Ko ti je diler ,brate loša roba?JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑16 avg 2020, 17:59Tabela za ovu sezonu
1.Sarajevo
2.Tuzla City
3.Zeljeznicar
4.Zrinjski
5.Siroki
6.Borac
7.Velez
8.Radnik
9.Sloboda
10.Olimpik
11.Mladost
12.Krupa
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- DobojskiManijak
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Covid19 donio samo dobro bh nogometu!?bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 17:52Dobro doktore, sreca imamo tebe da nam povecas taj prosjekMancini je napisao/la: ↑16 avg 2020, 17:49Kakve veze ima Olimpik sa postom? Pretpostavljao sam da ćeš ovo napisati. Hem što si bezobrazan hem što ti je inteligencija na niskom nivou. Ovakvih kao ti je pun forum.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 17:43
Od svih ljudi ti komentarises, a ne bude vam 15 ljudi na tribini. Vise vas sada bude sa osobama propisanim za covid protokol![]()
![]()

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Osnovna razlika izmedju Amara i ostalih trenera u ligi je sljedeca.
Ako neki igrac zna raditi samo jednu stvar on ce se potruditi da taj igrac izgleda koristan, dok ce ostali od igraca koji ne zna raditi samo jednu stvar napraviti igraca kod kojeg ce se viditi upravo taj nedostatak.
Ako neki igrac zna raditi samo jednu stvar on ce se potruditi da taj igrac izgleda koristan, dok ce ostali od igraca koji ne zna raditi samo jednu stvar napraviti igraca kod kojeg ce se viditi upravo taj nedostatak.
Ima li iko da smije ovome Jakovljeviću razbit pichku??? Fraer svaku utakmicu hoće da se bije? Wtf???
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ne možeš napisati da će ekipa koja brani titulu opet biti šampion, a da se ne upale navijači kluba koji je godinama sanjaju. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ja bih zabranio igranje u ovoj ligi igracima starijima od 28 godina. Njima se zivit vise ne da, kamoli igra nogomet.
-
- Kontakt:
Stilic bi imao sta da kaze za ovaj post

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bas me interesuje koliko je ovaj Ticinovic pretrcao, frajer trci vise nego pola ekipe Zrinjskog...
Krpiću se nikada nije qurčio

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ne kontam ni ovog Jagodića, može se Zrinjski napasti, on k'o pičić igru postavio.
S druge strane Zrinjskom napadač treba pod hitno
S druge strane Zrinjskom napadač treba pod hitno
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Kratak je spisak igraca koji su se qurcili Krpicu

Ma jest jbg, na faci mu vidiš da nije dobar

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kad se zaleti na nekog citava nasa postava ga morala odvajati. Strah i trepet PL BiH.

Najbolje da ovo zavrsi bratskih 1:1, ista su **** od ljudi prije svega a onda i klubova.
Mjau !
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ja ne pamtim da je Velež bio ispred Zrinjskog na tabeli, osim možda ono eventualno prvo-drugo kolo. Ali nakon četvrtog kola sa vjerovatno 3 boda više od Zrinje, ne sjećam se da je tako ikada bilo 

Ticinovic je najbolji igrac Zrinjskog, samo ga jebu ozljede.
Koji je promasaj ovaj Žižovic...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, invincible1921, jurisicduska, leo1946, ventilateur i 32 gosta.