Pametnije bi bilo da je ostao u berlinu gdje je prije dolaska u sarajevo bio. Postenu paru zaraditi nego po transfermarktu silu prosipati.Wandelanoite je napisao/la: ↑12 avg 2020, 21:51I ja sam cuo iz pouzdanih izvora. Realno 99% ljudi bi uzimalo da je na njegovom mjestu.Maestro je napisao/la: ↑12 avg 2020, 15:40Wanda jel istina da Skaljo prima pare od pojedini menadzera da dize cijenu njihovim igracima na transfermarktu?Wandelanoite je napisao/la: ↑12 avg 2020, 14:08
On ga je i postavio ne bi li sacuvao mjesto Serbecicu i Mujakicu.
Dennis Hadžikadunić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Dennis Hadžikadunić
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Jeste izdajnik yebo mu ja mamu. I svaki je izdajnik koji isto postupi, izuzev onih koje sami ignorisemo.DrFilgud je napisao/la: ↑13 avg 2020, 01:10Ma raja voli da pojedniostavljuje stvari. Evo konkretno Halilović, pored toga što je rođen, živi, naučio igrat fudbal i afirmiso se u Htrvatskoj, njemu je i majka Hrvatica.
Ali yebo sve to, mi opet ponavljamo kako mu je babo igro za Bih, pa valjda i on mora. Pa je izdajnik i ukrali nam ga Hrvati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Čuj izdajnik, BiH u njega marke nije uložila. Prije bi se to odnosilo na Mirka Marića. On je bar igrao jedno vrijeme u BiH dok je ovaj produkt, odnosno projekt Dinamove škole nogometa.emir79 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 09:20Jeste izdajnik yebo mu ja mamu. I svaki je izdajnik koji isto postupi, izuzev onih koje sami ignorisemo.DrFilgud je napisao/la: ↑13 avg 2020, 01:10Ma raja voli da pojedniostavljuje stvari. Evo konkretno Halilović, pored toga što je rođen, živi, naučio igrat fudbal i afirmiso se u Htrvatskoj, njemu je i majka Hrvatica.
Ali yebo sve to, mi opet ponavljamo kako mu je babo igro za Bih, pa valjda i on mora. Pa je izdajnik i ukrali nam ga Hrvati.
-
- Kontakt:
A Rakitic , koliko je Hrvatska ulozila ? Uglavnom neka bira gdje god hoce , ko izabere BiH hvala mu , ko nece sretno i pici se dalje ...jozinho je napisao/la: ↑13 avg 2020, 11:03Čuj izdajnik, BiH u njega marke nije uložila. Prije bi se to odnosilo na Mirka Marića. On je bar igrao jedno vrijeme u BiH dok je ovaj produkt, odnosno projekt Dinamove škole nogometa.emir79 je napisao/la: ↑13 avg 2020, 09:20Jeste izdajnik yebo mu ja mamu. I svaki je izdajnik koji isto postupi, izuzev onih koje sami ignorisemo.DrFilgud je napisao/la: ↑13 avg 2020, 01:10Ma raja voli da pojedniostavljuje stvari. Evo konkretno Halilović, pored toga što je rođen, živi, naučio igrat fudbal i afirmiso se u Htrvatskoj, njemu je i majka Hrvatica.
Hrvatska u njega isto ništa nije uložila, gledajući iz Švicarskog kuta on je za njih izdajnik. Trenutno je on jedini igrač koji nije produkt HNL-a. Takav igrač može biti jedino dodatak na ono što liga uspije izbaciti i biti sretan što dobivaš gotovog igrača bez da si u njega ulagao. A ne ga zvati izdajicom. Nemoj me krivo shvatiti i meni je drago da ste ga Švedskoj uspjeli uzeti.HeraklitMracni je napisao/la: ↑13 avg 2020, 11:08A Rakitic , koliko je Hrvatska ulozila ? Uglavnom neka bira gdje god hoce , ko izabere BiH hvala mu , ko nece sretno i pici se dalje ...
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Uvijek sam mišljenja, neka bira kako ko želi. Seferoviću i Haliloviću, Gačinoviću, Joviću nek je se sa srećom, pišat ih i nek rade šta hoće.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Recimo za Haliovica , dolazio je u Doboj neko selo , hvalio se da ce za BiH a jos mogao je skontati da nece imat mjesta u HR.. al eto procijenio je kako je procijenio , al sjecam se prijetnji za Rakitica iz Svicarske , bas su se bili nalozili na njega Svicarcijozinho je napisao/la: ↑13 avg 2020, 11:19Hrvatska u njega isto ništa nije uložila, gledajući iz Švicarskog kuta on je za njih izdajnik. Trenutno je on jedini igrač koji nije produkt HNL-a. Takav igrač može biti jedino dodatak na ono što liga uspije izbaciti i biti sretan što dobivaš gotovog igrača bez da si u njega ulagao. A ne ga zvati izdajicom. Nemoj me krivo shvatiti i meni je drago da ste ga Švedskoj uspjeli uzeti.HeraklitMracni je napisao/la: ↑13 avg 2020, 11:08A Rakitic , koliko je Hrvatska ulozila ? Uglavnom neka bira gdje god hoce , ko izabere BiH hvala mu , ko nece sretno i pici se dalje ...

