Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
upravu siVucevich je napisao/la:Za sta tacno?Moggi je napisao/la: ja bih nagradio i gojaka mozda
Inace je Menalo tek vraca od povrede
S kim igra prijateljsku u21 i koji je datum tačno?Moggi je napisao/la:koga bismo od u21 mogli ocekivati ? vidim da i oni igraju prijateljsku al vjerujem da ce pustiti neke igrace.
todorovic mislim da je tu, ja bih nagradio demirovica i gojaka mozda, mihojevic/besim i cavar da imaju koju utakmicu vise zvao bi i njih definitivno.
sta je sa menalom ?
28 maj protiv Albanije dole kod njih.Raonffa je napisao/la:S kim igra prijateljsku u21 i koji je datum tačno?Moggi je napisao/la:koga bismo od u21 mogli ocekivati ? vidim da i oni igraju prijateljsku al vjerujem da ce pustiti neke igrace.
todorovic mislim da je tu, ja bih nagradio demirovica i gojaka mozda, mihojevic/besim i cavar da imaju koju utakmicu vise zvao bi i njih definitivno.
sta je sa menalom ?
Pa onda se možda par ovih iz U21 može priključiti ekipi za Koreju, tu prije svega mislim na Menala, Demirovića, Ćavara, Mihojevića i Šerbečića, a možda će neko od njih biti već sa seniorima od početka kao Todorović.miky_hz je napisao/la:28 maj protiv Albanije dole kod njih.Raonffa je napisao/la:S kim igra prijateljsku u21 i koji je datum tačno?Moggi je napisao/la:koga bismo od u21 mogli ocekivati ? vidim da i oni igraju prijateljsku al vjerujem da ce pustiti neke igrace.
sta je sa menalom ?
Pa za 10 dana je okupljanje covjece, spisak mozda srijeda- cetvrtakRaonffa je napisao/la:Kada Robi objavljuje spisak?
Nekako bi mi najlogičnije bilo da bude za 10ak dana kada se završe sve lige, al' vidim da su ovi pozivi nekim igračima već počeli "curiti" po medijima.
Dobro si, zaboravio sam na toJavierBosnia je napisao/la:Pa za 10 dana je okupljanje covjece, spisak mozda srijeda- cetvrtakRaonffa je napisao/la:Kada Robi objavljuje spisak?
Nekako bi mi najlogičnije bilo da bude za 10ak dana kada se završe sve lige, al' vidim da su ovi pozivi nekim igračima već počeli "curiti" po medijima.
Mislim da ce ostati pri svome i povesti najjaci sastav i tamo. S tim sto ce ih malo vise stedjeti, nekima dati vise nekima manje. Dzeko moze da iznese jos ove dvije utakmice po 90 minuta lagano, ali nema potrebe dobit ce priliku i drugi, ali ce najjaci sastav i tamo poceti sigurnohurem je napisao/la:Drago mi je da je Civica pozvao.
Sudeci po ovih par poziva za koje se vec unaprijed zna, to ce biti jedan prosireni spisak gdje ce najbolje suprotstaviti Crnoj Gori, a potom ih poslati na godisnji (Dzeko, Pjanic i slicni) a u Juznu Koreju povesti izmijenjen sastav gdje ce priliku za dokazivanje dati nekim drugim igracima tipa Todorovic, Loncar, Civic i drugi + ovi iskusniji a koji nisu u klubovima aman zaman igrali ili su u repki bivali u dr.planu kao sto su Bicakcic, Seo, Krunic, Prcic itd.
Mada je Robi govorio da ce i tamo voditi najbolje ali cisto sumnjam.
Will see..
Cini mi se da je Saric agresivniji, da moze vise trcati i pomagati Pjanicu..edinjo-bih je napisao/la:umjesto sarica stavi prcica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.