SportSport.ba Tipster (OSVOJI BONUS 3x100 KM!)
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: SportSport.ba Tipster (OSVOJI BONUS 3x100 KM!)
Sta se ovdje ustvari gleda? Profit sa kvotama 1.5 i vise kao sto je poredano na ovoj tabeli ili omjer pogodjenih odnosno procenat? Kako sam ja shvatio gleda se omjer al je ipak poredano kao da se gleda dobitak?

Re: SportSport.ba Tipster (beta)
admin je napisao/la:
1) Ovo si bio u pravu, s tim da je greška bila još veća... Mi smo greškom sabirali ulog, umjesto da ga oduzimamo
Ostade sica od onih 110 maraka.

Ta je tabela ostala da se dotegne. Tu će se gledati omjer, ali samo za korisnike sa preko 30 adekvatnih tipova (za sad nemamo nijednog takvog). Taj broj 30 smo dogovorili s vama, pa ako bude trebalo, mijenjaćemo ga.VGS je napisao/la:Sta se ovdje ustvari gleda? Profit sa kvotama 1.5 i vise kao sto je poredano na ovoj tabeli ili omjer pogodjenih odnosno procenat? Kako sam ja shvatio gleda se omjer al je ipak poredano kao da se gleda dobitak?
Promasio sam datum kod 2-3 utakmice, slucajno ostavio danasnji datum a igraju se sutra..
posto je sad 14:45
Kad bi trebala poceti moja prognoza najranije ako moze pojasnjenje
mozes prognozirati utakmice iza 17h. ali bolje da prognoziras jos kasnije, one vecerasnje, da si siguran.Lord50 je napisao/la:posto je sad 14:45
Mozda da stavite svima prosjek 60% (ovo je otprilike ocekivana prolaznost za kvotu 1.50) do tridesetog para i po tom napravite sort. Ili trenutni prosjecni procenat svih igraca (ili prvih 15 npr) umjesto ovih 60%admin je napisao/la:Ta je tabela ostala da se dotegne. Tu će se gledati omjer, ali samo za korisnike sa preko 30 adekvatnih tipova (za sad nemamo nijednog takvog). Taj broj 30 smo dogovorili s vama, pa ako bude trebalo, mijenjaćemo ga.

Naprimjer 12/15 je 80% i kad se doda 60% za preostalih 15 parova na kraju imamo 70%.
Cemu komplikovanje, poredat po procentima samo a svi znamo da ce se racunati samo oni koji budu imali 30+ tipova na kraju mjeseca.
Mislim da bi trebali razmotriti ovo najveca kvota pogodjena, jest da sam i ja dva puta igrao x kosarku(jer mi je pravilo glupo bilo ), trebali bi ukinuti X na kosarku, ili staviti granicu od max 5 ili 3 dnevno tipa.
Odigrao sam Lakerse 2 (i stavio kvotu 1,75) i vi ste je smanjili na 1.65 i ne govorim ovo zbog kvote nego et upravo zbog ove farse sa konacni pobjednik u kosarci
, smanjili ste je jer je 1.65 kvota na konacni pobjednik , pa et samo se dogovorite sta cete raditi sa ovom kosarkom hoce li biti x ili ne
(i zanima me da li vi provjeravate sve kvote kad neko postavi i da li da mi koji stavljamo koristimo wwin ili mozzart).
Odigrao sam Lakerse 2 (i stavio kvotu 1,75) i vi ste je smanjili na 1.65 i ne govorim ovo zbog kvote nego et upravo zbog ove farse sa konacni pobjednik u kosarci

- MrMagnificent
.
Zadnja izmjena: MrMagnificent, dana/u 02 apr 2019, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.
A ja sam namjerno odigrao 2 X u kosarci jer nisam mogao vjerovati da ce to raditi i sarkasticno napisao u obrazlozenju treba im bod za opstanak a u NBA se gleda omjer pobjedaMrMagnificent je napisao/la:Em sto je pravilo glupo em kako @admin odobri ove paroveto mi nije jasno jer kako objasniti u komentaru ispod kao da bi trebao biti X u kosarci
mislim smjesno i realno malo kvari sliku a nije los sistem takmicenja
I normalno da ce do kraja mjeseca ubosti jedan X a neko ko je bas pogodio neku normalno visoku kvotu dobija kitu

