MortemHz je napisao/la:Nego Signore, de mi reci..
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.
Kakva je to sad preeliminarna runda EL 

Pa ne mogu toliki broj klubova profiltrirati kroz pretkola. Dali su ovim najjacim ligama ogroman broj klubova direktno u grupnoj fazi LP. Isto tako su najjacim ligama dali 1-2 kluba u grupnoj fazi EL. U pretkolima LP igra cak 55 klubova, a u grupnu fazu ulazi samo 8. Treba to poispadati. U EL pretkola igra 141 klub od kojih u grupnu fazu ulazi svega 13 klubova. Tu su i klubovi koji dolazi iz kvalifikacija LP i od njih ce 8 uci u grupnu fazu EL. Sav slag pokupe ovi iz top 15 liga, a ostali se tuku za mizeriju.haris004 je napisao/la:Kakva je to sad preeliminarna runda EL
Ovo ce s vremenom postati jos gore. Oni bi najradije smanjili broj klubova manjim ligama pa da npr. BiH ima jedan klub u kvalifickacijama za LP i dva u kvalifikacijama za EL, mozda cak i jedan. Mozda bi ovim najmanjim ligama uskratili mogucnost da njihovi prvaci igraju kvalifikacije za LP. Oni sigurno imaju tu zelju, ali znaju da ce izazvati pobunu. Na ovaj nacin i dalje imas jednak broj klubova u Europi, ali si u daleko goroj situaciji.
Jedna zanimljivost, ako nekoga zanima
Nisam razumio samo ko igra u toj preeliminarnoj rundi. Kako sam upratio svi naši igraju od prvog pretkola.
Pretpostavljam onda da su to klubovi iz zemalja koje imaju lošiji koeficijent od nas, tipa Andora, Farani, Gilblatar i sl. Jesam u pravu ?
Pretpostavljam onda da su to klubovi iz zemalja koje imaju lošiji koeficijent od nas, tipa Andora, Farani, Gilblatar i sl. Jesam u pravu ?
Da. Oni tu igraju. Nismo ni mi bas dalekoharis004 je napisao/la:Nisam razumio samo ko igra u toj preeliminarnoj rundi. Kako sam upratio svi naši igraju od prvog pretkola.

Yebote, ja mislio ima kolo manje, a ono ima kolo višeSignore je napisao/la:Ne. Imaju preliminarnu rundu, tri pretkola i play off. Ukupno pet kola.Raonffa je napisao/la:Je l' EL i dalje ima četiri pretkola odnosno tri pretkola + play off?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kakav nam je uspjeh cak ne bi bilo lose igrat i to jer je to dodatnih 220 000€, a relativno lagani protivniciSignore je napisao/la:Da. Oni tu igraju. Nismo ni mi bas dalekoharis004 je napisao/la:Nisam razumio samo ko igra u toj preeliminarnoj rundi. Kako sam upratio svi naši igraju od prvog pretkola.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Vaša očekivanja od naših klubova ove sezone u Europi? Ja ne očekujem ništa, kontam da bi Zrinjski mogao iznenaditi, od nas (Sarajeva) očekujem prolazak 2 pretkola, od Želje isto, od Širokog očekujem prolazak jednog pretkola i ugl. to je to. Možda previše i očekujem. 

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
- Kontakt:
Šta je ovo sad, ako zrinjski ispadne u prvom predkolu LP , ide u drugo pretkolo EL ?
Od ove godine nova pravila stupaju na snagu u Ligi prvaka i Europskoj ligi.Sad nas predstavnik u LP ima minimalno 4 utakmice da igra u Europi.samozeljo1987 je napisao/la:Šta je ovo sad, ako zrinjski ispadne u prvom predkolu LP , ide u drugo pretkolo EL ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- UstanikSBII
- Kontakt:
A koliki je nagradni fond ove godine? Koliko sam upratio i on se povecava?
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Tradicionalno ocekujem od Zelje, Sarajeva i Sirokog prolazak prve prepreke, uz malo srece mogu i preko druge.
