NBA Finals 2017

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

L-Train
Kontakt:

Re: NBA Finals 2017

Post Postao/la L-Train » 01 jun 2017, 01:00

@nezalaganje-dajem primjer,da je postojala i najmanja mogucnost,siguran sam da bi se Kawhi vratio u seriju protiv GSWa i odigrao koliko moze,da li to znaci da ne smije imati izgovor ako odigra lose,odnosno ispod svog nivoa?,a svjesni smo da je sjebo zglob i da nije na 100%.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 01 jun 2017, 01:00

**** ti dan o cemu se raspravlja.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 01 jun 2017, 01:01

NEZALAGANJE je napisao/la:I sve to argumentovao sto video analizama,sto analizama strucnjaka u pisanoj formi.Sta je tvoj argument bio osim tvog misljenja?
Curry wasn't 100 percent.
Jucerasnji clanak najave finala. Zach Lowe, ubjedljivo najkvalitetniji NBA novinar napisa ovo o Stephu za proslo finale. Eto malo pisane forme strucnjaka, kad vec golo oko nije dovoljan dokaz za ustanovit da to nije bio onaj Steph.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 01 jun 2017, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 jun 2017, 01:07

Clutch je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:I sve to argumentovao sto video analizama,sto analizama strucnjaka u pisanoj formi.Sta je tvoj argument bio osim tvog misljenja?
Jucerasnji clanak najave finala. Zach Lowe, ubjedljivo najkvalitetniji NBA novinar napisa ovo o Stephu za proslo finale.
Ok,to smo svi vidjeli.Jel bio na terenu i igrao?
Jeste!
Znaci dovoljno dobar da moze igrati.Tad nema izgovora.

Manu je 2011. igrao sa slomljenom rukom utakmice,a to niko nije saznao do godinu poslije.On sam je izjavljivao da je lakat samo istegnut.Jordan je igrao sam temperaturom od 40 stepeni i rijesavao utakmice.Wills Reed je na jednoj nozi igrao utakmicu finala.
To su pravi old school igraci,a ne ovo danas...Boli ga nesto malo,joj nije 100% zato su izgubili.Nema tog koji je 100% nakon cijelog RSa i 3 runde POa.

@L-Train Meni to opet nije opravdanje.Ako te toliko boli nesto,nema sanse da mozes igrati.Cim mozes trpiti bol,tu je kraj price.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 01 jun 2017, 01:12

Jeftha je napisao/la:**** ti dan o cemu se raspravlja.
To se još nisi navikao na besmislenost ovog pdfa? :rol:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 01 jun 2017, 01:13

NEZALAGANJE je napisao/la:
Clutch je napisao/la:
Jucerasnji clanak najave finala. Zach Lowe, ubjedljivo najkvalitetniji NBA novinar napisa ovo o Stephu za proslo finale.
Ok,to smo svi vidjeli.Jel bio na terenu i igrao?
Jeste!
Znaci dovoljno dobar da moze igrati.Tad nema izgovora.

Manu je 2011. igrao sa slomljenom rukom utakmice,a to niko nije saznao do godinu poslije.On sam je izjavljivao da je lakat samo istegnut.Jordan je igrao sam temperaturom od 40 stepeni i rijesavao utakmice.Wills Reed je na jednoj nozi igrao utakmicu finala.
To su pravi old school igraci,a ne ovo danas...Boli ga nesto malo,joj nije 100% zato su izgubili.Nema tog koji je 100% nakon cijelog RSa i 3 runde POa.
Pa Steph nikad nije ni naveo bilo kakav izgovor, apsolutno svaki put je izbjegao bilo kakvo opravdanje. Zbog toga i najmanje shvatam zasto ga se ovoliko mrzi i pljuje jer covjek nikad nije prihvatio niti trazio bilo kakvo opravdanje za svoj nastup.