Mislim da oko te konacne pobjede bezveze trazite rupu u sistemu. Da gledamo konacnu pobjedu, zalili biste se sto nema X. Hajmo biti malo strpljivi po ovom pitanju. U testnoj smo fazi, shvatili smo da zelite vise opcija kladjenja.
Sto se tice kladionice gdje gledamo kvote, za nba, Seria a i bundesligu gledamo wwin. Za englesku i ligu prvaka mozzart. Ostale lige nisu sponzorisane pa gledamo koju stignemo. Sve je to u pet deka.
Obrazlozenja vam i ne citamo bas previse. To je vase. Mi samo pogledamo da nije kakva reklama, neka uvreda, nesto sto uopste nema smisla isl. a sta je vas razlog za tip, to ne analiziramo. Naravno, moze se desiti i da se ponesto provuce, ali kad tad onaj ko pravi zaje.anciju od sistema bice uklonjen pa ce vjerovatno vise on biti na gubitku nego mi.
E sad, ovo za najvecu kvotu je dobro pitanje... onaj ko poreda 50 iksova, kad tad ce ubosti. Tu planiramo uvesti pravilo da za takmicenje sa najvecom kvotom u obzir dolaze samo igraci sa pozitivnim skorom i sa nekim minimalnim brojem tipova. Pa lupaj kvote ako si su stanju da ih pokrijes dobicima. Sta mislite? Jel to adekvatno rjesenje? Koliko minimalno tipova staviti?
Sto se tice kladionice gdje gledamo kvote, za nba, Seria a i bundesligu gledamo wwin. Za englesku i ligu prvaka mozzart. Ostale lige nisu sponzorisane pa gledamo koju stignemo. Sve je to u pet deka.
Obrazlozenja vam i ne citamo bas previse. To je vase. Mi samo pogledamo da nije kakva reklama, neka uvreda, nesto sto uopste nema smisla isl. a sta je vas razlog za tip, to ne analiziramo. Naravno, moze se desiti i da se ponesto provuce, ali kad tad onaj ko pravi zaje.anciju od sistema bice uklonjen pa ce vjerovatno vise on biti na gubitku nego mi.
E sad, ovo za najvecu kvotu je dobro pitanje... onaj ko poreda 50 iksova, kad tad ce ubosti. Tu planiramo uvesti pravilo da za takmicenje sa najvecom kvotom u obzir dolaze samo igraci sa pozitivnim skorom i sa nekim minimalnim brojem tipova. Pa lupaj kvote ako si su stanju da ih pokrijes dobicima. Sta mislite? Jel to adekvatno rjesenje? Koliko minimalno tipova staviti?
- MrMagnificent
.
Zadnja izmjena: MrMagnificent, dana/u 02 apr 2019, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
mislim da bi svako od vas sad potpisao da bude 10% uspjesan, ali da pogađa kvote 10 i da je u plusu, pa makar malo. Tako da nisam siguran da procenat uspješnosti ima veze sa onima što igraju velike kvote?
Staviti uslov da mora biti u plusu i odredjeni minimalni broj tipova. Suludo je ocekivati 50% uspjesnosti ako igras kvote 5+ a sa ova dva uslova koja si gore predlozio bi bilo sprijeceno ovo izivljavanje nad kvotama i samo ciljanje na najvecu kvotu.admin je napisao/la:mislim da bi svako od vas sad potpisao da bude 10% uspjesan, ali da pogađa kvote 10 i da je u plusu, pa makar malo. Tako da nisam siguran da procenat uspješnosti ima veze sa onima što igraju velike kvote?
Može samo jedno pitanje?
Postavio sam 3 prognoze za NBA utakmice večeras i pošto sam čitao da se samo uzima u obzir tipovanje 1, X, 2 bez konačnog pobjednika (uključujući produžetke), zašto mi se kvota obračunava iz wwin kladionice po tom tipovanju umjesto na kvotama koje su za prognoziranje pobjednika u regularnom dijelu?
Evo i slika:

Meni se za ovaj par obračunava kvota 1.60, umjesto 1.70.. Ista je situacija sa preostala 2 para iz NBA koje sam odigrao.
Postavio sam 3 prognoze za NBA utakmice večeras i pošto sam čitao da se samo uzima u obzir tipovanje 1, X, 2 bez konačnog pobjednika (uključujući produžetke), zašto mi se kvota obračunava iz wwin kladionice po tom tipovanju umjesto na kvotama koje su za prognoziranje pobjednika u regularnom dijelu?
Evo i slika:

Meni se za ovaj par obračunava kvota 1.60, umjesto 1.70.. Ista je situacija sa preostala 2 para iz NBA koje sam odigrao.
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
obraticemo paznju na taj detalj.
ali evo, dajte malo prijedloga... koje vrste klađenja nam trebaju? Ali na nivou klubova, nemojte sada igrače da miješamo u priču.
ali evo, dajte malo prijedloga... koje vrste klađenja nam trebaju? Ali na nivou klubova, nemojte sada igrače da miješamo u priču.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Definitivno zbroj koševa/golova i(li) hendikepi.admin je napisao/la:obraticemo paznju na taj detalj.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Definitivno zbroj koševa/golova i(li) hendikepi.admin je napisao/la:obraticemo paznju na taj detalj.

- crvenocrni
- Kontakt:
Dodao bih da su i dvoznaci na fudbal dobra opcija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.