NK Krajišnik Velika Kladuša
- Giallorossi
- Kontakt:
Re: NK Krajišnik Velika Kladuša
Krajisnik izgubio protiv Gorazda..do 70.minute drzali 0:0 na kraju 2:1 izgubili 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
cak su i vodili 0:1Giallorossi je napisao/la:Krajisnik izgubio protiv Gorazda..do 70.minute drzali 0:0 na kraju 2:1 izgubili

BHF Bosanska Krajina!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma dao Krajišnik go iz jedinog šuta na go meni se čini (onog pravog)nakon greške odbrane ,onda Goražde kreće svim silama naprijed ,sudija svira penal (koji ne znam jeli bio ,i jes i nije ,slobodno sudijsko uvjerenje ),Softić ga koristi 1:1 ,do kraja još veći napadi i nakon ubačaja iz kornera Goražde golom Zejnilhodžića dolazi do pobijede od 2:1apocalyps je napisao/la:cak su i vodili 0:1Giallorossi je napisao/la:Krajisnik izgubio protiv Gorazda..do 70.minute drzali 0:0 na kraju 2:1 izgubiliah sta ces takva je nasa liga
![]()
![]()
Puno nervoze sa obje strane ,i dosta žutih kartona ,naši se ponašaju bezobrazno ,čovjek im dao go ,oni ga šutaju nogama ,a sudija ništa (ali zato na gostovanje šaljemo junore ,pošto naši glume kabadahije ali samo u Goraždu a vani su manji od makovog zrna)
Inače zaslužena pobijeda Goražda koje je više htjelo pobjedu,gosti su se nakon postignutog gola samo valjali i krali vrijeme nisu ništa pokušavali.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Poštovani prijatelji navijači Krajišnika potrebna mi je pomoć. Već godinu dana sam u (ne)mogućoj misiji . pokušaju da na jedno mesto stavim sve završne tabele, svih fudbalskih. Nogometnih liga, po sezonama i rangovima takmičenja od 1920. do 1992.godine na prosotru od Triglava do Đevđelije. Kako samo deo toga izgleda možete pogledati i na Vremeplovu ligaških takmičenja na ovom istom forumu.
Molim one koji imaju bilo kakve završne tabele da mi pomognu. Potrebne su mi završne tabele liga u kojima je učestvovao Vaš klub, za period 1920 - 1992. Podatke (onaj ko ima) može postaviti na forumu - u vremeplovu ili mi poslati na emal. Ako je nekakva utjeha ne trebaju mi tablice Prve i Druge savezne lige / imam ih sve.
[email protected]
Može tipkano, može skenirano ili slikano iz monografija ili starih novina, odnosno biltena.
Ko je spreman da pomogne može me kontaktirati i privatnom porukom
Nadam se da ne tražim previše.
Hvala
Molim one koji imaju bilo kakve završne tabele da mi pomognu. Potrebne su mi završne tabele liga u kojima je učestvovao Vaš klub, za period 1920 - 1992. Podatke (onaj ko ima) može postaviti na forumu - u vremeplovu ili mi poslati na emal. Ako je nekakva utjeha ne trebaju mi tablice Prve i Druge savezne lige / imam ih sve.
[email protected]
Može tipkano, može skenirano ili slikano iz monografija ili starih novina, odnosno biltena.
Ko je spreman da pomogne može me kontaktirati i privatnom porukom
Nadam se da ne tražim previše.
Hvala
- Giallorossi
- Kontakt:
Krajisnik 2:1 Radnik..strijelci za Krajisnik:Turbic i Dedic 

- Giallorossi
- Kontakt:
Konjic: Igman - Krajišnik 0:2...nek je i nas krenulo na strani
Velika Kladuša:Krajišnik-Jedinstvo 2-1 (1-0) ..potpuno zasluzeno
...apoka brate jel znas koliko je Turbic dao golova u ovoj sezoni momak pravo pojacanje

