Ubija ih Barca....sramotno izdanje Reala u 1\4.

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Wolverine je napisao/la:nautral ovo je ocekivano, jer u realu nema reyesa i llulla. na kladi kvota 2.35, poklon kvota za danas.
30-16 trenutno.
visca el barca, visca el cataluna !
Zato imaju Novicu,najbolju evropsku cetvorku,heheNeutral je napisao/la:Kakva sramota Reala, jao, jao. Nevjerovatno, gube 21 razlike.
hehehehehe....... a gdje sam ja napisao da je to najbolje cetvorka Europe.....uostalom pogledaj prosjek od prosle godine pa ces da vidis ko je bolji....i ko je bio MVP mjeseca nedavno u ACB....k_c je napisao/la:Zato imaju Novicu,najbolju evropsku cetvorku,heheNeutral je napisao/la:Kakva sramota Reala, jao, jao. Nevjerovatno, gube 21 razlike.
heh,Teletovic je redovno MVP lige!..neno#4 je napisao/la:hehehehehe....... a gdje sam ja napisao da je to najbolje cetvorka Europe.....uostalom pogledaj prosjek od prosle godine pa ces da vidis ko je bolji....i ko je bio MVP mjeseca nedavno u ACB....k_c je napisao/la:Zato imaju Novicu,najbolju evropsku cetvorku,heheNeutral je napisao/la:Kakva sramota Reala, jao, jao. Nevjerovatno, gube 21 razlike.
kao sto kazes cini ti seneno#4 je napisao/la:@k_c, ne lueptaj neko ce ti ovdje i to povjerovati......
nazalost, cini mi se da ce real i ove godine u kosarci da ostane bez trofeja........![]()
![]()
heh,Teletovic je redovno MVP lige!..[/quote]neno#4 je napisao/la:hehehehehe....... a gdje sam ja napisao da je to najbolje cetvorka Europe.....uostalom pogledaj prosjek od prosle godine pa ces da vidis ko je bolji....i ko je bio MVP mjeseca nedavno u ACB....k_c je napisao/la:Zato imaju Novicu,najbolju evropsku cetvorku,heheNeutral je napisao/la:Kakva sramota Reala, jao, jao. Nevjerovatno, gube 21 razlike.
A na kraju 68 - 61 za BarcuMElloo je napisao/la:Barcelona 41 - 45 Real Madrid treca cetvrtina
a u cetvrtak 20 razlike za barsuomgmessi je napisao/la:A na kraju 68 - 61 za BarcuMElloo je napisao/la:Barcelona 41 - 45 Real Madrid treca cetvrtina![]()
Utakmica jes bila napeta, ali priključak je Real mogao držati jedino zbog Barcinog katastrofalnog šuta za 3 poena. Promašli su čak 20 trica(5/25 20%). Kad budu i te trice sjele onda neče Barca imati nikakvih problema sa Realom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.