Blago tebi kad ti je to briga.

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Odigram prvih par utakmica na pocetku sezone u 4 kluba i svaki put izgubim,a puno sam bolji...
Napad donosi pobjede, odbrana titule
Da li jos ima, kad hoces igraca kupiti koji ima procijenjenu vrijednost 5 miliona da tim trazi 15+ miliona? A npr kad ti ponude za tvog slicnog igraca da ne mozes izvuci vise od 7 miliona. Zatim, kad nudis platu igracu i dajes mu npr 7000 sedmicno i on potpise za neki drugi klub koji mu je nudio 2500 sedmicno. Imam toliko u glavi stvari koje sam zaboravio jer nisam igrao od fm- 2017.Chinaglia je napisao/la: ↑08 jan 2020, 14:08do sad me niti jedan fm nije doveo do toga da polupam racunar, ovaj bi mogao
i ovaj i prosli imaju iste stvari koje su preglupe, npr sudacka nadoknada na svakoj tekmi 5 min, zabijes gol, al odmah ga i primis, primljeni golovi iz kornera, zabit gol 1 vs 1 nemoguca misija... ne svidja mi se uopste, a tek sto sam skinuo x taktika i niti jedna ne valja, a da sam pravim, ne pada mi na pamet
Poigraj se malo sa taktikama koje skidaš jer vjerovatno neke stvari koje koristiš po defaultu uzrokuju sve to što ti se dešava. Recimo moje iskustvo je bilo prilično slično ovome što si opisao kada sam tek uzeo igricu odnosno sve dok nisam odvojio vrijeme i napravio svoju neku varijaciju Gasperinijeve taktike sa fokusom na jaku odbranu, presing i kontru. Od tad mi ide prilično dobro. Uz sve to uvijek u toku utakmice ostavljam jednu defanzivnu izmjenu za pred kraj, spuštam liniju odbrane, sa ''Balanced'' vracam mentalitet na ''Cautious'' i obično dajem instrukcije kao ''Concentrate'' ili ''Encourage'' u zadnjim minutama kako bih izbjegao primanje golova u 90+. Samo jednom mi se to desilo kako ovo praktikujem. Isto tako sam uložio fine novce u staff i scouting, pa dobijam prilično jasan i upotrebljiv feedback za ekipe protiv kojih igram i ukoliko je neko kome se trebam prilagoditi to i uradim na savjet trenera i skauta - obično protiv ekipa iz top 4. Trening mi je takođe na visokom nivou odnosno na 5 zvjezdica su svi, a svakog od trenera sam ručno postavio da vodi segment u kojem je najbolji. Uz sve to, igrači imaju personalizirane treninge za poziciju koju igraju + ''tactical positioning'' za golmane, ''defensive positioning'' za odbranu i zadnjeg veznog, ''crossing'' za bekove, ''attacking movement'' za ostale veznjake i ''final third'' za napadace.Chinaglia je napisao/la: ↑08 jan 2020, 14:08do sad me niti jedan fm nije doveo do toga da polupam racunar, ovaj bi mogao
i ovaj i prosli imaju iste stvari koje su preglupe, npr sudacka nadoknada na svakoj tekmi 5 min, zabijes gol, al odmah ga i primis, primljeni golovi iz kornera, zabit gol 1 vs 1 nemoguca misija... ne svidja mi se uopste, a tek sto sam skinuo x taktika i niti jedna ne valja, a da sam pravim, ne pada mi na pamet... zaboravio sam napisat da cesto primam golove u sudackoj nadoknadi (90+)
jel to kroz fm razvijas emocije prema prvoj ekipi rima :cool:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.