Od istorijski najneuspjesnijeg BH tima u evropi ocekujem jos 2 turisticka izleta bez rezultatskog imperativa, bilo bi lijepo da prodju zbog rasta drzavnog koeficijenta, ali ocito je da godinama nisu u stanju proci nikoga u euro takmicenjima.
Bolje poslati Slobodu, Slaviju, Banovice bilo koga.
Od istorijski najneuspjesnijeg BH tima u evropi ocekujem jos 2 turisticka izleta bez rezultatskog imperativa, bilo bi lijepo da prodju zbog rasta drzavnog koeficijenta, ali ocito je da godinama nisu u stanju proci nikoga u euro takmicenjima.
Bolje poslati Slobodu, Slaviju, Banovice bilo koga.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Zato bi najbolje bilo napraviti treće takmičenje npr: Super liga,Liga prvaka i Europska liga, u super ligi nek igraju najbolji klubovi iz lige 5 i možda još koga nadodat iz slabljih liga,ali nek igraju klubovi koji dobiju pozivnice,dok bi za ligu prvaka vratio sistem od prošle godine,u kojoj bi se natjecali isto jaki klubovi ali bez velikana ( bayern,real,barcelona,man utd,psg itd),po tom nekom sistemu bi manji klubovi dobili možda još i više klubova u kvalifikacijama za Lp i EL,tako bi možda i naša liga dobila petog predstavnika u europi,ali pitanje je bi li se to moglo financiski ostvarit, takva tri natjecanja...Signore je napisao/la:Pa ne mogu toliki broj klubova profiltrirati kroz pretkola. Dali su ovim najjacim ligama ogroman broj klubova direktno u grupnoj fazi LP. Isto tako su najjacim ligama dali 1-2 kluba u grupnoj fazi EL. U pretkolima LP igra cak 55 klubova, a u grupnu fazu ulazi samo 8. Treba to poispadati. U EL pretkola igra 141 klub od kojih u grupnu fazu ulazi svega 13 klubova. Tu su i klubovi koji dolazi iz kvalifikacija LP i od njih ce 8 uci u grupnu fazu EL. Sav slag pokupe ovi iz top 15 liga, a ostali se tuku za mizeriju.haris004 je napisao/la:Kakva je to sad preeliminarna runda EL
Ovo ce s vremenom postati jos gore. Oni bi najradije smanjili broj klubova manjim ligama pa da npr. BiH ima jedan klub u kvalifickacijama za LP i dva u kvalifikacijama za EL, mozda cak i jedan. Mozda bi ovim najmanjim ligama uskratili mogucnost da njihovi prvaci igraju kvalifikacije za LP. Oni sigurno imaju tu zelju, ali znaju da ce izazvati pobunu. Na ovaj nacin i dalje imas jednak broj klubova u Europi, ali si u daleko goroj situaciji.
Jedna zanimljivost, ako nekoga zanima
Svi smo mi to upratili, samo sto nitko nista ne pise. Postoje podatci za grupnu fazu i knockout fazu. 500.000 eura je bila nagrada za remi, sad je 900.000 eura. Nagrada za pobjedu je bila 1.5 milijuna eura, sad je 2.7 milijuna eura. Cifre su otisle u nebesa kad se gledaju te nagrade za remi i pobjedu u odnosu na ovu sezonu. Nagrade u knockout fazi su otprilike 30% vece nego ove sezone.UstanikSBII je napisao/la:A koliki je nagradni fond ove godine? Koliko sam upratio i on se povecava?
220.000€ je do sad bila nagrada za prvom pretkolo LP. Prema ovome bi trebalo biti oko 300.000€. Nagrada za prvaka je bila 260.000€ i recimo da bi sad moglo biti oko 350.000€. Zrinjski bi igranjem prvom pretkola LP, prolazom u drugo pretkolo i ispadanjem u trecem pretkolu EL mogao inkasirati otprilike 350.000€ kao prvak, 300.000€ za prvo pretkolo LP, 400.000€ za drugo pretkolo LP i 280.000€ za trece pretkolo EL. Ako bi usli u play off i tamo ispali mogli bi dobiti i dodatnih 500.000€. Do sade je ta nagrada bila 420.000€. To bi znacilo oko 1.3 milijuna eura + dodatnih 0.5 milijuna eura ako udju u play off. Ja bih rekao da oni s tri pretkola imaju cifru koja je 100% iznad milijun eura. Gledajuci financijsku korist, novi sistem takmicenja i mogucnost da s tim sistemom steknu tu mogucu financijsku korist, Zrinjski je osvojio mozda i najbitniju titulu sampiona u posljednje vrijeme.
