna koliko godina zaredom smo izasli u Europu. Siroki, primjera radi, prosle godine nije nastupio u europskim takmicenjima. Upoznaj se sa materijom prvo, pa dodji da prozborimo koju.
Sta vi radite? Ovisite o jednom covjeku, bez kojeg bi vam se sve raspalo kao kula od karata. "Otisao" je jednom, aminaj da se zaista ne obistini to pa da opet zaigrate na onim poljanama gdje ste do nedavno obitavali. Kako koracate naprijed, dovoljno govori onaj zadnji intervju koji ste postavili..
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Zeljeznicar.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Mnogo je faktora koji su uticali na to. Amar je titule osvajao sa parazitima poput Zuje, Dzele i Violine sto dovoljno govori koliko je sposoban i kakav je mag. Oni nisu bili u stanju ispratiti njegov rad, cemu u prilog dovoljno govori da su za vrijeme, mislim zadnje sampionske titule, doprinosi bili uplaceni samo Stanicu. To je apsurd, i to je razlog zbog kojeg smo kasnije morali racionalno trositi novac. Ako ga je i bilo uopce.. Tu je i on vidio koliko je sati, te postavio bar pola ove Uprave koja je na celu sada da se pocne baviti i stvarima u kojima smo previse zaostajali. Zahtjevali su strpljenje zbog finansijske konsolidacije i evo, rezultate toga vidimo u igrackom kadru kakav je doveden na polusezoni. Sada se zna cilj, i sve mimo istog je neuspjeh.UltrasNotRed je napisao/la:Realno, Zeljo najvise ovisi o jednom covjeku. Amar otisao, praznina, rezultatski. U tri godine prosli Ferenc koji je slabije rangiran klub u Uefi. To je jedino zadovoljstvo. Dobro, dobili ste Sarajevo dva puta, to je strast. Zeljo je daleko slabiji tim bez Amara, tesko da i ovu sezonu napravi nesto vise.Thetraphak1921 je napisao/la:Igracki smo jaci od Sirokog, vec dokazano. Sa Zrinjskim smo tu negdje, obzirom da smo mi i oni najvise bodova osvojili u ovom dijelu sezone.
Finansijski nije niti jedan od tih gore klubova ispred nas, uostalom, i mi smo godinama u vrhu i ko zna koliko godina zaredom smo izasli u Europu. Siroki, primjera radi, prosle godine nije nastupio u europskim takmicenjima. Upoznaj se sa materijom prvo, pa dodji da prozborimo koju.
Sta vi radite? Ovisite o jednom covjeku, bez kojeg bi vam se sve raspalo kao kula od karata. "Otisao" je jednom, aminaj da se zaista ne obistini to pa da opet zaigrate na onim poljanama gdje ste do nedavno obitavali. Kako koracate naprijed, dovoljno govori onaj zadnji intervju koji ste postavili..
Malo im je nedostajalo da nas u crno zaviju.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Zeljo nije ispunio cilj. Koliko se sjecam kup je bio prioritet, tako da je taj kadar igraca upitan i skup. Ulazak u sezonu je kljucan za Zelju, dva losa rezultata i problemi. Preslabo je to selektirano po pozicijama. Zeljo trosi izvan mogucnosti. To nije pravi put.
Vita est militia
- franklampard8
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Sloboda
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
MCMXLVI je napisao/la:Ja mislim da ce...BOSNA!!
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- Probisvjet
- Kontakt:
Nije rano jbg, po transferima su daleko najveci favorit. Doveli su vrhunske igrace.samirr je napisao/la:Rano je jos za prognoze.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
sarajevo naravno, ko drugi... niko nema vise ljetnih obecanih titula ko sarajevo 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ustvari gdje su sad oni svi koji su palamudili o kvotama i "kako je odluceno" unaprijed ko ce ispasti i ko nece.
Haj' vam vi recite koja je konacna tabela kad vec sve znate? Nemojte sad sutiti a pet do dvanaest pametovati.
Haj' vam vi recite koja je konacna tabela kad vec sve znate? Nemojte sad sutiti a pet do dvanaest pametovati.
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mokroguz je napisao/la:Ustvari gdje su sad oni svi koji su palamudili o kvotama i "kako je odluceno" unaprijed ko ce ispasti i ko nece.
vi i celik ste kandidati br 1 za ispadanje uz one iz jajca vidim nista od vasih investitora
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
objektivno je tesko reci ko je glavni kandidat za titulu, pogotovo kad jos ne znamo koji ce format liga imati poslije 22 kola...
isto tako je tesko reci, ko ce ispasti ili ko je kandidat za to... mada novajlije skoro uvijek imaju problema sa opstankom...
isto tako je tesko reci, ko ce ispasti ili ko je kandidat za to... mada novajlije skoro uvijek imaju problema sa opstankom...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- Probisvjet
- Kontakt:
Objektivno Sarajevo ulaze najvise novca na igracki kadar. Bilo bi stvarno katastrofa da ne osvoje prvenstvo. Po meni su oni jedini pravi favorit. Imace velik izbor igraca za duzu i tezu sezonu nego sto je prosla. Naredno ce prvenstvo biti bar za 50% jace nego proslo.jovanmaksimovic je napisao/la:objektivno je tesko reci ko je glavni kandidat za titulu, pogotovo kad jos ne znamo koji ce format liga imati poslije 22 kola...
Borba za ostala mjesta za Evropu ce biti izmedju Zeljeznicara, Zrinjskog, Sirokog i Slobode.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
PotpisProbisvjet je napisao/la:Objektivno Sarajevo ulaze najvise novca na igracki kadar. Bilo bi stvarno katastrofa da ne osvoje prvenstvo. Po meni su oni jedini pravi favorit. Imace velik izbor igraca za duzu i tezu sezonu nego sto je prosla. Naredno ce prvenstvo biti bar za 50% jace nego proslo.jovanmaksimovic je napisao/la:objektivno je tesko reci ko je glavni kandidat za titulu, pogotovo kad jos ne znamo koji ce format liga imati poslije 22 kola...
Borba za ostala mjesta za Evropu ce biti izmedju Zeljeznicara, Zrinjskog, Sirokog i Slobode.

Ovome treba dodati još samo informaciju da i po TM Sarajevo ima najskuplju ekipu, lako je provjeriti...sretno ostalima u borbi za Evropu
- PitarBordo
- Kontakt:
Mi sa Hurtićem na čelu možemo konkurirati za prvo mjesto jedino ako budemo igrali ligu za opstanak. Ne može me niko ubjediti da on, čovjek koji nema ni odgovarajuću licencu, može da vodi bilo koju ekipu duže/uspješno, a pogotovo FKS, gdje ulazi u sezonu sa javnim mjenjem na kostima. Ove sezone je gotovo sigurno da Željezničar uzima titulu, za njih bi sve osim toga bilo ravno katastrofi, jer Zrinjski je već postao trofejniji u zajedničkoj ligi, a i nisu već duže vrijeme osvojili.
Samo Saraj'vo.
Ekipa koja ima Benku, Ahmetovica, Duljevica, Delaca i vjerovatno Saida, sigurno je favorit broj 1.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 12 gostiju.