NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA sezona 2016/2017
Bullsi lagano do prstena. Jedina prepreka su nam Utah Jazz.
- branimir85
- Kontakt:
to gledaš snimak iz 1997-98Neutral je napisao/la:Bullsi lagano do prstena. Jedina prepreka su nam Utah Jazz.

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Donnie Darko je napisao/la:

prejakoClutch je napisao/la:

Mirza bi mogao imati najbolju sezonu karijere. Bio je starter u predsezoni, vidjecemo na sta ce to liciti sada u RS, ocekujem da ce mu Kidd davati 25-30 minuta po mecu i slobodu u napadu obzirom da im je potreban suter ko oci u glavi.branimir85 je napisao/la:napokon smo dočekali još jednu Nba sezonu,neka igre počnu ,bit će mnogo ekipa koje su mi zanimljive: od Minnesote na čelu s KAT-om i Tom-om koji će pokušati uvesti ekipu u PO nakon dugo godina što im i želim,pa Portlanda koji nakon sjajne prošle sezone žele se učvrstiti kao jaka sila Zapada
,Phile i njhovog pokušaja da postanu ozbiljna ekipa,naravno ove najbolje ne treba ni spominjati,a evo i pitanja tko će od balkanaca imati najbolju sezonu
nije da ih nema
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dajte kakav TNT stream, da ispratim ove uvodne emisije. 

konačno da smo dočekali, ako ništa bar se svaki dan ima o nečemu diskutovati
iako ja, nažalost, neću biti tu kao prošlih sezona...
nekoliko očekivanja od mene:
-očekujem da GSW ne osvoji prsten, teorija i praksa su vazda bili dva različita pojma.tako da.. da ih prvo vidimo... u borbama davida i golijata, vazda sam birao davida.. pa tako i sada.. nikada ih nisam gotivio, vazda su bili precijenjeni za mene, ali ih ne mrzim. možda samo duranta(naravno zbog ove odluke, do ove sezone mi je bio extra lik)..ali da, pobjeda bilo koje druge ekipe protiv njih će biti mala satisfakcija, upravo zbog toga, što se GSW predstavlja kao neki ultra, mega, giga, nepobjedivi tim, a takve pričice uopšte ne pušim. jer su oni sve, samo ne to.
-okc ulazi bez problema u play off
-dame dolla konačno osvaja grammy aw... ček, ne.. dame konačno dobija all star poziv
-russ osvaja mvp
-neka neočekivana povreda nekog superstara, koja će sjebati svima prognoze
let the madness begin

nekoliko očekivanja od mene:
-očekujem da GSW ne osvoji prsten, teorija i praksa su vazda bili dva različita pojma.tako da.. da ih prvo vidimo... u borbama davida i golijata, vazda sam birao davida.. pa tako i sada.. nikada ih nisam gotivio, vazda su bili precijenjeni za mene, ali ih ne mrzim. možda samo duranta(naravno zbog ove odluke, do ove sezone mi je bio extra lik)..ali da, pobjeda bilo koje druge ekipe protiv njih će biti mala satisfakcija, upravo zbog toga, što se GSW predstavlja kao neki ultra, mega, giga, nepobjedivi tim, a takve pričice uopšte ne pušim. jer su oni sve, samo ne to.
-okc ulazi bez problema u play off
-dame dolla konačno osvaja grammy aw... ček, ne.. dame konačno dobija all star poziv
-russ osvaja mvp
-neka neočekivana povreda nekog superstara, koja će sjebati svima prognoze
let the madness begin
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- Nerminovic
- Kontakt:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to danas pocinje

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
MVP: Jimmy Butler
MIP: Portis

MIP: Portis

Green veceras ili TD ili na rubu toga 10-9-9 cca
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa već ima dva nastupa na AS utakmicama. Il' sam ja nešto pogrešno skont'o.kokuz je napisao/la:-dame dolla konačno osvaja grammy aw... ček, ne.. dame konačno dobija all star poziv

Usput, da bacim neku prognozu:
Korver će imati bolji procenat za tri poena nego DeAndre Jordan sa linije slobodnih
Bosh će imati jednak broj NBA utakmica ove sezone k'o LenBias

Antetokounmpo će imati barem sedam triple-doubleova
Booker ili Winslow će biti MIP
Knicksi će biti (gle čuda) razočarenje
George bi se mogao naći u prva 3 kada je MVP nagrada u pitanju
Barem tri forumaša će nakon svakog poraza Spursa spomenuti forumaša @nezalaganje

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
@Nezalaganje nakon "jutarnje" pobjede protiv Warriorsa:

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sta ces kad sam popularan.Monolog je napisao/la:Pa već ima dva nastupa na AS utakmicama. Il' sam ja nešto pogrešno skont'o.kokuz je napisao/la:-dame dolla konačno osvaja grammy aw... ček, ne.. dame konačno dobija all star poziv![]()
Usput, da bacim neku prognozu:
Korver će imati bolji procenat za tri poena nego DeAndre Jordan sa linije slobodnih
Bosh će imati jednak broj NBA utakmica ove sezone k'o LenBias![]()
Antetokounmpo će imati barem sedam triple-doubleova
Booker ili Winslow će biti MIP
Knicksi će biti (gle čuda) razočarenje
George bi se mogao naći u prva 3 kada je MVP nagrada u pitanju
Barem tri forumaša će nakon svakog poraza Spursa spomenuti forumaša @nezalaganje

Dobro vece dobri ljudi 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ništa, morat ću jednu tekmu na laptopu, drugu na mobitelu, nema druge 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- IlCapitano
- Kontakt:
Stvarno sam se radovao ovoj Utah-Portland utakmici i onda vidim da pored Haywarda ne igraju ni Burks ni Favors. 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- tuzlak1987
- Kontakt:
A gdje je u ovoj anketi na temi uvijek jaka ekipa Juta Dzezera?
- branimir85
- Kontakt:
http://www.***SPAM***.cc/live-televis ... ive-stream nije neštoLuminary je napisao/la:Dajte kakav TNT stream, da ispratim ove uvodne emisije.
ali može proći
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Utah do Tokija
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
branimir85 je napisao/la:napokon smo dočekali još jednu Nba sezonu,neka igre počnu ,bit će mnogo ekipa koje su mi zanimljive: od Minnesote na čelu s KAT-om i Tom-om koji će pokušati uvesti ekipu u PO nakon dugo godina što im i želim,pa Portlanda koji nakon sjajne prošle sezone žele se učvrstiti kao jaka sila Zapada
,Phile i njhovog pokušaja da postanu ozbiljna ekipa,naravno ove najbolje ne treba ni spominjati,a evo i pitanja tko će od balkanaca imati najbolju sezonu
nije da ih nema
Kao i par sezona unazad, Vucevic.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.