Dolasci:
Mersudin Ahmetović
Saša Balić
Dušan Hodžić
Odlasci:
Tomislav Barbarić -----> Kortrijk (350.000€)
Deni Simeunović
Damjan Krajišnik
Ljubav se raspala k'o jugoSLAVIJAPappy je napisao/la:Mladen Lučić u Radniku dvije godine.
Dobar je Vasić.FoSte95 je napisao/la:Ljubav se raspala k'o jugoSLAVIJAPappy je napisao/la:Mladen Lučić u Radniku dvije godine.
tuzlak1987 je napisao/la:FK SLOBODA
IN:
-Dario Tomic (Istra 1961) 2 godine
-Vladimir Grahovac (Celik) 3 godine
-Filip Eric (Drina) 2 godine
OUT
-Omar Prses
-Adnan Salihovic
-Slobodan Lakicevic
-Anes Haurdic
-Perica Ivetic
-Mirza Hamzabegovic
-Ermin Music
-Mersudin Ahmetovic (Sarajevo)
-Elvis Saric (Sarajevo)
ISTEKLE POSUDBE:
-Muhamed Mujic
-Aleksandar Nikolic (Radnicki, kraj ugovora)
I meni su se smijali kada sam na pocetku sezone napisao da Slavija ispada pa vidi cudaPappy je napisao/la:Dakle... Ko ono mene ubjeđiva da itekako griješim kada kažem da su Brazilci smiješni za našu ligu ?
nije do zemlje porijekla, mislim da je više do terena i infrastrukture...tehničari inače tanki u ovoj ligi, šta će on u martu igrati nekakva dodavanja, driblinzi, šatro posjed lopte ,kombinatorika, teren pod snijegom i blatom, dok dođu sebi već maj....a imaš svakako svega 2-3 terena da valjaju nešto....Pappy je napisao/la:Dakle... Ko ono mene ubjeđiva da itekako griješim kada kažem da su Brazilci smiješni za našu ligu ?
Ma burazeru mora znat igrat nemas ga sta udomljavat ko zna igrat zna i u Kini i u Bosni isti ****DenchiNL je napisao/la:nije do zemlje porijekla, mislim da je više do terena i infrastrukture...tehničari inače tanki u ovoj ligi, šta će on u martu igrati nekakva dodavanja, driblinzi, šatro posjed lopte ,kombinatorika, teren pod snijegom i blatom, dok dođu sebi već maj....a imaš svakako svega 2-3 terena da valjaju nešto....Pappy je napisao/la:Dakle... Ko ono mene ubjeđiva da itekako griješim kada kažem da su Brazilci smiješni za našu ligu ?
p.s. - mada su ova 2 tanki kao individue, osjetljivi su južnoamerikanci, treba im vremena da se naviknu, Wagner čist primjer...moraš ga baš udomit...
nikad u životu snijeg nisu vidjeli...jbg kod njih tereni ljepota, klima za zelenilo ubila se toplo i vlažnobojler je napisao/la:
Ma burazeru mora znat igrat nemas ga sta udomljavat ko zna igrat zna i u Kini i u Bosni isti ****
Ma to ono u neku ruku i jeste al kad kod nas dodju i ne znaju hodat onda im klima nije vala kriva ebem ihDenchiNL je napisao/la:nikad u životu snijeg nisu vidjeli...jbg kod njih tereni ljepota, klima za zelenilo ubila se toplo i vlažnobojler je napisao/la:
Ma burazeru mora znat igrat nemas ga sta udomljavat ko zna igrat zna i u Kini i u Bosni isti ****normala da treba znat igrat, ali treba se i privić , velika je to promjena....kontinenti....klima, zima, nedostaje žena , đeca, sve je to ba peglativni faktor....ali možeš dobiti majstora ala Wagner, Eduardo....
