KANTA GODINE 2020 - leorey - KOMENTARI
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE - 2020 - KOMENTARI
Pričali su mi iz Gej lobija da si na visokoj cijeni što se blowjoba tiče.
"We need to suffer. And we need to fight."
Filip 5bDonnie Darko je napisao/la: ↑30 nov 2020, 21:43mokes - 7b
Kada bi nikad dotaknuta, nikad obrijana vagina imala prste i pristup internetu, pisala bi pod imenom mokes na sportsport.ba forumu. Sve karakteristike koje cijenim kod ljudi: čvrst, ili bilo kakav karakter zapravo, iskrenost, smisao za humor, transparentnost, apsolutno niti jedna jedina nije ni u najmanjoj mjeri prisutna. Prisutan je na milion različitih tema, a ni na jednoj ne pravi nikakav doprinos, a ne možeš ga se riješit, nešto kao buhe ili gliste kod uličnih mačaka i pasa. Ljudski avakado.
Mokes 7b
Ako Donija raspucaš do te mjere da te vrijeđa, a mene nije koji sam mu više puta " agresivno " odgovorio onda je jasno o kakvoj forumskoj gnjidi se radi.

A šta je to Mokes uradio? Može li mi neko objasniti?
-
- Kontakt:
Vidi sam sa sobom , on će ti najbolje objasniticoelho41 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 19:33Mokesu, ljudska prevaro. Nadam se da ćeš osvojiti KANTU, da te povede putem stida i srama. Nije to samo Sarmel. Godinu dana jednu stvar pričaš nama, a drugu radiš na forumu špijuniraš i prijavljuješ. Dugogodišnje masiranje prostate i poslušnost je rezultiralo protekcijom i određenim ovlastima na forumu, ali ipak to je "samo forum" kako ti to kažeš, a tvoj karakter ti ostaje da ga nosiš i van foruma.

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Rado bih puvakao svoje bodove i dao 90minutnom sve sad.
- Beduin
- Kontakt:
bombaysaphire je napisao/la: ↑03 dec 2020, 00:18Vidi sam sa sobom , on će ti najbolje objasniticoelho41 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 19:33Mokesu, ljudska prevaro. Nadam se da ćeš osvojiti KANTU, da te povede putem stida i srama. Nije to samo Sarmel. Godinu dana jednu stvar pričaš nama, a drugu radiš na forumu špijuniraš i prijavljuješ. Dugogodišnje masiranje prostate i poslušnost je rezultiralo protekcijom i određenim ovlastima na forumu, ali ipak to je "samo forum" kako ti to kažeš, a tvoj karakter ti ostaje da ga nosiš i van foruma.![]()

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mislim da je ove godine nikad veca konkurencija za kantu. Toliko velika da mi se cini da vise ni leorey nije medju favoritima
shevco, njegovi rodjaci i braca koji su dominirali pocetkom godine
husika i slicni koje je u visine bacila tema vezano za koronu
goat i mancini koji su uvijek tu negdje
mokes za kojeg se prica to sto se prica
Stvarno ce biti derbi do derbija u plej ofu
shevco, njegovi rodjaci i braca koji su dominirali pocetkom godine
husika i slicni koje je u visine bacila tema vezano za koronu
goat i mancini koji su uvijek tu negdje
mokes za kojeg se prica to sto se prica
Stvarno ce biti derbi do derbija u plej ofu
leorey - 7 bodova - Zaslužio je brat, baš se trudio treba nagraditi.
Wandelanoite - 5 bodova - Kompleks niže vrijednosti.
Ortega10 - 3 boda - Popravio se u posljednje vrijeme, bodovi idu za ono s početka gdje je pokazao ko je i šta je.
Husika - 2 boda - Nije loš Huske al zna pretjerat u trenucima kad treba povući ručnu, grlom u jagode.
Sanchez1987 - 1 bod - Pljuvanje uprave i SŠ po nečijoj naredbi(?).
Wandelanoite - 5 bodova - Kompleks niže vrijednosti.
Ortega10 - 3 boda - Popravio se u posljednje vrijeme, bodovi idu za ono s početka gdje je pokazao ko je i šta je.
Husika - 2 boda - Nije loš Huske al zna pretjerat u trenucima kad treba povući ručnu, grlom u jagode.
Sanchez1987 - 1 bod - Pljuvanje uprave i SŠ po nečijoj naredbi(?).
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa leorey zasad suvjereno oduva ovaj RS. Mada to sam i predviđao, moguce opet da 1 na 1 ga neko dobije. Inace moglo se ovo i smanjiti, glasanje valjda traje do 14. a evo vec je sad vecina raje glasala.
Samim tim sto sam 10 godina na forumu, a u konkurenciji za kantu bio samo proslu i evo ovu godinu, jer 99 % ljudi shvataju forum ozbiljno i totalni su bukvalci, to govori kakva sam gromada od covjeka.LlullSergio je napisao/la: ↑03 dec 2020, 14:14Pa leorey zasad suvjereno oduva ovaj RS. Mada to sam i predviđao, moguce opet da 1 na 1 ga neko dobije. Inace moglo se ovo i smanjiti, glasanje valjda traje do 14. a evo vec je sad vecina raje glasala.

27.10.2020
Glasanje se komotno moze danas zavrsiti,nema smisla cekatiLlullSergio je napisao/la: ↑03 dec 2020, 14:14Pa leorey zasad suvjereno oduva ovaj RS. Mada to sam i predviđao, moguce opet da 1 na 1 ga neko dobije. Inace moglo se ovo i smanjiti, glasanje valjda traje do 14. a evo vec je sad vecina raje glasala.
Zadnja izmjena: Salih1984, dana/u 03 dec 2020, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- LlullSergio
- Kontakt:
Kur.cina si ti.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vratite husiku!!!! Zašto je ova gromada uopšte banovan?
Priređivao mi je najveće osmijehe, sad je forum olupina.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Zato sto ljudi, pogotovo u Bosni ne zele cuti drugacije misljenje i odmah osudjuju, sto je cudno jer je ipak rijec o forumu.
27.10.2020
Bring back Ferdo, MFGA!DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 dec 2020, 14:40Vratite husiku!!!! Zašto je ova gromada uopšte banovan?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vrijedjao adminu zenu. Zavrsio je za sva vremena.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 dec 2020, 14:40Vratite husiku!!!! Zašto je ova gromada uopšte banovan?

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Da nisi ti slučajno iz Visokog?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.