Da nakon sestomjesecne posudbe iz Lokomotive Radoslav Kovac je potpisao na 3 godalan_kardec je napisao/la:Češki reprezentativac Radoslav Kovač pojačao West Ham.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Da nakon sestomjesecne posudbe iz Lokomotive Radoslav Kovac je potpisao na 3 godalan_kardec je napisao/la:Češki reprezentativac Radoslav Kovač pojačao West Ham.
hammers je napisao/la:
Ajjjj jebote, bit ce mrtvih stare mi, **** tekmu west ham ce ih razwalit,, nego kako ce se navijaci susrest to je pitanje.. poslije ove tekme vjerowatno ce se snimat nastavak Green Street Huligansa xD btw. west ham prejako odigro.. pojeli su ih, ove sezone bi se mogli borit za evropu sa ovakvom igromhammers je napisao/la:Izvucen Millwal u Carling Cupu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Upson ne ide,to je rijesena stvarRaul_64 je napisao/la:I šta ako ode Upsonhammers je napisao/la:Stoke poslao ponudu od 5 miliona funti za Collinsa i West ham je danas prihvatio ponudu,ocekuje se do sutra da ce transfer biti zavrsen...a i ako ne ode ko če mu biti partner u centru odbrane
NeBOSNA JE ZAKON je napisao/la:a sta bi za onog hadziresica, potpisa li on za west ham???
Hhehe,nije mi namjero da ikoga furam samo iznosim vjesti sto se ticu kluba i malo historije da bi se upoznali sa ovim za mene posebnim klubomMartex je napisao/la:Hammers, toliko si me nafurao da cu pocet navijat za West Ham!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.