Armenija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

harishp
Kontakt:

Re: Armenija-BiH/BiH-Turska

Post Postao/la harishp » 04 avg 2009, 23:39

omerbavarac je napisao/la:Ma kakva neugodna, imam osjecaj da cemo ih naderat, al ono pravo... :mrgreen: :mrgreen:
;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 04 avg 2009, 23:57

harishp je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Ma kakva neugodna, imam osjecaj da cemo ih naderat, al ono pravo... :mrgreen: :mrgreen:
;)
kolika je vremenska razlika?????? :?
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 avg 2009, 00:01

Dosla je utakmica koje se najvise bojim, a to je Armenija. U Martu sam rekao da cemo Belgijancima uzeti svih sest bodova, a imam osjecaj da cemo u Armeniji kiksati i odigrati samo nerijeseno. Bilo bi odlicno kad bi obje utakmice pobjedili i onda rastereceno igrali u Estoniji, ja bih tu dao mladim igracima priliku, ukoliko u septembru uzmemo sest bodova, a sa Spanijom se "nadigravati".
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 05 avg 2009, 00:05

amerosm je napisao/la:Dosla je utakmica koje se najvise bojim, a to je Armenija. U Martu sam rekao da cemo Belgijancima uzeti svih sest bodova, a imam osjecaj da cemo u Armeniji kiksati i odigrati samo nerijeseno. Bilo bi odlicno kad bi obje utakmice pobjedili i onda rastereceno igrali u Estoniji, ja bih tu dao mladim igracima priliku, ukoliko u septembru uzmemo sest bodova, a sa Spanijom se "nadigravati".
ma cuj dati sansu mladim igracima,heeeeeeeeelllllo najgora opcija od svega je da zavrsimo kao najgori 2,mozda su sanse za to male ako budemo 2,ali nista ne prepustiti slucaju.................Zato igrati sa najjacim sastavom,kako bi skupili sto vise bodova i sa najjacim momcima pripremati se sa BARAZ...........AKOBOGDA ;)
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 avg 2009, 01:40

amerosm je napisao/la:Dosla je utakmica koje se najvise bojim, a to je Armenija. U Martu sam rekao da cemo Belgijancima uzeti svih sest bodova, a imam osjecaj da cemo u Armeniji kiksati i odigrati samo nerijeseno. Bilo bi odlicno kad bi obje utakmice pobjedili i onda rastereceno igrali u Estoniji, ja bih tu dao mladim igracima priliku, ukoliko u septembru uzmemo sest bodova, a sa Spanijom se "nadigravati".
Ja se jedino bojim te tekme jer nema Misketa.A ruku na srce zamijena nije nekvalitetna,ali da nece izgoriti u zelji.
Inace su najgore ,,dobivene,, utakmice.
A ako se dobiju te prve dvije,onda tek treba navaliti ko mutav.Jer bi postojala sansa da dobrim rezultatima ostvarimo sesir#1.Ne treba govorti koliko bi nam u barazu bilo lakse.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 avg 2009, 01:57

Ma sve je još otvoreno. Imam neki osjećaj da će nas Estonija izvrnuti....a Armeniju tučemo a od Turske poraz, oni su najjači kada je najpotrebnije, ko zna možda ih Belgija izvali. Ma samo to Bog zna.

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 05 avg 2009, 02:48

harishp je napisao/la:
Ja se jedino bojim te tekme jer nema Misketa.A ruku na srce zamijena nije nekvalitetna,ali da nece izgoriti u zelji.
Inace su najgore ,,dobivene,, utakmice.
A ako se dobiju te prve dvije,onda tek treba navaliti ko mutav.Jer bi postojala sansa da dobrim rezultatima ostvarimo sesir#1.Ne treba govorti koliko bi nam u barazu bilo lakse.

za swe ostalo tu je SemiR StiliC!!!hhehehehe:PPPPP BOSNIAN KILLER!!!!
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 05 avg 2009, 03:00

• Mislim da su ovi žuti kartoni za Misketa dobra stvar da pauzira, a da bude tu protiv Turaka bice potrebniji. To Ciri ostavlja mogućnost da ubaci Štilica iza Dzeke i Vede da vidimo koliko moze. Očigledno je da je momak u top formi to potvđuje i u ovoj euro ligi. Pitanje je koliko će Vedo biti spreman jer kako rece Ragnick jos nije podesio nisanske sprave.
    Bolje je da pokusa ovu varijantu protiv Armenije nego kasnije protiv Turske opet ako ne bude islo lakse je kalkulisati sa Armencima nego s Turcima.