Velika Kladuša:Krajišnik-Jedinstvo 2-1 (1-0) ..potpuno zasluzeno

Alen Turbić na svom kontu trenutno ima 10 golova, za nas je u dvije posljednje sezone postigao 14, mogao bi to brzo stignutiGiallorossi je napisao/la:Konjic: Igman - Krajišnik 0:2...nek je i nas krenulo na strani![]()
Velika Kladuša:Krajišnik-Jedinstvo 2-1 (1-0) ..potpuno zasluzeno...apoka brate jel znas koliko je Turbic dao golova u ovoj sezoni momak pravo pojacanje
![]()
Da, citao sam u Sportu prosle sedmice, bio je drugi strijelac lige s 9 golova, sad s ovim se mozda izjednacio s onim iz Goska ako nije zabio sad ovo kolosony_91 je napisao/la:Alen Turbić na svom kontu trenutno ima 10 golova, za nas je u dvije posljednje sezone postigao 14, mogao bi to brzo stignutiGiallorossi je napisao/la:Konjic: Igman - Krajišnik 0:2...nek je i nas krenulo na strani![]()
Velika Kladuša:Krajišnik-Jedinstvo 2-1 (1-0) ..potpuno zasluzeno...apoka brate jel znas koliko je Turbic dao golova u ovoj sezoni momak pravo pojacanje
![]()

BHF Bosanska Krajina!
mislim da sad nije postigao gol ali ima već 10 golova kao i Semir Bajraktarević iz SAŠK Napretkaapocalyps je napisao/la:Da, citao sam u Sportu prosle sedmice, bio je drugi strijelac lige s 9 golova, sad s ovim se mozda izjednacio s onim iz Goska ako nije zabio sad ovo kolosony_91 je napisao/la:Alen Turbić na svom kontu trenutno ima 10 golova, za nas je u dvije posljednje sezone postigao 14, mogao bi to brzo stignutiGiallorossi je napisao/la:Konjic: Igman - Krajišnik 0:2...nek je i nas krenulo na strani![]()
![]()
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Op opp ŠejtaniiMadridism je napisao/la:[youtube][/youtube]

A Krajisnik - ima da pobjedite Bosnu iz kasabe pardon Visokog zadnje kolo

Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -
Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi
Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi
Alen Dedić se danas pojavio na prozivci HNK Rijeka 

- Bihac-City-Boy
- Kontakt:
dastace .. dobar je to igrac , svaka mu cast ako potpise za HNK Rijeku, ipak je to jedan stabilan klub u HNL-usony_91 je napisao/la:Alen Dedić se danas pojavio na prozivci HNK Rijeka

~ Sila Nebeska Bihać 96 ~
http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo
http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo
Alen Dedić danas u debiju postigao gol za Rijeku protiv Osijeka, nakon prvih 45. minuta Rijeka u Osijeku drži prednost od 1-0
- neutralan__
- Kontakt:
Ima li ko iz Velike Kladuše da zna u kakvom sastavu dolazite sutra u Banoviće ? Hoće l' biti kakvih izmjena u odnosu na utakmicu sa Gradinom ?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- neutralan__
- Kontakt:
Samo par riječi da kažem u vezi današnje utakmice.
Krajišnik igrao vrlo dispciplinovano i dobro.Nije mi jasno kako ste izgubili od Gradine sa 3:0
?
Najviše su se istakli igrači sa brojem 8 (neki crnjo ne znam mu ime) i igrač sa brojem 19 koji je imao 2 100%-tne prilike za gol,međutim nije imao sreće.Dobri igrači su,mada ovog 19-ku neću pamtiti po dobrom.Bespotrebno valjanje u 93. minuti.
Također i ostatak ekipe većinom se valjao po terenu.Timski ste odlična ekipa i mislim da ste danas zaslužili bod,iskreno.I vjerujem da ste ga na korektan način dobili,da bi dobili i aplauze sa tribina.Međutim igrači su išli drugim putem,jer su od 5 minuta sudijske nadoknade se valjali 4.Zbog toga je bila burna reakcija navijača.
Ipak shvatam ja i te igrače i sve to,i to je fudbal.K'o što je jedan rekao "ja moram tako **** ga".Sretno u nastavku takmičenja i mislim da sa ovom ekipom nećete ispasti.Ali i dalje ne shvatam kako ste primili 3 gola od Gradine ili ne valja teren ili je Gradina zaista Barcelona ?
Krajišnik igrao vrlo dispciplinovano i dobro.Nije mi jasno kako ste izgubili od Gradine sa 3:0

