omerbavarac je napisao/la:Ma kakva neugodna, imam osjecaj da cemo ih naderat, al ono pravo...![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
omerbavarac je napisao/la:Ma kakva neugodna, imam osjecaj da cemo ih naderat, al ono pravo...![]()
kolika je vremenska razlika??????harishp je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:Ma kakva neugodna, imam osjecaj da cemo ih naderat, al ono pravo...![]()
ma cuj dati sansu mladim igracima,heeeeeeeeelllllo najgora opcija od svega je da zavrsimo kao najgori 2,mozda su sanse za to male ako budemo 2,ali nista ne prepustiti slucaju.................Zato igrati sa najjacim sastavom,kako bi skupili sto vise bodova i sa najjacim momcima pripremati se sa BARAZ...........AKOBOGDAamerosm je napisao/la:Dosla je utakmica koje se najvise bojim, a to je Armenija. U Martu sam rekao da cemo Belgijancima uzeti svih sest bodova, a imam osjecaj da cemo u Armeniji kiksati i odigrati samo nerijeseno. Bilo bi odlicno kad bi obje utakmice pobjedili i onda rastereceno igrali u Estoniji, ja bih tu dao mladim igracima priliku, ukoliko u septembru uzmemo sest bodova, a sa Spanijom se "nadigravati".
Ja se jedino bojim te tekme jer nema Misketa.A ruku na srce zamijena nije nekvalitetna,ali da nece izgoriti u zelji.amerosm je napisao/la:Dosla je utakmica koje se najvise bojim, a to je Armenija. U Martu sam rekao da cemo Belgijancima uzeti svih sest bodova, a imam osjecaj da cemo u Armeniji kiksati i odigrati samo nerijeseno. Bilo bi odlicno kad bi obje utakmice pobjedili i onda rastereceno igrali u Estoniji, ja bih tu dao mladim igracima priliku, ukoliko u septembru uzmemo sest bodova, a sa Spanijom se "nadigravati".
harishp je napisao/la:Ja se jedino bojim te tekme jer nema Misketa.A ruku na srce zamijena nije nekvalitetna,ali da nece izgoriti u zelji.amerosm je napisao/la:Dosla je utakmica koje se najvise bojim, a to je Armenija. U Martu sam rekao da cemo Belgijancima uzeti svih sest bodova, a imam osjecaj da cemo u Armeniji kiksati i odigrati samo nerijeseno. Bilo bi odlicno kad bi obje utakmice pobjedili i onda rastereceno igrali u Estoniji, ja bih tu dao mladim igracima priliku, ukoliko u septembru uzmemo sest bodova, a sa Spanijom se "nadigravati".
Inace su najgore ,,dobivene,, utakmice.
A ako se dobiju te prve dvije,onda tek treba navaliti ko mutav.Jer bi postojala sansa da dobrim rezultatima ostvarimo sesir#1.Ne treba govorti koliko bi nam u barazu bilo lakse.
nisu je obrisali nego spojili sa ovom temom,na stranici ispred ima tvoj textUnica_Liverpool_ je napisao/la:Opet neko obrisao moju temu... A bas sam se potrudio da fin text napisem...Aaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
Nema sanse.. mali ima vrlo ozbiljan mentalitet, pogotovo za 19-godisnjaka.mahalas je napisao/la:Ja ovog Štiliča nepoznajem, ali po natpisima u novinama ubio se za Misketovu zamjenu. neznam za vas , ali mene Pjana nešto ne oduševljava bojim se da če poput mnogih Bosanaca ostati samo vječni talenet........
Ma ove istocne ekipe pogotovo kod kuce igraju jako tvrdo i disciplinovano...Ne znam ko ih je tamo bas razvalio...rob do bagro je napisao/la:bojim se veoma ove tekme protiv armenije zasto?pa sjecate se protiv jedne moldavije ili litvanije kad su nam najvise trebali bodovi znali smo kiksati...bice zaista tesko bez misketa, al nadam se da ce ga dzekson zabiti nekoliok puta i da cemo otici na Mundijal
Mi cemo ih rrazvaliti, moramo ih razvaliti a ne pobijediti tijesno, moramo se osigurati do poluvremena, ako nepobijedimo Armeniju onda nezasluzujemo ni da idemo u baraz, kada smo pobijedili Belgiju nevidim razloga zasto nebismo i Armenijicu, jest da nam neigra Misimovic ali imamo i Stilica i Pjanica i nadam se Bajramovica, koji mogu odigrati ili igraju tu poziciju odlicnoGoRaN je napisao/la:Ma ove istocne ekipe pogotovo kod kuce igraju jako tvrdo i disciplinovano...Ne znam ko ih je tamo bas razvalio...rob do bagro je napisao/la:bojim se veoma ove tekme protiv armenije zasto?pa sjecate se protiv jedne moldavije ili litvanije kad su nam najvise trebali bodovi znali smo kiksati...bice zaista tesko bez misketa, al nadam se da ce ga dzekson zabiti nekoliok puta i da cemo otici na Mundijal
litvaniju smo dobili gore sa 1 - 0.....a ovdje smo igrali nerijeseno,1 - 1......rob do bagro je napisao/la:bojim se veoma ove tekme protiv armenije zasto?pa sjecate se protiv jedne moldavije ili litvanije kad su nam najvise trebali bodovi znali smo kiksati...bice zaista tesko bez misketa, al nadam se da ce ga dzekson zabiti nekoliok puta i da cemo otici na Mundijal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.