- Evolve
- Kontakt:
Osvojio je prvu u nizu takvih, svakako jako bitna na budzete nasih klubova.
NK Široki Brijeg
O cemu ti druze? Odakle ti ove cifre?Signore je napisao/la:Svi smo mi to upratili, samo sto nitko nista ne pise. Postoje podatci za grupnu fazu i knockout fazu. 500.000 eura je bila nagrada za remi, sad je 900.000 eura. Nagrada za pobjedu je bila 1.5 milijuna eura, sad je 2.7 milijuna eura. Cifre su otisle u nebesa kad se gledaju te nagrade za remi i pobjedu u odnosu na ovu sezonu. Nagrade u knockout fazi su otprilike 30% vece nego ove sezone.UstanikSBII je napisao/la:A koliki je nagradni fond ove godine? Koliko sam upratio i on se povecava?
220.000€ je do sad bila nagrada za prvom pretkolo LP. Prema ovome bi trebalo biti oko 300.000€. Nagrada za prvaka je bila 260.000€ i recimo da bi sad moglo biti oko 350.000€. Zrinjski bi igranjem prvom pretkola LP, prolazom u drugo pretkolo i ispadanjem u trecem pretkolu EL mogao inkasirati otprilike 350.000€ kao prvak, 300.000€ za prvo pretkolo LP, 400.000€ za drugo pretkolo LP i 280.000€ za trece pretkolo EL. Ako bi usli u play off i tamo ispali mogli bi dobiti i dodatnih 500.000€. Do sade je ta nagrada bila 420.000€. To bi znacilo oko 1.3 milijuna eura + dodatnih 0.5 milijuna eura ako udju u play off. Ja bih rekao da oni s tri pretkola imaju cifru koja je 100% iznad milijun eura. Gledajuci financijsku korist, novi sistem takmicenja i mogucnost da s tim sistemom steknu tu mogucu financijsku korist, Zrinjski je osvojio mozda i najbitniju titulu sampiona u posljednje vrijeme.
Eo ti nagrada:
Prvak=260 000€
1pretkolo LP= 280 000€
2pretkolo LP= 380 000€
...
1pretkolo EL= 240 000€
2pretkolo EL= 260 000€
3pretkolo EL= 280 000€
PO EL= 300 000€ (dobiju koji ispadnu)
Ovo je po novom i Zrinjski ima sigurnih 800 000€ sve drugo je veliki bonus
A gdje ti nadje ove cifre? Ja nisam nigdje uspio naci nagrade za pretkola. Nasao za grupnu fazu i knockout fazu i vidio da je to za oko 30% uvecano pa sam stare nagrede iz pretkola uvecao za oko 30%.brig je napisao/la: O cemu ti druze? Odakle ti ove cifre?
Eo ti nagrada:
Prvak=260 000€
1pretkolo LP= 280 000€
2pretkolo LP= 380 000€
...
1pretkolo EL= 240 000€
2pretkolo EL= 260 000€
3pretkolo EL= 280 000€
PO EL= 300 000€ (dobiju koji ispadnu)
Ovo je po novom i Zrinjski ima sigurnih 800 000€ sve drugo je veliki bonus
MIslim da je realno da Zrinjski igra 6 utakmica u evropi ove sezone, osim jbg da im se desi da ispadnu ko prije neku godinu od onih Armena ili ko prosle godine Sarajevo od Moldavaca gdje je ocito bilo da je nas klub bolji ali jbg podcjenjivanje, (ne)sreca sta li i popusis od onakve ekipe...za ostale nase klubove ne znam sta da ocekujem, valjda mogu po jedno pretkolo proci, i mislim da im je to vrhunac jer ne vjerujem da ce ijedna ekipa biti nosilac u 2. pretkolu
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Cwirek i 26 gostiju.