SAD - BiH / Meksiko - BiH 28/31.01.2018.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: SAD - BiH / Meksiko - BiH 28/31.01.2018.
Ma nijedan klub neće pustiti svog igrača. Imaju apsolutno pravo da im zabrane dolazak. Tako da je realno očekivati samo igrače iz naše lige.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Haris Medunjanin sigurno dio ekipe na ovoj ekspediciji.
Ovo mi je ok, on ce valjda biti jedini od ovih starijih likova, treba malo i iskustva u ekipi.
Ovo mi je ok, on ce valjda biti jedini od ovih starijih likova, treba malo i iskustva u ekipi.
Po meni je bolje da ga je prikljucio strucnom timu za ovu akciju a ne da uzima mjesto Cavaru ili nekom trecem ... svi vec znamo sta Haris vise ne moze, daj da vidimo na djelu nekog k'o jos nesto moze ...mire96 je napisao/la:Haris Medunjanin sigurno dio ekipe na ovoj ekspediciji.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- ASD
- Kontakt:
Samo mlade zvati, u21 igrace plus po kojeg u23, a starije zvati samo iz inostranstva ukoliko ih klub pusti, ovakve kao Medunjanin.
Iz naše lige zvati samo U23 igrače stariji ne trebaju, da vidimo od od tih mladih na koga možda možemo računati.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Po meni Medunjanin jos moze posluziti tu i tamo kao AMF, ako nista onda jer ima fantastican sut u repki. Na ovoj turneji je on najblizi, zivi u SADu, ostali ce igrati svoje lige, tako da je meni ok. A sigurno nece zauzimati mjesto Cavaru ili nekom drugom mladom momku koji skoro pa ima osiguran poziv. Ali se nadam i ja da ce nakon ove utakmice moci i bez Medunjanina da se igra.DaVinci je napisao/la:Po meni je bolje da ga je prikljucio strucnom timu za ovu akciju a ne da uzima mjesto Cavaru ili nekom trecem ... svi vec znamo sta Haris vise ne moze, daj da vidimo na djelu nekog k'o jos nesto moze ...mire96 je napisao/la:Haris Medunjanin sigurno dio ekipe na ovoj ekspediciji.
Relativno nepoznat spisak igrača SAD-a za meč protiv nas, vjerujem da će momci iz PLBIH dostojno predstaviti državu protiv Amerikanaca u ovom rosteru.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Prosinečki je danas objavio širi spisak igrača koji će konkurisati za ove mečeve, a na njemu se nalazi 28 fudbalera, većinom iz Premijer lige BiH. Okupljanje igrača zakazano je 21. januar u Trening centru u Zenici.
Spisak BiH: Kenan Pirić (Zrinjski), Ibrahim Šehić (Qarabag, Azerbejdžan), Nemanja Trkulja (Borac), Darko Todorović (Sloboda), Srđan Stanić (Zrinjski), Daniel Graovac (Željezničar), Marko Mihojević (Sarajevo), Almir Bekić (Sarajevo), Muhamed Bešić (Everton, Engleska), Besim Šerbečić (Radnik), Elvis Sarić (Sarajevo), Dino Beširević (Radnik), Zoran Kvržić (Rijeka, Hrvatska), Stjepan Lončar (Široki Brijeg), Marijan Ćavar (Zrinjski), Goran Zakarić (Željezničar), Ognjen Todorović (Zrinjski), Nemanja Bilbija (Zrinjski), Luka Menalo (Široki Brijeg), Amer Ordagić (SK Brann, Norveška), Elvir Koljić (Krupa), Armin Hodžić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Jasmin Mešanović (Maribor, Slovenija), Mersudin Ahmetović (Sarajevo), Adnan Šećerović (Mladost DK), Haris Medunjanin (Philadelphia Union, SAD), Tomislav Tomić (Olimpija, Slovenija), Toni Šunjić (Dinamo Moskva, Rusija).
Spisak BiH: Kenan Pirić (Zrinjski), Ibrahim Šehić (Qarabag, Azerbejdžan), Nemanja Trkulja (Borac), Darko Todorović (Sloboda), Srđan Stanić (Zrinjski), Daniel Graovac (Željezničar), Marko Mihojević (Sarajevo), Almir Bekić (Sarajevo), Muhamed Bešić (Everton, Engleska), Besim Šerbečić (Radnik), Elvis Sarić (Sarajevo), Dino Beširević (Radnik), Zoran Kvržić (Rijeka, Hrvatska), Stjepan Lončar (Široki Brijeg), Marijan Ćavar (Zrinjski), Goran Zakarić (Željezničar), Ognjen Todorović (Zrinjski), Nemanja Bilbija (Zrinjski), Luka Menalo (Široki Brijeg), Amer Ordagić (SK Brann, Norveška), Elvir Koljić (Krupa), Armin Hodžić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Jasmin Mešanović (Maribor, Slovenija), Mersudin Ahmetović (Sarajevo), Adnan Šećerović (Mladost DK), Haris Medunjanin (Philadelphia Union, SAD), Tomislav Tomić (Olimpija, Slovenija), Toni Šunjić (Dinamo Moskva, Rusija).
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Kapic se morao naci ba spisku! Bolji je veznjak od svih pozvanih. Koji ce mu q npr. ovaj Saric, kad je njemu nasa liga plafon?! Svi ovi koji imaju preko 23 godine, nikad nece dogurati dalje od Ceske ili Slovacke (a vrlo vjerovatno im je i to misaona imenica).
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Bice zanimljivo vidjet gdje su MLS i meksicka liga u odnosu na premiership
Sumnjam da nam mogu ozbiljnije zaprijetit, al vidjet cemo