Evo i Rahimic se povrijedio nece igrat protiv Irana dugo vec ne igra. Ako i on ne bude spreman tu bas nemamo adekvatnu zamjenu. Lahko cemo mi sa realizacijom, Dzeko je uvijek sposoban dati gol, samo da ga ne primimo i da nam se onda ne uvuce nervoza, jeb ga jesu oni levati al su nam ga zabili u Zenici...
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

BHFAN22
Kontakt:

Post Postao/la BHFAN22 » 05 avg 2009, 05:12

sta je vama, mi cemo Armeniju razvalit kao sto smo ih u Zenici razvalil aBd.
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 05 avg 2009, 08:29

Opet neko obrisao moju temu... A bas sam se potrudio da fin text napisem... :cry: Aaaaaaaaaaaaaaaaa :evil: :evil:

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 05 avg 2009, 10:51

Ja ovog Štiliča nepoznajem, ali po natpisima u novinama ubio se za Misketovu zamjenu. neznam za vas , ali mene Pjana nešto ne oduševljava bojim se da če poput mnogih Bosanaca ostati samo vječni talenet........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 05 avg 2009, 10:54

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Opet neko obrisao moju temu... A bas sam se potrudio da fin text napisem... :cry: Aaaaaaaaaaaaaaaaa :evil: :evil:
nisu je obrisali nego spojili sa ovom temom,na stranici ispred ima tvoj text :)
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

alen m
Kontakt:

Post Postao/la alen m » 05 avg 2009, 11:01

mahalas je napisao/la:Ja ovog Štiliča nepoznajem, ali po natpisima u novinama ubio se za Misketovu zamjenu. neznam za vas , ali mene Pjana nešto ne oduševljava bojim se da če poput mnogih Bosanaca ostati samo vječni talenet........
Nema sanse.. mali ima vrlo ozbiljan mentalitet, pogotovo za 19-godisnjaka.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 05 avg 2009, 11:38

Mislim da iz grupe gdje je Engleska, Hrvatska i Ukrajina ..., druga iz grupe nece ici u baraz jer ce biti najslabija, imamo prednost u odnosu na Hrvatsku i Ukrajinu, one imaju po 5 bodova a mi imamo 9, a pogotovo ako Hrvatska ne pobijedi Bjelorusiju 12.08. sigurno neidu u baraz, i tada bi nama sanse jos bile vece za baraz
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 05 avg 2009, 11:40

bojim se veoma ove tekme protiv armenije zasto?pa sjecate se protiv jedne moldavije ili litvanije kad su nam najvise trebali bodovi znali smo kiksati...bice zaista tesko bez misketa, al nadam se da ce ga dzekson zabiti nekoliok puta i da cemo otici na Mundijal
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 05 avg 2009, 11:51

rob do bagro je napisao/la:bojim se veoma ove tekme protiv armenije zasto?pa sjecate se protiv jedne moldavije ili litvanije kad su nam najvise trebali bodovi znali smo kiksati...bice zaista tesko bez misketa, al nadam se da ce ga dzekson zabiti nekoliok puta i da cemo otici na Mundijal
Ma ove istocne ekipe pogotovo kod kuce igraju jako tvrdo i disciplinovano...Ne znam ko ih je tamo bas razvalio...

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 05 avg 2009, 11:57

GoRaN je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:bojim se veoma ove tekme protiv armenije zasto?pa sjecate se protiv jedne moldavije ili litvanije kad su nam najvise trebali bodovi znali smo kiksati...bice zaista tesko bez misketa, al nadam se da ce ga dzekson zabiti nekoliok puta i da cemo otici na Mundijal
Ma ove istocne ekipe pogotovo kod kuce igraju jako tvrdo i disciplinovano...Ne znam ko ih je tamo bas razvalio...
Mi cemo ih rrazvaliti, moramo ih razvaliti a ne pobijediti tijesno, moramo se osigurati do poluvremena, ako nepobijedimo Armeniju onda nezasluzujemo ni da idemo u baraz, kada smo pobijedili Belgiju nevidim razloga zasto nebismo i Armenijicu, jest da nam neigra Misimovic ali imamo i Stilica i Pjanica i nadam se Bajramovica, koji mogu odigrati ili igraju tu poziciju odlicno
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 avg 2009, 12:14

litvaniju smo dobili gore sa 1 - 0.....a ovdje smo igrali nerijeseno,1 - 1......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 avg 2009, 12:16

Ma da, na kraju se ispostavilo da nas je remi sa Litvanijom mnogo koštao. Zato sad treba u juriš od prve minute, ništa ne prepuštati slučaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 05 avg 2009, 12:56

mene je ljudi vise strah armenije,nego turske...ja znam da ce mo mi tursku poderat...al armeniju...neznam sta da pisem
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.