Alanya i plaza Cleopatra su odlicniSveti je napisao/la:Raja pozz is suncane Alanye

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Alanya i plaza Cleopatra su odlicniSveti je napisao/la:Raja pozz is suncane Alanye
Uzeo sam u kleopatra lajfu sedam noci, fakat odlican hoteldelko je napisao/la:Alanya i plaza Cleopatra su odlicniSveti je napisao/la:Raja pozz is suncane Alanyesamo zbog ovih nemira ja sam odlucio da ne idem na tu stranu
ali je stvarno odlicno ljetovaliste
![]()
Možda si mogao i za te pare naći, evo recimo meni zanimljivije zvuči Italija 16 dana za 800 KM, bus doduše, Rim, Napulj, Sicilija, Venecija, sve u paketuSveti je napisao/la:Bilo je za ove malo dubljeg dzepario_Ferdy88 je napisao/la:Štaš tamo, zar nije bilo kakvih dinamičnijih destinacija, to je za penzionere i ove sa dječurlijomSveti je napisao/la:Raja pozz is suncane Alanye
Vole to Bošnje, čestitaju pilotu na uspješnoj vožnjiSveti je napisao/la:I je li neki adet da se pljesce kad avion sleti ili se to samo sa mnom desilo
Bio sam ja 3 puta na Tajlandu u godinu dana. Dva put poslovno i jednom na odmor.rio_Ferdy88 je napisao/la:Jel bio iko igdje dalje, mislim na Aziju i Afriku, ove egzoticnije destinacije, ja se mislim za iducu god, bas se nafuro na Tajland i Indoneziju
To je ovo za Indokinu http://www.jungletribe.com/ba/putovanja ... za-tajland, nije neki fensi smještaj, nego su guesthouse, imaš dosta tih izleta i to plaćaš po želji šta hoćeš, plus hranu isto tako. Sad ne znam koliko je tebe izašlo, imaš tu ponude i samo za Tajland pa pogledaj je li dosta skuplje, vjerovatno je tebe jeftinije kad si sam to organizovao, ali sad za prvi put bih radije ovako sa agencijom, jedino ako bih našao nekog pa da skupa organizujemo, tako bi se vjerujem isplatilo, posebno smještaj a i zanimljviije bi bilo, pa ako ti znaš nekoga ko hoće tako ili sam imaš namjeru ponovo ići iduće godine samo javi, jer baš imam volju ićivoltriz je napisao/la:Sva tri puta sam isao u svom aranzmanu, samo sto su mi troskovi bili refundirani dva puta jer sam isao poslovno. Ovo sto sam morao da platim sam, birao sam let iz Zagreba, bio je jeftiniji za 600 KM od Sarajeva.
Ja ne idem nikad sa agencijama tako da ne znam ni cijene ni aranzmane. Chaing Mai je u unutrasnjosti sa dosta zapadnjaka koji su digitalni nomadi, dosta je bio jeftiniji grad ranije. U zadnje vrijeme su podigli cijene ali jos uvijek je to dosta jeftinije od zapadnih zemalja.
Ja takodjer planiram Vijetnam uskore. U Kambodzi sam bio oko 2 sedmice, poprilicno jeftinija zemlja od Tajlanda, s tim da sam jedino bio u Phnom Penhu tako da ne znam za ostale dijelove zemlje. Lokalci su ispraksirali majmune da kradu stvari turistima tako da vrlo cesto znaju ukrast mobitele, aparate, svojim ocima vidio.
Ne znam kako organiziraju te aranzmane ali ja bih ti preporucio da to sam organizujes i vidis kako ljudi stvarno zive tamo.
Vidio sam ih kraj cesteFoSte95 je napisao/la:Ima li tu dama sumnjivog morala![]()
Samo moras imati na umu (ako vec nisi skuzio) da se tamo ide od decembra do aprila otprilike, mislim na ta daleka putovanja, jer kad je nama ljeto kod njih je sezona kisa. Mislim da jedino bali moze tokom citave god.rio_Ferdy88 je napisao/la:Jel bio iko igdje dalje, mislim na Aziju i Afriku, ove egzoticnije destinacije, ja se mislim za iducu god, bas se nafuro na Tajland i Indoneziju
koju glavu, donju ili gornjudelko je napisao/la:Vidio sam ih kraj cesteFoSte95 je napisao/la:Ima li tu dama sumnjivog morala![]()
ali cura rece da ce me skratiti za glavu pa nisam mnogo zagledao xD
HvalaSveti je napisao/la:Delko brate zelim ti ugodan odmor i lijep provod
Haha nije precizirala, bolje mi je da ne iskusavamVidio sam ih kraj cesteali cura rece da ce me skratiti za glavu pa nisam mnogo zagledao xD
koju glavu, donju ili gornju![]()
Uh ovo bi bilo dobro. I ja se razmislja o tim destinacijama ali malo su skupe, medjutim mora se to nekad u zivotu probatiJel bio iko igdje dalje, mislim na Aziju i Afriku, ove egzoticnije destinacije, ja se mislim za iducu god, bas se nafuro na Tajland i Indoneziju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.