Sumnjam da nam mogu ozbiljnije zaprijetit, al vidjet cemo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- muhamedhulk
- Kontakt:
Spisak ocekivan. Ne znam sto pojedini pjene? Nije ovo izlet u SAD nego utakmica. Protivnici nece igrati sa djecom, pa ne vidim razloga da mi dodjemo sa djecurlijom; pozvani su oni koji su trenutno najbolji a da su dostupni! Najbolji strijelac lige zasluzuje poziv, nema veze sto ima godina i sto vise nece biti pozvan u repku. Ovo je trenutno najbolji izbor i cao.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Necu ni komentarisati ovaj pokusaj od spiska. Samo cu reci
Zivila politika!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Misimovic ,Spahic i Ramadani vec u akciji ....poveci nas Robi hahahahha.....joj cuj secerovic hahahhahahahahhahahahhhhahhhahha
menadjerska reprezentacija BIH ...trazili ste dobili ste ...uzivajte
menadjerska reprezentacija BIH ...trazili ste dobili ste ...uzivajte

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Znaci bukvalno ni 7 dana nije tu, a vec ovi pjene :p Dosta je mladih kvaliteta pozvano ovdje. Moglo je bez nekih likova, ali je vjerovatno htio izbalansirati mladje i starije. S tim da jos nema, niti je mogao upoznati sve igrace sa spiska, tako da je logicno da su vecina predlozeni.
Bilo kako bilo, nadam se da je ovo zadnji put da vidim Zorana Kvrzica na spisku.
Bilo kako bilo, nadam se da je ovo zadnji put da vidim Zorana Kvrzica na spisku.
Kratko vrijeme je bilo za ozbiljnog posla, kada su mu uvalili ovaj vruč krompir(utakmice mimo svih termina), bitno je da se ne obrukamo na ove dvije utakmicemire96 je napisao/la:Znaci bukvalno ni 7 dana nije tu, a vec ovi pjene :p Dosta je mladih kvaliteta pozvano ovdje. Moglo je bez nekih likova, ali je vjerovatno htio izbalansirati mladje i starije. S tim da jos nema, niti je mogao upoznati sve igrace sa spiska, tako da je logicno da su vecina predlozeni.

Covjek nikog ne zna sta hocete? Naravno da ovo nije njegov spisak to je vec on i govorio da ce razgovarati prije svega da mu pomogne sastavi u21 selektor pa onda i drugi suradnici...Na kraju krajeva ovo nije toliko ni vazno osim da ko god je pozvan ima super priliku se pokazati...Poslije januara naredni spiskovi ce biti vazniji jer ce to biti žutog ruku djelo.
Ako se hodzic ne dokaze medju ovom buranijom nek prestane se baviti sportom.
Ako se hodzic ne dokaze medju ovom buranijom nek prestane se baviti sportom.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Meni je, ako se izuzmu Secerovic i Ahmetovic (
), ovo sasvim ok spisak, s obzirom da je najavljeno prije da ce bit manje vise sve igraci iz PL

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Pojedinim forumasima (koji su sasvim slucajno navijaci zelje) treba zabranit pristup ovoj temi. Yebemu majku isto ste djeca
naprijed rejal
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Dobro ovi sto pjene i zagoavaraju da vodimo igrace od 18 god na dvije ozbiljne utakmice, koga to Vinko Marinovic nije pozvao a trebao je ? Osim Kapica eto koji je trebao dobiti sansu, a uzmite u obzir da je akcenat na promociji Premijer lige i da strani klubovi tesko da ce pustiti vaznog igraca...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, Fudbalmozak2 i 17 gostiju.