Najviše su se istakli igrači sa brojem 8 (neki crnjo ne znam mu ime) i igrač sa brojem 19 koji je imao 2 100%-tne prilike za gol,međutim nije imao sreće.Dobri igrači su,mada ovog 19-ku neću pamtiti po dobrom.Bespotrebno valjanje u 93. minuti.
Također i ostatak ekipe većinom se valjao po terenu.Timski ste odlična ekipa i mislim da ste danas zaslužili bod,iskreno.I vjerujem da ste ga na korektan način dobili,da bi dobili i aplauze sa tribina.Međutim igrači su išli drugim putem,jer su od 5 minuta sudijske nadoknade se valjali 4.Zbog toga je bila burna reakcija navijača.
Ipak shvatam ja i te igrače i sve to,i to je fudbal.K'o što je jedan rekao "ja moram tako **** ga".Sretno u nastavku takmičenja i mislim da sa ovom ekipom nećete ispasti.Ali i dalje ne shvatam kako ste primili 3 gola od Gradine ili ne valja teren ili je Gradina zaista Barcelona ?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
- Kontakt:
NK KRAJIŠNIK SMIJENIO TRENERA
Na vanrednoj sjednici Upravnog odbora čelnici prvoligaša iz Velike Kladuše, Krajišnika, zahvalili su se na saradnji dosadašnjem treneru Božidaru Matijeviću.
Nezadovoljni rezultatima na otvaranju sezone čelnici Krajišnika odlučili su smijeniti Božidara Matijevića, a do imenovanja novog šefa stručnog štaba momčad će voditi pomoćni trener Mirsad Midžić.
Još uvijek se ne zna ko će preuzeti momčad iz Velike Kladuše, no prema riječima predsjednika kluba Huseina Hadžića, u obzir dolaze samo trenerska imena iz Bosne i Hercegovine.
Na vanrednoj sjednici Upravnog odbora čelnici prvoligaša iz Velike Kladuše, Krajišnika, zahvalili su se na saradnji dosadašnjem treneru Božidaru Matijeviću.
Nezadovoljni rezultatima na otvaranju sezone čelnici Krajišnika odlučili su smijeniti Božidara Matijevića, a do imenovanja novog šefa stručnog štaba momčad će voditi pomoćni trener Mirsad Midžić.
Još uvijek se ne zna ko će preuzeti momčad iz Velike Kladuše, no prema riječima predsjednika kluba Huseina Hadžića, u obzir dolaze samo trenerska imena iz Bosne i Hercegovine.
jeste, postigao je i jedan gol2pride3 je napisao/la:jedno pitanje jeli saban pehilj u kraisniku????
- spielführer_21
- Kontakt:
Parovi šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine:
Željezničar - Leotar, Sloga Doboj - Sarajevo, Rudar Prijedor - UNIS, Zvijezda - Sloboda, Travnik - Velež, Branitelj - Dizdaruša, Slavija - Modriča, Zrinjski - Sutjeska, Iskra - Rudar Kakanj, Čelik - Podrinje, Široki - Kozara, Olimpic - Mladost Gacko, Vitez - GOŠK, Krajišnik - Mladost Župča, Mramor - Radnik Bijeljina.
krajišnik imao sreće, lako može u osminu finala...
Željezničar - Leotar, Sloga Doboj - Sarajevo, Rudar Prijedor - UNIS, Zvijezda - Sloboda, Travnik - Velež, Branitelj - Dizdaruša, Slavija - Modriča, Zrinjski - Sutjeska, Iskra - Rudar Kakanj, Čelik - Podrinje, Široki - Kozara, Olimpic - Mladost Gacko, Vitez - GOŠK, Krajišnik - Mladost Župča, Mramor - Radnik Bijeljina.
krajišnik imao sreće, lako može u osminu finala...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.