HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- antipolitika
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Hvala na razumjevanju i na vracanju !!!
Samo takvi i ostanite,najbolji u bih!
pozdrav i hvala!
Samo takvi i ostanite,najbolji u bih!
pozdrav i hvala!
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
- antipolitika
- Kontakt:
marine koji je razlog da se utakmica igra u 18 i 10?
jeb mu misa necu moci na utakmicu!
jeb mu misa necu moci na utakmicu!
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
I od mene pohvale za jednu od najbolljih stranica u BiH. Utakmica se igra tada jer ni jedan naša televizija nije željela otkupiti prava ili su nudili smješno malo pa oh je otkupila neka portugalska sportska TV. Pošto im taj termin odgovara bit će tada jer u protivnom nebi ni uzeli. Bem ti državu i sustav glupi, da bude još crnje sad će Mreža + platiti njima da prenosi utakmicu,a mogli su obratno sigurno puno jeftinije.
- antipolitika
- Kontakt:
aj barem je klub nesto zaradio!
Radi se negdje oko 35-45 000 €
- antipolitika
- Kontakt:
Otisao Matija Matko!
Steta izgubili smo borca na terenu,sretno matija u Rijeci,dao bog da i ti nesto zaradis u karijeri zasluzio si...ipak je HNL oaza spasa za nase nogometase,nazalost ali je tako...
Steta izgubili smo borca na terenu,sretno matija u Rijeci,dao bog da i ti nesto zaradis u karijeri zasluzio si...ipak je HNL oaza spasa za nase nogometase,nazalost ali je tako...
Jučer je bio divan dan unatoč kiši! Atmosfera odlična, makar u pola grada. Pobjeda je sada još slađa zbog zabrane. Neki ljudi nikako ne kontaju da se na silu i represijama ne postiže ništa osim kontraefekta.
Ja se ne sjećam (još otkad je Zrinjski bio prvak) kad je neki klub imao pet pobjeda u nizu u ovoj ligi i možda još golemije od toga su 3 gostujuće. Mislim da je se ovom pobjedom u Laktašima od 3-4 Zrinjski istakao kao glavni kandidat za titulu.
Jedva čekam da vidim pregled u Laktašima, nešto mi sumnjiva pobjeda Zrinjskog. Tri gola su pala od 87 do 90 + minute . Neću da ništa kažem dok nevidim. P.s. Nemoj Marine odmah počet nešto pričati samo kažem da mi je sumnjivo.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
I meni to mirise na onu pricu Hrvat mora postati sampion ali sacekajmo pregled(a i 7+ dobra kvota i iz 1 u 2)
I hoće vjerojatno biti prvak hrvatski klub kad su Zrinjski i Široki najbolji ove sezone, jedino se može uplesti i Slavija ali nešto ne vjerujem da će moći držati korak.
Slazem se sa tobom sa su Zrinjski i Siroki najbolji ali ja mislim da su oni zadnjih 10 godina najkvalitetniji tim (izuzev mozda da su 1 godinu Sarajevo i Leotar bili u rangu sa njima)ali uvjek ide po poznatom redoslijedu,tvrdim da bi siroki mogao biti prvak svake godine samo da nije ovako kako jest...
- antipolitika
- Kontakt:
Zrinjski Zeljeznicar 3:1
Djuric 1:0
Pelak 1:1
Serdarusic 2:1
Stojanovic 3:1
Steta sto je kisa pokvarila derbi ,Zeljo sasvim dobra ekipa i nisu zasluzili ovo mjesto na tabeli.Svaka cast sto nije bilo valjanja i zadrzavanja igre pa cak ni kod 1:1 ,za razliku od slobode i celika ekipa koje vise leze nego sto igraju,
pozz.
Djuric 1:0
Pelak 1:1
Serdarusic 2:1
Stojanovic 3:1
Steta sto je kisa pokvarila derbi ,Zeljo sasvim dobra ekipa i nisu zasluzili ovo mjesto na tabeli.Svaka cast sto nije bilo valjanja i zadrzavanja igre pa cak ni kod 1:1 ,za razliku od slobode i celika ekipa koje vise leze nego sto igraju,
pozz.
Koga politika stvori,politika će ga i uništiti... 

...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...
- bistrikboy
- Kontakt:
samo da napomenem da je zrinski JEDINA ekipa koju sam gledao na gostovanju koja ne kupuje sudije,kad god sam bio u mostaru i gledao Želju bilo je posteno,svaka cast da je bogdo vise takvih ekipa,i samo zbog toga ste mi drazi od veleza
cestitam na zasluzenoj pobjedi,bilo bi jos ljepse da je ovo bila borba za titulu ali mi nismo u stanju....

cestitam na zasluzenoj pobjedi,bilo bi jos ljepse da je ovo bila borba za titulu ali mi nismo u stanju....
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
pusti to svi mi kupujemobistrikboy je napisao/la:samo da napomenem da je zrinski JEDINA ekipa koju sam gledao na gostovanju koja ne kupuje sudije,kad god sam bio u mostaru i gledao Želju bilo je posteno,svaka cast da je bogdo vise takvih ekipa,i samo zbog toga ste mi drazi od veleza![]()

Kad se kaže igračima da igraju ko levati...lako je onda igratibistrikboy je napisao/la:samo da napomenem da je zrinski JEDINA ekipa koju sam gledao na gostovanju koja ne kupuje sudije,kad god sam bio u mostaru i gledao Želju bilo je posteno,svaka cast da je bogdo vise takvih ekipa,i samo zbog toga ste mi drazi od veleza![]()

...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...
Politika je stvrila Torpedo, pardon Sarajevo ili Čelika,a ne Zrinjskog koji je htjeli to neki priznati ili ne najstariji klub u državi.Aner je napisao/la:Koga politika stvori,politika će ga i uništiti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.