Aha ja slušam i ne vjerujemKaunas je napisao/la:Da nije Melun? [emoji38]Quinlan je napisao/la:jao legende na areni jeste li culi ko je crnogorski ibrahimović?![]()
![]()
![]()
kad ne pado sa stolice
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Aha ja slušam i ne vjerujemKaunas je napisao/la:Da nije Melun? [emoji38]Quinlan je napisao/la:jao legende na areni jeste li culi ko je crnogorski ibrahimović?![]()
![]()
![]()
kad ne pado sa stolice
![]()
Jbe mi se za blizance beogradske.... ALi ne vidim čemu čudjenje? Partizan - srpski klub. Grobari - srpska grupa... Zar misliš da ih je briga za Bošnjake? Ili Horde zla za Srbe? Msm nemojmo licemjerisati... Stvari su savršeno jasne... Drugačiji pogledi na sve... i možda i bolje što je tako...miky_hz je napisao/la:
Debili mentalno zaostali,isto kao da neigra Partizan,nema ni jedne pjesme za njih
Sve udure, dobro lupiti po džepu i izbaciti iz takmičenja, i sve tako dok ne dođu pameti.NeshaFCB je napisao/la:Jbe mi se za blizance beogradske.... ALi ne vidim čemu čudjenje? Partizan - srpski klub. Grobari - srpska grupa... Zar misliš da ih je briga za Bošnjake? Ili Horde zla za Srbe? Msm nemojmo licemjerisati... Stvari su savršeno jasne... Drugačiji pogledi na sve... i možda i bolje što je tako...miky_hz je napisao/la:
Debili mentalno zaostali,isto kao da neigra Partizan,nema ni jedne pjesme za njih
Uostalom za par sedmica počinje PL pa ćemo ponovo biti svjedoci građanskog pacifizma navijačkih grupa u BiH...
Aha da, gube sad u revansuFoSte95 je napisao/la:Vardar![]()
rekao sam ja prije koju godinu da će oni biti bitan faktor regionalnog fudbala samo polako (1:1 vani sa Malmeom). Žalgiris dobi Ludogorec kući
![]()
sva napreduju samo mi nazadujemo![]()
Sto zelis da Kopenhagen ispadneNerminovic je napisao/la:Malmo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Komsijski derbi da ne moze biti veci, samo da prodju Vardar![]()
Mokes je napisao/la:Sto zelis da Kopenhagen ispadneNerminovic je napisao/la:Malmo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Komsijski derbi da ne moze biti veci, samo da prodju Vardar![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.