Svjetsko prvenstvo u košarci - Kina 2019
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci - Kina 2019
Filipinci 0/12 za 3 poena 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Epidaurus je napisao/la:Ovi Italijani su dobri samo za nabijanje ovih poluekipa. Cim nalete na ozbiljniju reprezentaciju odma ide raspad. Na papiru nekoliko klasnih igraca al dzaba kad su ko raspustena banda.
nemaju centra ni u naznakama
igraju li za filipine oni igraci sto su ucestvivali u onoj ludom premlacivanju australskih igrača u kvalifikacijama,cini mi se prošle godine?
Eh da vidimo kakvi su Spanci bez Paua.
Ko sve igra na Svjetskom jbt. 

Filipini su prava kosarkaska zemlja, ne znam kako imaju ovako losu reprezentaciju.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Jel ima na redditu neki pdf gdje stavljaju HD streamove kao što to rade za NBA?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ja sam maloprije provjerio nemawobly92 je napisao/la:Jel ima na redditu neki pdf gdje stavljaju HD streamove kao što to rade za NBA?
Sto se argentinci zajebavaju
Ko hoce pravu utakmicu da gleda,nek gleda Spanija-Tunis...odlicna
50 razlike 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Genetske predispozicijePuma je napisao/la:Filipini su prava kosarkaska zemlja, ne znam kako imaju ovako losu reprezentaciju.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Posustaju Tunizani,a Rubio stisnuo gas 

Zasto Mejri dominira spanske centre haha
- BosniaBoston
- Kontakt:
1.put da je Rubio preuzeo inicihativu u Spaniji,uvijek je nekako coskario
#Punoljetstvo
Jer je više nego solidan centar u jednom ovakvom natjecanju.MElloo je napisao/la:Zasto Mejri dominira spanske centre haha
A kakvo je to ovo natjecanje Bgt ?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Natjecanje u kojem vecina ekipa moze biti izlozena mukama od strane centra euroligaskog ili nba rezerva kalibra kao sto je MejriEpidaurus je napisao/la:A kakvo je to ovo natjecanje Bgt ?
#Punoljetstvo
On je bio qurchina i u euroligi
Uostalom ne cuva ga korejanac neg marc gasol i willy hernangomez
Uostalom ne cuva ga korejanac neg marc gasol i willy hernangomez
Pa obzirom da je ubljedljivo prvi igrac jedne lose reprezentacije, nekako je i ocekivano da koliko toliko fine BS brojke. Nije prvi put da gledamo takvu situaciju gdje granicni euroligaski il NBA igrac ima odlicne brojke u losoj reprezentaciji. Na kraju krajeva daleko od toga da je odigrao neku strasnu partiju i izdominirao Spance pod kosem. Fino je poceo dok je Tunis vodio i to je manje vise to. Spanija ih na kraju nabila 40 razlike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.