Ja sam uvijek govorio da je za praćenje Premijer lige potrebna jedna šira perspektiva. Ne možeš gledati na osnovu kvaliteta igrača kakvi su oni i da će uspjeti. Ja te Brazilce nikad u životu nisam gledao, ali nakon mjesec dana po dolasku u Sarajevo i praćenja sam vidio da on njih ništa nema.DenchiNL je napisao/la:nije do zemlje porijekla, mislim da je više do terena i infrastrukture...tehničari inače tanki u ovoj ligi, šta će on u martu igrati nekakva dodavanja, driblinzi, šatro posjed lopte ,kombinatorika, teren pod snijegom i blatom, dok dođu sebi već maj....a imaš svakako svega 2-3 terena da valjaju nešto....Pappy je napisao/la:Dakle... Ko ono mene ubjeđiva da itekako griješim kada kažem da su Brazilci smiješni za našu ligu ?
p.s. - mada su ova 2 tanki kao individue, osjetljivi su južnoamerikanci, treba im vremena da se naviknu, Wagner čist primjer...moraš ga baš udomit...
GradKamena1 je napisao/la:HšK Zrinjski Mostar :
Out :
Zakarić istekla posudba
Laštro istekao ugovor
Blaić istekao ugovor
Bandić istekao ugovor
Vasilj istekao ugovor
Jajalo Istekao ugovor
Petrak istekao ugovor
Zlatić istekao ugovor
Kordić istekao ugovor( prestanak igranja vjerovatno )
TO je to za sad ocekjem da bar 3-4 produze ugovore !
In :
Mario Barić Vitez -> Zrinja
Sta je sa Nikolicem i Radulovicem?GradKamena1 je napisao/la:GradKamena1 je napisao/la:HšK Zrinjski Mostar :
Out :
Zakarić istekla posudba
Laštro istekao ugovor
Blaić istekao ugovor
Bandić istekao ugovor
Vasilj istekao ugovor
Jajalo Istekao ugovor
Petrak istekao ugovor
Zlatić istekao ugovor
In :
Eo neznamo ni mi jos imaju ugovore,vise ce se znat u petak -subotu,neko moje misljenje da ce Radul sigurno ic,a mogo bi i Nikolic ako je sudit po minutazi na proljece !Tristan je napisao/la:Sta je sa Nikolicem i Radulovicem?GradKamena1 je napisao/la:GradKamena1 je napisao/la:HšK Zrinjski Mostar :
Out :
Zakarić istekla posudba
Laštro istekao ugovor
Blaić istekao ugovor
Bandić istekao ugovor
Vasilj istekao ugovor
Jajalo Istekao ugovor
Petrak istekao ugovor
Zlatić istekao ugovor
In :
tuzlak1987 je napisao/la:FK SLOBODA
IN:
-Dario Tomic (Istra 1961) 2 godine
-Vladimir Grahovac (Celik) 3 godine
-Filip Eric (Drina) 2 godine
-Mahir Karic (Celik) 2 godine
OUT
-Omar Prses
-Adnan Salihovic
-Slobodan Lakicevic
-Anes Haurdic
-Perica Ivetic
-Mirza Hamzabegovic
-Ermin Music
-Mersudin Ahmetovic (Sarajevo)
-Elvis Saric (Sarajevo)
ISTEKLE POSUDBE:
-Muhamed Mujic
-Aleksandar Nikolic (Radnicki, kraj ugovora)
Brato zovnu vam ga jaCocaine je napisao/la:Ko Karica iz Celika klepi taj je odradio strasan posao. Strasan igrac. Po meni bi iz Slobode trebali zapet za njega
Edit: zayeba se tek sad uprati da mu je ugovor do 2018
Hvala pastrmko, u zadnje vrijeme si fin prema nama skroz sve kontam zasjedu ces nam negdje na forumu postaviti kad ne ocekujemoCocaine je napisao/la:Brato zovnu vam ga jaCocaine je napisao/la:Ko Karica iz Celika klepi taj je odradio strasan posao. Strasan igrac. Po meni bi iz Slobode trebali zapet za njega
Edit: zayeba se tek sad uprati da mu je ugovor do 2018najbolji posao od svih klubova do sada ako potpise a vidim skoro zavrseno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.