A šta će drugo pričat u selu kod Doboja, nego da će igrat za BiH.
Generalno, naši dijasporaši su u stvari velike patriote. Kad pogledaš uslove, savez, rejting reprezentacije, sveopšti haos, dobro iko uopšte razmišlja da igra za nas.
Recimo puno više porijeklom Kosovara odbija da igra za Kosovo, iako se smatra da su oni ultra patriote.
Neće ni svi Srbi iz dijaspore da igraju za Srbiju, Makedonci neće za Makedoniju...
Hrvati su druga priča, jer su svo vrijeme u top 10 i imaju strašan kult reprezentacije.
Generalno, naši dijasporaši su u stvari velike patriote. Kad pogledaš uslove, savez, rejting reprezentacije, sveopšti haos, dobro iko uopšte razmišlja da igra za nas.
Recimo puno više porijeklom Kosovara odbija da igra za Kosovo, iako se smatra da su oni ultra patriote.
Neće ni svi Srbi iz dijaspore da igraju za Srbiju, Makedonci neće za Makedoniju...
Hrvati su druga priča, jer su svo vrijeme u top 10 i imaju strašan kult reprezentacije.
Stavio sam zastavu BIH
ja sam to odmah prijavio ali se mora cekati da neko iz svedske ili rusije primi to.

Nije Klokotnica 'neko' selo vec 'the' selo ... odkako su im ugradili semafor na magistrali sad su glavni ... Brijesnica Velika i Mala nemaju ni kruzni tok a kamoli semafor ..HeraklitMracni je napisao/la: ↑13 avg 2020, 11:08
Recimo za Haliovica , dolazio je u Doboj neko selo

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
To je Doboj Istok, ako je iz poslijeratnog Doboja onda ili je iz Grapske ili Kotorske. Raspitat ću se odakle su Halilović i Hadžikaunić.DaVinci je napisao/la: ↑13 avg 2020, 13:00Nije Klokotnica 'neko' selo vec 'the' selo ... odkako su im ugradili semafor na magistrali sad su glavni ... Brijesnica Velika i Mala nemaju ni kruzni tok a kamoli semafor ..HeraklitMracni je napisao/la: ↑13 avg 2020, 11:08
Recimo za Haliovica , dolazio je u Doboj neko selo![]()
Edit: evo provjerio sam Sejad, stari Alenov je iz Klokotnice, tu imam neke rodbine svoje. Prijeratni Doboj..
⚜️~⚜️~⚜️
Ti guglas a ja ti vec utipko rodno selo ...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 avg 2020, 13:13To je Doboj Istok, ako je iz poslijeratnog Doboja onda ili je iz Grapske ili Kotorske. Raspitat ću se odakle su Halilović i Hadžikaunić.DaVinci je napisao/la: ↑13 avg 2020, 13:00Nije Klokotnica 'neko' selo vec 'the' selo ... odkako su im ugradili semafor na magistrali sad su glavni ... Brijesnica Velika i Mala nemaju ni kruzni tok a kamoli semafor ..HeraklitMracni je napisao/la: ↑13 avg 2020, 11:08
Recimo za Haliovica , dolazio je u Doboj neko selo![]()
Edit: evo provjerio sam Sejad, stari Alenov je iz Klokotnice, tu imam neke rodbine svoje. Prijeratni Doboj..

Prijeratni Doboj je bio samo grad a poslijeratni je dobio Istok i Jug pride tj. okolna sela lijevo i desno kojima je dosadilo da budu samo sela ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Koliko ima tih Doboja? Doboj, Doboj Istok, Doboj Jug, Doboj Kakanj...
- ASD
- Kontakt:
Čuo sam i za tu kod Visokog, ima li su fudbalski klub u nižim ligama. Nije mi poznata ta kod Zenice.
Znam da imaju Šerići kod Zenice. Jedno od najvećih i poznatijih sela kod Živinica se isto zove.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 13 avg 2020, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
iznad benzinske pumpe almy i njihovog prodajnog centra.
tacnije, donja i gornja gracanica:-)
tacnije, donja i gornja gracanica:-)
Yebo te, pa vi ste dosadniji nego kad počnemo o istoriji.
Dole iza Binga, u klokotnici , kod automehaničara...koga to zanima?
Dole iza Binga, u klokotnici , kod automehaničara...koga to zanima?
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 24 gosta.