Zach Lowe, Epi ili bilo ko kad to napise je cista konstantacija, jer smo svi vidjeli da nije bio ok. Naravno da mu onda neces suditi isto kao Durantu za Game 6 protiv GS-a npr ili slicna chokiranja. Ne vidim problem.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 01 jun 2017, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 01 jun 2017, 01:13

Čekajući sehur uz kvalitetno štivo
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 01 jun 2017, 01:16

Kawhi je napisao/la:
Zabrinut sam za pojedine.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 01 jun 2017, 01:17

Jeftha je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Zabrinut sam za pojedine.
Ma opusti se i uživaj.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 jun 2017, 01:18

Clutch je napisao/la: Pa Steph nikad nije ni naveo bilo kakav izgovor, apsolutno svaki put je izbjegao bilo kakvo opravdanje. Zbog toga i najmanje shvatam zasto ga se ovoliko mrzi i pljuje jer covjek nikad nije prihvatio niti trazio bilo kakvo opravdanje za svoj nastup.

Zach Lowe, Epi ili bilo ko kad to napise je cista konstantacija, jer smo svi vidjeli da nije bio ok. Ne vidim problem.
A stani,molim te,repliciras meni...Kad sam ga ja to pljuvao i mrzio?
Nije trazio opravdanje i na tome mu svaka cast.Kad pominjem opravdanje mislim na barem 5 forumasa ovdje koji su to cinili i pisali o operacijama proslo finale.E to mi nije jasno,zato sam i postavio onu izjavu i stavi ovaj smajli :mrgreen: .
Igrao covjek,nije bio u svom elementu,izgubili nevidjenu prednost i idemo dalje.Jel tesko priznati poraz i pokusati odbraniti nesto neodbranjivo?

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 01 jun 2017, 01:19

Kawhi je napisao/la: Ma opusti se i uživaj.
Smiren i staložen, k'o Yazid.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 01 jun 2017, 01:19

Ma problem je bila Stephova operacija i potenciranje iste nakon finala,da toga nije bilo niko ni rijeci vjerovatno ne bi napisao.

Eto,@nezalaganje je to vec napisao.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 01 jun 2017, 01:21

Jedno pitanje, sa realnim odgovorom molim... sta mislite kakve du sanse da clv uzme prvu ili drugu utakmicu?

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 01 jun 2017, 01:21

Igraju na remi
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 01 jun 2017, 01:22

Edviin je napisao/la:Jedno pitanje, sa realnim odgovorom molim... sta mislite kakve du sanse da clv uzme prvu ili drugu utakmicu?

4-1 na kraju, slobodno uplati u Vegasu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 jun 2017, 01:23

Edviin je napisao/la:Jedno pitanje, sa realnim odgovorom molim... sta mislite kakve du sanse da clv uzme prvu ili drugu utakmicu?
Jedno 35% :D

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 01 jun 2017, 01:25

Kolike su i šanse da ti nisi ovdje zbog kladionice. Dakle 0%.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 jun 2017, 01:27

Vrlo realne,druze.GS je u seriji sa SA u 1. tekmi lose reagovao nakon pauze i na jaceg protivnika,nego li je imao do tada.
Ista stvar se vrlo lako moze desiti i sada.Mada je ovo kosarka,tu nikada nesto ne mozes tvrditi sa sigurnoscu kad pocne tekma. ;)

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 01 jun 2017, 01:32

Kawhi je napisao/la:
Kolike su i šanse da ti nisi ovdje zbog kladionice. Dakle 0%.

Uplatito vec na pocetku godine da ce cvl opet osvojiti, ne za neke velike pare, nego vise iz zajebancije... Pitam posto nema smisla ulaziti u neko pregovaranje, samo me zanima sta si ovde narod misli... inace ja mislim da ce clv vec prvu utakmicu da dobije, a finale ide na min. 6 utakmica

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 01 jun 2017, 01:35

NEZALAGANJE je napisao/la:
Vrlo realne,druze.GS je u seriji sa SA u 1. tekmi lose reagovao nakon pauze i na jaceg protivnika,nego li je imao do tada.
Ista stvar se vrlo lako moze desiti i sada.Mada je ovo kosarka,tu nikada nesto ne mozes tvrditi sa sigurnoscu kad pocne tekma. ;)
I ja sam mislim da bi bas zbog toga cvl mogo vec prvu utakmicu da dobije... sve ce da se cuje :)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.