Kog sam ja prvi na forumima nakon drafta prozvao budućim igračem, a ti si o joeu dubio da je top20. Jel ti poznaješ za riječ sram?
NBA Rookies 20/21
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Felixians4
- Kontakt:
Re: NBA Rookies 20/21
X-Man
35. pick tek
Doslovno top 3 centar na draftu.Strašno kakav posao Memphis radi od trejda Gasola i Conleya.
35. pick tek
- Felixians4
- Kontakt:
Ovo zadnje je istina, i ti tradeovi su bili pametan posao. Da tako stalno pišeš,bilo bi odlično,al to je kod tebe nemoguće. Moraš ti ubaciti takeove i onda kad ubodeš s nekima, ne prestaješ s odurnom samohvalom. Pritom pola toga "proučavaš", čitaj kopiraš. Šta veliš na keldona? jel bi bilo bolje spursima da su birali clarkea+terence davisa,šta misliš sada?
Otkad si otkrio masona,sad dok si gledao snimke isaiah joe s college pa si pročitao navode da je steal što je nedraftiran?
Otkad si otkrio masona,sad dok si gledao snimke isaiah joe s college pa si pročitao navode da je steal što je nedraftiran?
Vec drugu godinu najbolji draft od svih ekipa odradili. Tako je kad pametne ljude postavis na funkcije.
Ko je ovaj klaun sto te proziva konstantno?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Klaun koji ga je satrao činjenicama , a to što je Siamo debil mrtvi koji samo se sebe hvali to dovoljno govori o njemu .
Veću hinju forum nije vidio .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kakav je ovo vokabular???
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Felixians4
- Kontakt:
e,tu sam te čekao, te uvrede,to,to se traži od vas purgerskog napuvanca. naravno da je ignore kad si poprskan od psiho debila. zamisli to,lapančino.
samo kopiraj, ti i justin,kompanjoni pravi. prijetnje smrće? koliko ja vidim,to niej zabilježeno.
Mason Jones je proučavao HARDENA , poprilično mi je iznenađenje da nije odabran te je eto s Rocketsima potpisao na "probu", tko zna hoće li omekšati ili će nasilno držati Bradu i wessa. Iznuđuje hrpu bacanja i očekujem da ugrabi šansu i postane veoma ozbiljna marka.
Ja 19.studenog u popodnevnim satima dok je siamo noi "šutio" o dotičnome i hajpao isaiaha joea iz arkansana... watersa proglasio top backup pg bostona, nesmitha niti u top5 šutera, pritcahrda isto promašajem i pazite,quickleya kao novu suludu odluku knicksa da bi ga sad hajpao, a eto,jedino što je velebno se uzdigao priznati da je mali payton ipak dobar ubod aingea.
nadalje, Keldon Johnson mu i NIJE IMAO NEKI POTENCIJAL. Dugogodišnji je navijač San Antonio Spursa, a odnevano i Grizzlieja.
Bernard Barnjak mod: Ispričavam se, ponovit se neće,obećavam 1000 %, revidirao sam post i prije tvog upisa, al bio pobrisan taman.
samo kopiraj, ti i justin,kompanjoni pravi. prijetnje smrće? koliko ja vidim,to niej zabilježeno.
Mason Jones je proučavao HARDENA , poprilično mi je iznenađenje da nije odabran te je eto s Rocketsima potpisao na "probu", tko zna hoće li omekšati ili će nasilno držati Bradu i wessa. Iznuđuje hrpu bacanja i očekujem da ugrabi šansu i postane veoma ozbiljna marka.
Ja 19.studenog u popodnevnim satima dok je siamo noi "šutio" o dotičnome i hajpao isaiaha joea iz arkansana... watersa proglasio top backup pg bostona, nesmitha niti u top5 šutera, pritcahrda isto promašajem i pazite,quickleya kao novu suludu odluku knicksa da bi ga sad hajpao, a eto,jedino što je velebno se uzdigao priznati da je mali payton ipak dobar ubod aingea.
nadalje, Keldon Johnson mu i NIJE IMAO NEKI POTENCIJAL. Dugogodišnji je navijač San Antonio Spursa, a odnevano i Grizzlieja.
Bernard Barnjak mod: Ispričavam se, ponovit se neće,obećavam 1000 %, revidirao sam post i prije tvog upisa, al bio pobrisan taman.
Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 17 jan 2021, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@felix & siamo, obrisao sam vam postove gdje vrijedjate jedan drugog. Nas ostale ne zanimaju vase interne svadje! Postujte pravila foruma.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ne sjecam se da sam ikoga vrijeđao.Jedino sam na pitanje @Justina napisao da lik šalje prijetnje smrcu u inbox i da me razgovori sa takvima ne zanimaju jer nisam psihijatrijska ustanova.Internih svađa nema jer sa likom nemam nikakvu komunikaciju pošto mi je na ignoreu od prve poruke.BernardBarnjak je napisao/la: ↑17 jan 2021, 17:46@felix & siamo, obrisao sam vam postove gdje vrijedjate jedan drugog. Nas ostale ne zanimaju vase interne svadje! Postujte pravila foruma.
- Felixians4
- Kontakt:
evo opet vrijeđaš,a di je ta prijetnja? naravno da nema komunikacije kad sam te raskrinkao kao onaj lik sponzorušu pa ga pljusnula,jedino što možeš je fight ili odlazak u ignore i ovako vrijeđanje najniže vrste. običan prepisivač,hot takeriš i sveznalica -neznalica. Ja priznajem vrijeđanje i više se ponavljati neće.SiamoNoi je napisao/la: ↑19 jan 2021, 02:32Ne sjecam se da sam ikoga vrijeđao.Jedino sam na pitanje @Justina napisao da lik šalje prijetnje smrcu u inbox i da me razgovori sa takvima ne zanimaju jer nisam psihijatrijska ustanova.Internih svađa nema jer sa likom nemam nikakvu komunikaciju pošto mi je na ignoreu od prve poruke.BernardBarnjak je napisao/la: ↑17 jan 2021, 17:46@felix & siamo, obrisao sam vam postove gdje vrijedjate jedan drugog. Nas ostale ne zanimaju vase interne svadje! Postujte pravila foruma.
Ma Siamo je pacijent klasican. Lik prijetio nekakvim prijavama policiji jer mu je neko na forumu rekao da je debil i citirao ga 
pa nismo mi u EU 
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Wiseman ez rookie godine
20 mpg 50% fg 40 3pts 1,5 blk uz 11.4 pts prosjecno
20 mpg 50% fg 40 3pts 1,5 blk uz 11.4 pts prosjecno
- BernardBarnjak
- Kontakt:

- BernardBarnjak
- Kontakt:
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.